ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by KMR
    Din ce?
    LE Am o intrebare: Esti arhitect?
    Din Continentalu' ala sau ce-o fi. Ca 325 sigur n-am unde sa prind cu ea p-aci, la 225 deja imi e inima-n gat, sa-i spui s-o spele bine inainte ca s-ar putea ca duminica noaptea sa fac un drum Bucuresti-Slatina.
    Sunt de toate, arhitect, inginer de rezistenta, santierist, patron, proiectant, devizier, sofer, vitezoman, betiv, salahor, ce e nevoie in fiecare zi care aduce un ban sa-mi intretin bijuteria.
    Ce nu v-am povestit este ca inainte de a pleca din Slatina m-a ajutat un prieten cu o duba sa aduc o schela la mine la casa. Si in fata casei e o panta de peste 13%, adica rea frate. O trag mai sus de el sa aiba loc pe poarta, descarcam noi la schela si dupa vreo 10 minute ma cheama astia ca s-a proptit ***** in duba. Cum frate, cu frana trasa, cu ea in viteza a 1-a, s-a dus usor la vale. Eu nimic, 2 mici dungulite pe spoiler, fara sa se fi zgariat si asta cu numerele sparte, cu capota care nu se mai inchidea.
    Sa mor de oftica, masina noua in puii mei.
    Cand am plecat din Slatina zic da-i mancati-as ochii ca de nu te bag in primul pom, sa vedem, ori eu ori tu. Eram furibund pur si simplu. Cu amarata aia de Kia niciodata nu m-am clintit 1 mm iar cu asta sa coboare aproape 20 m direct in ailalta. Si i-am dat, cred ca era incinsa cu n-a fost nici mama ei de Honda pe planeta asta.
    Asa ca asteapta prima ocazie cand ma mai enerveaza bestia asta ca sa vezi ce-i arat eu linie rosie pe turometru. Nu prea am ce pierde in viata asta, daca e sa mori o faci ca prostul in baie cand aluneci pe sapun, asa ca intr-o Honda sincer chiar nu mi-e frica. Cat despre ceilalti...Dumnezeu cu mila!

Comment

• Deci vii la intalnire?
      I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
      My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
      '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
      '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
      '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
      EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
      EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
      EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
      EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
      EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
      EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Si sa revenim in spiritul Honda.
        Sunt foarte incantat de luminile de la turometru, vitezometru si ce alte liniute mai are bordul pe acolo. Sunt rosii (cred) si ce mi se pare bestial este ca pot sa le reglez intensitatea luminii.
        Imi place si butonul mare de la casetofon pe care nevasta-ma il da mai incet iar eu din volan mai tare. Nu ajungea decat cel de la volan?
        Imi displace claxonul puternic ca sperie toate babele care nu trec pe zebra, cateodata si cele care trec. Urasc sa claxonez oameni, mai ales cei care nu se grabesc.
        Iubesc cand ma duc la spalator si seara masina arata exact la fel ca si cu o seara inainte si ma gandesc de ce puii mei am dat azi 200 mii.
        Imi place in schimb ca piuie disperatul ala de senzor de centura si-mi aduce aminte ca chiar si in Buc ar trebui s-o port (la cum merg cu ea)
        Nu imi place cand seara la un semafor cand tot se uita cate un smecheras cu un golf tunat sa plece primul si a mea intotdeauna il face sa-mi inghita efixul 98 sau ce petarda ei de benzina mai intra in ea.
        Inainte eram tare atent la detaliile astea. Daca as putea as deconecta juma din (in)utilitatile de pe ea, ca sincer n-am tmp sa ma joc la ele.
        Duc o viata plina de la 7 dim pana la 2-3 noaptea si sincer viata e prea scurta sa ai masina si sa te uiti in bord in loc sa-i dai cox ca doar poate.
        M-am decis, urmatoarea, pe langa asta, voi incerca un Type R.
        Cat despre intalniri, sincer eu n-am timp de barfe despre masini, daca vrei poti sa mi le dai sa le conduc. Am cate 4-5 santiere zilic raspandite pe 300 km, asa ca intalnirile intre fani, piloti, vitezomani si betivi ca mine poate sa mai astepte.

