ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts
  W0lfman
  Senior Member

 • W0lfman
  replied
  Cu buretele de vase e ...'parfum', a mea si-a sters parbrizul (de-abia schimbat ) de condens cu dosul mainii pe care avea un inelus cu diamant de-a facut vre-o 5-6 cercuri aproape concentrice fix in campul vizual; mai mult, nici nu a recunoscut pana la reconstituire!

  Leave a comment:

 • astrul
  Senior Member

 • astrul
  replied
  Da-l drac de loto. Nu cred in jocuri de noroc. Mi-l fac singur ca de ghinioane n-am cum sa ma feresc.
  Julitura e minora. Mai nasoala a fost opera soatei care mi-a sters musculitele de pe capota cu buretele de vase. Cu partea tare Sau lacul care se exfoliaza. Dupa inlocuirea ei la Carpati.
  Se pare ca ca vopsitorie ambele reprezentante ca cam ... e o problema.

  Leave a comment:

 • Robby_Alessio
  Senior Member

 • Robby_Alessio
  replied
  "steluţ-o" au dreptate colegii...fă repede o "mānă" la loto poate, poate
  Bine că nu eraţi in raza "copăcelului" cānd a căzut...in rest pt un spoiler nu-i bai... Asigurarea face totul dacă ai evenimentele naturale incluse

  Leave a comment:

 • astrul
  Senior Member

 • astrul
  replied
  Am trecut de 2 ori, la botez si nunta. Mai am programata o singura vizita, dar nu cred ca voi fi chiar sufletul petrecerii atunci
  Cat despre loto, fug de noroc ca de dracu. Viata mea e echilibrata, la fiecare castig mare exista si o pierdere mare pe alte planuri. Asa a fost intotdeauna.

  Leave a comment:

 • WillyCR-VFAN
  Senior Member

 • WillyCR-VFAN
  replied
  Mai treci si tu pe la biserica, semnele astea nu trebuie ignorate, nici cu loto nu e rea ideea !

  Leave a comment:


 • barda
  replied
  Baga repede la loto cat esti pe val .

  Leave a comment:

 • astrul
  Senior Member

 • astrul
  replied
  Nici n-am tresarit cand l-am vazut cum pica. Eram la 15m de el pe directia in care a cazut. Nevaste-mea era langa portiera, cainele in spate. Am anticipat ca scapam toti teferi, mai putin bara spate.
  Cred ca deja am trecut prin prea multe, nu mai am nicio reactie...
  Si eu zic ca-i de bine, dar nu inteleg ce inseamna.
  Ca-s norocos stiu deja, nu-mi mai trebuie demonstratii.

  Leave a comment:

 • [g]
  Senior Member

 • [g]
  replied
  Pfuiii, vezi sa nu fie ca-n Final Destination, scapi acum, da'...
  Totul e bine cand se termina cu bine, scuipa'n san si da-i bataie!

  Leave a comment:

 • skakiur
  Senior Member

 • skakiur
  replied
  daca era de rau... mai intrebai daca e de bine? ))
  ai scapat, gata, acum ai pornit de la 0

  Originally posted by astrul View Post
  [ATTACH=CONFIG]42863[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]42864[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]42865[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]42866[/ATTACH]

  Vineri 13, ora 13. Nu stiu ce sa inteleg, e de bine sau de rau? Parca prea multe la mustata in ultima vreme...

  Leave a comment:

 • astrul
  Senior Member

 • astrul
  replied
  Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	67.3 KB
ID:	716607Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	85.9 KB
ID:	716608Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	79.0 KB
ID:	716609Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	74.9 KB
ID:	716610

  Vineri 13, ora 13. Nu stiu ce sa inteleg, e de bine sau de rau? Parca prea multe la mustata in ultima vreme...

  Leave a comment:

 • astrul
  Senior Member

 • astrul
  replied
  Am 2 martori care pot dovedi cu bilete ca erau acolo
  Multumesc tuturor pt parari, sfaturi si incurajari. Nu sunt usa de biseric, ulciorul nu merge de multe ori la apa, in cazul meu cred ca am foat extrem de norocos pana acum.
  daca nu aveam de umblat zi-lumina chiar si noptile, probabil ma bucuram de statusul de pieton. Dupa noiebrie incolo chiar nu ma intereseaza. Probabil voi fi in vacanta prin Italia.
  astrul
  Senior Member
  Last edited by astrul; 06-09-13, 17:27.

