Petrom Top 99+, Mol Evo 100 sau Rompetrol 98 recomandate pe Accord. Restul sunt mai slabe (inclusiv cele de 100)
ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In versiunea accord_rullzI'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Guest
Accordu' meu a facut deja primii 300 km. Am vanit cu ea acasa, plin de sudoare prin raficul si nebunii astia...am zis s-o las acasa si sa plec pe santier cu cea veche.
Am ajuns pana la prima intersectie si am intors. Nu mai stiam sa conduc.
Buun, zic, o duc inapoi si o iau pe cea noua. In fine in primele 20 min m-am cam prins eu cum se conduce, franele s-au mai rodat si ele nitel, am purces la drum.
O adevarata experienta. Pana la santier care e pe undeva dupa Buftea am fost destul de grijuliu, numai a 3-a, am schimbat numai la 3500 rot s-o invat asa. Nevasta-mea era super fericita de masina. Dupa ce plec de acolo zic sa ma duc acasa.
Deja notiunea de acasa reprezenta ceva strain pentru mine: cum si o las in fata blocului degeaba? Am dat cateva ture prin Capitala apoi spre Poiesti sageata.
Doamne! Am invatat si unde e a 4-a apoi a 5-a....160 maxim caci n-am vrut sa trec de 4500 rot asa cum m-a sfatuit dealer-ul.
A incercat si cruise-controlul, tare faza cu accelerata din taste, dar ce tinuta de drum are....
La intoarcere un singur Mertz mi-a facut fata, ii dadea 180 apoi ma asteta cuminte, i-am facut semn "smechere nu vezi ca sunt in rodaj?", a inteles si a plecat linistit spre treaba lui.
Deja cand am ajuns acasa, eram prieteni. I-am descoperit si sexul, e barbat, mascul feroce.
Consum pana acum: cam 150 in Buc si 150 afara
10,7 urban
7,2 extraurban (multe reprize de 140-160)
9,1 mixt per cei 300 km.
Azi am parcat la un Kaufland in Colentina langa un Accord albastru cu huse crem. Ce bine le statea impreuna.
Prima impresie....Doamne!
Cat despre nume n-are nici o legatura cu vreo marca de masina, asigurare, pariuri sau echia de fotbal, e un nick pe care-l folosesc de vreo 10 ani cand eram pusti si jucam CS. N-am Astra n-am avut si nici nu voi avea. Am un Sportage pe care l-am zapacit incercand sa scot NOS din el.
Comment
-
S-o stapanesti sanatos si sa te duca pe drumuri bune si spre succese ori de cate ori te urci in ea! =D>Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...
www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!
Comment
-
Super!
Pai te asteptam la intalniri cu "surioara"
Tare si faza cu Mercedes-ul. Oare sa fie ceva tipic cu primele sute de Km? In sensul ca acum mi-am adus aminte despre ce am "patit" eu cu un Megane sedan in primii 500 de Km...
Aveam, cred, vreo 300 Km si ceva parcursi si eram cu numerele "rosii". Mergeam cu 120 Km/h pe Cruise Control pe A2 intorcandu-ma noaptea de la Constanta. Mi se lipeste de posteriorul sexy al Accordului un Megane, se tine dupa mine pentru putin dupa care intra in depasire dar imi ramane acolo, "in coasta", vreo 3 Km. M-am uitat la sofer si pasager, am vazut ca aveau sepcute de baseball pe cap si cate un ranjet larg pe fatele lor. M-am trezit ca imi spuneam, plin de prejudecati, "ce-au mancat manelistii astia de se umfla asa sub sapca?"
Paranteza: stiu, n-ar fi trebuit sa generalizez in felul asta dar pur si simplu atunci asa mi-a scapat...
Ideea e ca am scos Cruise Control-ul, am dat gaz si am "plecat" de langa ei ca din pusca. Dupa ceva timp am lasat-o din nou mai moale dar nu m-au mai ajuns din urma pana la Bucuresti
LE: scuze de off-topicReason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl
Comment
-
Guest
Multam din nou.
La flashuri nu prea raspund rumanii .
Asta e, mai incerc.
Consum azi 10,5 numai oras. Inca 100 km bifati.
Deja am inceput cu primele jaloane prin trafic. Mai nasol e in aglomeratie, nu simt inca dimensiunile masinii.
Nush de ce cred de invidie tot incearca unii sa ma depaseasca, sau ma-mi taie calea. Inainte nu era asa, poate ii speria si bull-bar-ul din fata .
Trebuie sa fiu de 10x mai atent cu noul meu amic.
Comment
-
Guest
De cand am luat-o, orice drum s-a transformat intr-o aventura. E o adevarata placere sa conduci si cand treuie sa ajung acasa, ma gandesc pe unde mai umblu maine si daca se poate cat mai mult la drum intins.
Din palmaresul de ieri - facut un ML si un Passat. Ml-ul saracu incerca sa se tina dupa mine prin niste curbe dar n-a avut sanse prea multe.
Passatul a itrat pe prima banda venind din dreapta si l-am smtit cum vroia sa traca pe a 2-a in fata mea, smecher cum probabil se simtea n-a semnalizat, atunci i-am aratat ce poate a 2-a si l-am lasat sa-mi miroasa 95-ul meu de la Petrom.
Eu am inteles asa, in Buc 95 de la OMV sau Mol iar in afara 98 sau 100.
Rompetrol nu pra bag ca nu am in cale multe.
Comment
-
Guest
Azi am mai facut 100 km cu ea, inca sunt in procesul de acomodare, insa nu ma acomodez cu faptul ca o detin.
Pur si simplu de fiecare data cand o regasesc in parcare ma intreb daca e a mea
Iar am simtit invidia pe DN1, logic ca nu am putut sa va dezamagesc si am lasat in urma orice masina care incerca sa se interpuna in calea bestiei.
Chiar am gasit o surioara, am admirat-o din fata, din spate si din lateral ce bine le statea impreuna.
Consum de duminica cam 40 km in Buc si restul afara 10,0. Ma declar multumit in conditiile in care nu am piscat-o ci am calcat-o efectiv pe doamna acceleratie.
Inca o zi in care ma declar fericit. Am ajuns sa fierb acasa inainte de a pleca la drum cu ea. Maine este testul dificil, o escapada de vreo 200 km pana in Olt. Sa vedem ce poate. :twisted:
Comment
Comment