ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe el...!!! :lol: :lol: :lol:
    Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
    ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• si evident mergi cu rezervorul aproape gol, fara roata de rezerva

Comment

• Scoate-i si oglinzile laterale! Ai rezistenta mai mica la frecare! Sau dezechipeaz-o de tot si gata! Ai rezolvat-o! :lol: :lol:
        Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...

Comment

• Originally posted by ANT76
          Da automata pierde 30 cai (de aia nu-mi plac automatele)
          Si daca tot poluam topicul omului si eu maintreb daca ma face un coleg cu o Alfa 75 din 1991 benzina 150 cai si tractiune spate... cred ca da
          offtopic
          cred ca o "bati" linistit... din 1991 pana acum sunt 17 ani si nu cred ca mai are toti caii sub capota

Comment

• Si daca ii are sunt mult mai batrani! :lol:

Comment

• astra_rullz, am uitat sa-ti recomand, nu paria prea mult pe chestia asta, dar nu te da inapoi din cate stiu, pe alt forum mai discuta o persoana care avea tot un Laguna de 170 CP. ce parere are? sau e de fapt aceeasi persoana? :lol:

back to music, does this seem familiar? blac khard music with a bit of soft rock: http://youtube.com/watch?v=unjx8yE_Dho

Comment

• Daca te referi da decaadrean da!
                Is tare curios ce-o sa iasa.

Comment

• Originally posted by astra_rullz
                  E totusi vorba ce vreo cateva mii de euro. Ceva sa-i maresc cifra octanica?
                  Poate asta: http://www.vege-romania.ro/resource/nos.html

Comment

• asa si un reno 5 poate concura

Comment

• Astra_rullz, am o provocare pentru tine, tu fiind vitezomanul forumului
                      Am venit marti dimineata de la Suceava la Bucuresti in 3.30 ore (Metro Suceava - Doraly). Avantaj major: am plecat la 4 fara un sfert dimineata din Sv. Ce zici, piece of cake pentru tine?!
                      ACCORD 2008 2.0 SSE M/T 155cp, Dark Mocha

Comment

• all i can say is: guys, take care!

Comment

• Originally posted by Route-66
                          Astra_rullz, am o provocare pentru tine, tu fiind vitezomanul forumului
                          Am venit marti dimineata de la Suceava la Bucuresti in 3.30 ore (Metro Suceava - Doraly). Avantaj major: am plecat la 4 fara un sfert dimineata din Sv. Ce zici, piece of cake pentru tine?!
                          Maama, sunt doi! Pazeaa!!! :supz: :ctf: astra_rulz si :ctf2: route-66 :lol: :lol: :lol:

Comment

• Super tare frate! Eu am facut aproape 5 ore pan la Bacau. Nu-mi place in Moldova, multi politai.
                            Maine vacanta la mare!!! O sa incerc sa conduc decent, sa vedem cum e si asa...cine stie poate-mi place.
                            Da cine v-a mintit ca-s vitezomanul forumului? Poate grabitul forumului.
                            Nu merg cu 300 sa zic ca-s vitezoman...numai cu 120 in curbe de 60 :lol:
                            Glumeam desigur.
                            LE: M-am decis plec in noaptea asta, imi strang laptopul si plec.
                            Ciuz

Comment

• Mie imi place traseul asta, l-am batut de 100 de ori.
                              In schimb, politie in prostie, radare fixe, mobile, tot tacamul... Hate that, mai ales ca n-am inca detector si ma tot bazez pe flashurile soferilor...
                              Si asta nu tine intotdeauna, poti sa te arzi.
                              Vineri la pranz cand am plecat inspre Sv, am numarat vreo 20 de radare! In special in zona Rm. Sarat-Focsani si in jurul Bacaului! Asta e, muncesc baietii!

Vacanta placuta si ... sa ne pui niste nisip fin pe forum

PS Si eu imi propun sa conduc decent inainte de fiecare drum, dar nu prea-mi iese Mai am de lucrat la treaba asta...
                              ACCORD 2008 2.0 SSE M/T 155cp, Dark Mocha

Comment

• Originally posted by Route-66
                                ...am numarat vreo 20 de radare! In special in zona Rm. Sarat-Focsani si in jurul Bacaului! Asta e, muncesc baietii!...
                                Ce sa le faci, zona saraca! Trebuie sa munceasca cinstit ca sa-si creasca PIB-ul :wink:

Comment

Working...
                                X