  Leave a comment:

 • merluciu
  Senior Member

 • merluciu
  replied
  Astrule, cu un avocat modest la pret si un mic martor ce intamplator era in spatele tau n-ai cum sa dai gres.
  Eu acum vreo 3 ani am ajutat-o pe cumnata'mea sa iasa dintr-o ipostaza nitel mai delicata: Apaca, seara+ploaie de octombrie, 2 politisti in intersectie dintre care unu tanar si incepator, celalalt versat si burtos, amandoi fluturau mainile prin aer, fiecare pe una din cele doua artere. 2 masini pleaca din fata ei pe rosu la indicatiile politistului tanar, pleaca si ea, cand bang, e lovita perpendicular de un taxi venind dinspre Cotroceni cu 50-60km/h si proiectata in alte doua masini, necaz mare. Una din masini era condusa de un belgian lucrator la NATO, omu era lost in translation, pe deasupra se pricopsise si cu o masina nedeplasabila. Cert e ca i-au luat carnetul c-a trecut pe rosu, politistul nu facuse semn inspre inainte ci doar pentru masinile ce semnalizau dreapta, bla bla. Am ajuns si eu la fata locului, mi-a povestit fata despre ce e vorba, dupa care incolonarea inspre sectia din Militari. A scris in proces la mentiuni exact cum a perceput ea evenimentul, nerecunoscand nici o vina. La o tigara afara i-am spus tanarului debutant ca e pacat sa minta atat de grosolan la inceput de cariera si ca n-o sa ramana asa lucrurile chit ca dau spaga serioasa sa fac rost de casetele din intersectie. A doua zi vorbisem cu un avocat, a recuperat permisu in cateva zile. Procesul a durat aproape 5 luni pana a putut obtine caseta de la camerele din intersectie (s-au tergiversat mult lucrurile pana s-o puna la dispozitie). Intre timp fiecare si-a facut masina pe casco, mai putin taximetristul care a platit din banii lui, RCA-ul neoperand in aceasta situatie. Concluzia e ca politistul a gresit nesincronizandu-se cu colegul sau, politia trebuie sa suporte cheltuielile de reparatie pentru toate masinile (regres din partea asiguratorilor) plus cele de judecata, fair enough. Intre timp am inteles ca s-ar fi schimbat schimbarea, daca politistu greseste, politistu plateste.
  Morala e ca aproape sigur este o camera care surprinde acea trecere de pietoni, daca vrei sa mergi pana la capat sa infrangi cu dreptatea in brate, se poate, da iesi mai ieftin si mai eficient cu un martor. Ce numar zici ca ai?

  Leave a comment:

 • chiril
  Senior Member

 • chiril
  replied
  Inca ceva. Iti recomand sa fii reprezentat de un avocat la proces si sa zici ca nu recunosti vina. O sa ma intrebi de ce, uite si motivul:
  1-daca admiti ca erau pietoni pe trecere, politistii nu vor mai fi obligati sa aduca filmarea in instanta
  2-nu iti vor spune la fiecare pas ca tu ai recunoscut ca nu ai acordat priritate la pietoni.
  Iti spun asta din mica experienta:
  semn de intrare in localitate pe care era amplasat si semnul de 60 kmph (Nume localitate - 60 kmph), gasesti referire la acest semn de circulatie in articolul 66 din HG 1391 din 2006 care zice ca semnul e valabil pana la iesire din localitate cu exceptii daca exista....bla bla..iar instanta a zis in felul urmator, citez:
  "Sustinerile recurentului privind semnificatia indicatorului la intrarea in localitatea X carea i-ar fi permis sa circule cu viteza de 60 kmph, este contrazisa de disp. art 66 al.6 din OUG 195/2002.
  Petentul a avut voie sa circule cu viteza de 60 kmph pana la prima intersectie, care este la Gradina Publica"
  Politia a zis ca vezi doamne nu exista semnul de 60 cu numele localitatii la intrare si le-am adus si poze cu acel semn, apoi ca acel semn e valabil doar pana la prima intersectie....iar in citatul de mai sus art 66 alin. 6 din oug 195/2002 nici nu exista (maxim alin.4) si multe alte tampenii absurde, auzi, Hondele noastre nu fac arte din categoria B.
  Politia a zis ca nu poate prezenta proba video din motive tehnice si nu putea demonstra ca eu avea 63 kmph, iar contestatia a fost facut pe ceva real....prin urmare pot spune ca primarul sectorului 5 este mai cult si are cunostinte mai multe si mai bune in privinta legislatiei decat judecatorii de le tribunal.....

