ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am condus dar prea putin. In general fug pe santierele patriei, gropi, noroaie, praf si prefer Kia. Dar acum trebuie sa alerg dupa chestii de nunta si ma simt mai lejer in Honda. Plus ca am climatizarea mai buna pe vremea asta. Asa ca daca vedeti vreun suv verde ca va da flash-uri stati linistiti, nu e radar, sunt doar eu. :lol:
    Petricani? Adica sper Pipera? Am iesit intr-o seara cu un amic sa-i arat ce poate masinuta dar nu-mi aduc aminte sa o fi luat-o pe contrasens. I-am dat ceva cox atunci.

Comment

• Da, spre Pipera. Inseamna ca nu erai tu, my mistake. ops:
      "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
      "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• M-a invitat un client la o liniuta spre Cernica incolo spre Fundulea. Am vreo sansa impotriva unei Laguna 3? Nu de alta dar daca pierd sunt nevoit sa-i fac discount la o lucrare.

Comment

• Depinde de motorizarea acelei Lagune 3 si de...sofer. In ceea ce priveste Laguna 3, benzinara de 2l si 140cp scoate suta in 9,1 secunde pe cand dieselul de 2l, 150 cp va scoate suta cam in 9,5 secunde... N-are sens sa mai luam in calcul variantele de 110 cai, 1.6 benzina si 1.5 motorina.
          Mergand pe supozitia ca respectivul are o motorizare de 2l si 140 sau 150 cai(benzina sau diesel), "lupta" va fi destul de stransa, dar tu teoretic scoti 0-100km/ora in aprox. 9 secunde, chiar mai putin, deci ar trebui sa-l bati...repet, teoretic. In practica se poate schimba situatia. Oricum, succes, sa ne comunici rezultatul
          HONDA Accord

Comment

• Laguna aia are 170CP si un cuplu de 270 NM.
            Deci conteaza skilul si cojones. Poate am vreo sansa desi omul e destul de sigur pe el. Doar el mi-a propus,inseamna ca e patimas.
            Poate daca-i atarn o ancora sa am vreo sansa.

Comment

• Ce motor e ca cu specificatiile astea nu gasesc nimic pe site Reno.Poate 2.0 T?
              Accord 2.0i i-VTEC 2007
              http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ant76/

Comment

• banuiesc ca e benzinara de 170cp... Daca e automata, ai sanse ...sa fii "umar la umar" cu el :lol: 0-100km/ora in 9,2 secunde
                HONDA Accord

Comment

• S-a vandut la noi asa ceva?
                  Accord 2.0i i-VTEC 2007

Comment

• stiu ca pe site la reno nu apare, intr-adevar, dar daca e vorba de benzinara de 2,0 turbo cu cutie automata 6 trepte, proactiva e clar... Ti-o trage :lol:
                    HONDA Accord

Comment

• Pe site-ul din UK zice ca are 9.2 pana la suta.Ciudat daca vezi ca pt benzina de 2.0 aspirata de 140 cai are 9.1
                      Accord 2.0i i-VTEC 2007

Comment

• daca stam sa analizam un pic, parca realitatea nu e atat de sumbra :lol:
                        Asadar, tu ar trebui sa ajungi la suta in 8,9s (schimbi a 2-a cand ajungi la 100km/ora), dar o sa apuci sa-i dai si a 3-a, deci ti-ar fi prins bine un short shifter, In situatia de fata, diferenta intre a-l avea sau nu este ca poti pierde timp pretios la schimbarea vitezelor.
                        Man, eu zic ca daca faci totul ca la carte ai sanse sa faci o figura frumoasa...
                        HONDA Accord

Comment

• Originally posted by ANT76
                          Pe site-ul din UK zice ca are 9.2 pana la suta.Ciudat daca vezi ca pt benzina de 2.0 aspirata de 140 cai are 9.1
                          Pai fiind cutie automata, e nitel mai "puturoasa" decat manuala...
                          HONDA Accord

Comment

• Aia de 170 cp benzina turbo are 0-100km/h in 9.2 secunde pentru ca motorul este cuplat la o cutie de viteze automata
                            uite aici pdf-ul cu toate motoarele reno de pe laguna!
                            http://www.renault.fr/media/e-brochu...ure-laguna.pdf

Comment

• Da automata pierde 30 cai (de aia nu-mi plac automatele)
                              Si daca tot poluam topicul omului si eu maintreb daca ma face un coleg cu o Alfa 75 din 1991 benzina 150 cai si tractiune spate... cred ca da
                              Accord 2.0i i-VTEC 2007

Comment

• Daca vad ca trece de mine ma dau spre el, da-l incolo. :lol:
                                E totusi vorba ce vreo cateva mii de euro. Ceva sa-i maresc cifra octanica?
                                Ma inbrac decat in chiloti sa fie mai usoara masina, scot tot ce e inutil si CD-urile si bricheta, fara faruri fara AC si poate exact asta face diferenta. Oricum tot cred ca e vorba de skill. Pana atunci ma mai antrenez.

Comment

Working...
                                X