  Am avut contestatie si recurs. Contestatia depusa de mine si recursul de parinti, tata nu ma credea si zicea ca eu aberez si a mers la un avocat care ia explicat ca ce ii ziceam eu este corect si tot tata a fost cel ce a insistat si cel ce a depus recursul , eu nu mai aveam chef sa cheltui bani cu posta )

  Data viitoare o fac cu avocat, sa ii ard.
  Si scuze de acest mic offtopic la tine

  Leave a comment:

 • astrul
  Senior Member

 • astrul
  replied
  Asta le-am spus si eu lor. Cand eu eram deja pe trecere pietonii erau undeva in zona scuarului, nu pusesera piciorul pe a 3-a banda. In fine, n-ai cum sa te iei la cearta cu niste capete seci care patruleaza dupa hoti.
  Nu pozez in vreo maicuta, am fost tras pe dreapta dupa ce-am depasit coloana de masini inainte de trecerea la cale ferata, pe trecere si dupa trecere, pe banda continua, in timp ce gongul suna si bariera se lasa. M-a intrebat atunci agentul cate permise am la mine sa stie cate trebuie sa retina. Daca ar fi sa judec dupa modul de condus, zilnic ar trebui sa am 2-3 permise la mine, dar in cazul de fata, m-a suparat ca nici macar nu ma simteam vinovat.
  Sa dai un carnet asa, aiurea, cand nici macar nu te grabesti, stai la o trecere, deci nu treci cu 80 la ora peste trecerea la culoare verde, mi se pare bataie de joc. Cand o fi sa mi-l ia pe 10 luni ca merit, dar nu pentru asta.
  astrul
  Senior Member
  Last edited by astrul; 06-09-13, 13:49.

  Leave a comment:

 • chiril
  Senior Member

 • chiril
  replied
  Astrule, iti doresc sa ai niste judecatori care nu bat doar din ciocan ci care mai stiu si legea.
  Gaborii nu prea stiu si o tin una si buna, nu ii intereseaza asta:
  Art. 135

  Conducatorul de vehicul este obligat sa acorde prioritate de trecere si in urmatoarele situatii:
  h) pietonului care traverseaza drumul public, prin loc special amenajat, marcat si semnalizat corespunzator ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci cand acesta se afla pe sensul de mers al vehiculului.
  sau
  articolului 100 alineatul 3, litera b din O.U.G. nr. 195/2002
  (3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută īn clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvārşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a următoarelor fapte:
  b) neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi īn traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, aflaţi pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului;

  Banuiesc ca exact aceste 2 articole le ai in procesul verbal. Art 135 incalcarea si art.100 pentru sanctionare.
  Conform articolelor nu ai de ce sa fii sanctionat pentru neacordarea de prioritate pietonilor daca ei nu erau pe sensul tau de mers.
  Deci spor si castig de cauza.

  L.E.
  Cu siguranta sunt un milion de articole care zic ca pietonul are prioritate la trecerea strazii pe trecere si bla bla bla, nimeni nu contesta asta, si ca mai exista si art 35. prin ce lege,cu ceva despre comportamentul in trafic si integritatea persoanelor.....
  Dar cum scrie mai sus nu poti fi sanctionat daca pietonul nu era pe sensul tau de mers (exact ca in cazul depasirii de viteza, nu au voie sa te santioneze daca ai 59 kmph, chiar daca e limita de 50), pentru moment politia stie sa aplice "exceptia" doar ce tine de +9 kmph la limita.
  chiril
  Senior Member
  Last edited by chiril; 06-09-13, 13:24.

  Leave a comment:

Working...
X