Comment

• Aici te umfli si ceri admiratie!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
          Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
          ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• KMR, nu stiu ce incerci tu sa-i dai aici. Las-o mai moale ca nu mai esti la gradinita, please grow-up.
            Am zis ca eu personal am facut 1h5m Slatina Bucuresti. Incearca sa pui geana pe geana si sa te impaci cu ideea asta, si tu si cei cu Z-uri, M-uri sau ce prieteni cu nume de litere mari oi mai avea.
            Daca tu nu poti, nu-i nimic, nu te condamna nimeni, foarte bine ca esti precaut si ca mergi regulamentar.
            Atata timp cat am avut 20.000 km inainte de a lua carnet si am vazut toata tara asta crede-ma ca riscul si adrenalina imi sunt cunoscute.
            Nu mi-e frica de un radar sau o fiola. Oameni suntem.
            Hai sa nu ne mai dam toti aici drept Maica Precista ca stim fiecare de cate ori am calcat pe bec la viata noastra.
            Eu sunt de meserie fachir si poate calc fara multa frica, altii poate chiar mai des, altii poate niciodata. Bravo lor.
            De tanar stiu cum e sa scoti 260 cu Mert pe autostrada asa ca stiu ca se poate si mai mult, sunt oameni care conduc si asa, si o fac mai tot timpul, atata timp cat au cu ce.
            Mie sincer mi-e frica doar de cea din dreapta, in rest..cum mi-o fi soarta.
            Puii mei ma simt de parca am nimerit gresit, in alta ograda.
            O fi Honda FAN aici sau Politia Rutiera sa stiu si eu sa nu intru in gura lupului aiurea.
            Atata tip cat scrie MyAccord deasupra topicului voi scrie despre asta. Nu am treaba cu alte topicuri, nu stau sa dau urale si binete doar sa fac posturi si prieteni. Va spun doar cum merge masina, unele topicuri mi s-au parut destul de utile, ma refer ca pozitii de condus, schimbat viteze, etc...uleiuri si alte lucruri de interes.

Voi ramane pe alte forumuri unde sincer masina pare mult mai apreciata decat pe propriul forum Honda. Multam inca o data ASKO si il salut pe cel cu care m-am intalnit in Slatina si car m-a intrebat daca am luat masina de la Bogdan din Giulesti.
            Salutare tuturor !

Comment

• Chiar imi placeau la inceput posturile tale, pasiunea pt. scris, etc!
              Din pacate ai dat-o rau in balarii lately, dupa principiul "lauda-ma gura", asa ca dupa ultimele wow-uri si batiste stoarse, am sa ma indrept cu regret spre alte topicuri.
              Apropo, nu postezi si pe la agvps, cumva?
              Take care!
              ACCORD 2008 2.0 SSE M/T 155cp, Dark Mocha

Comment

• Ah, si daca am spus ca m-am grabit odata si a am facut cateva prostii pe care by the way le cam fac destul de des, nu numai cu masina asta, mi-o cere meseria, am devenit brusc persona non-grata.
                Nu-i bai, masina e tot in fata blocului. Nu mi-o ia nimeni, si nici nu ma poate impiedica cineva sa ma bucur de ea.
                Si nu, nu-s nici vanator si nici pescar, poate de amenzi.

Comment

• Coooooome oooon, guys!!!
                  2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
                  2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
                  2000 Honda S2000 Berlina Black
                  http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

Comment

• Hai sa nu degeneram si sa lasam omul sa povestesca ce vrea el In fond nu trebuie sa fie cum vrem noi sa fie! N-are rost sa escaladam o situatie care nici macar nu atinge pe vreunul din noi!
                    Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
                    ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• That's the spirit!
                      2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
                      2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
                      2000 Honda S2000 Berlina Black
                      http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

Comment

• Citez fraza cu probleme:
                        "La 7 seara plec din Slatina si trebuia sa iau masa la restaurant in Buc la 8.
                        Mi-am dat seama ca practic e imposibil sa faci 180 km intr-o ora. La 8.05 eram la intrarea in Bucuresti."
                        Nu inteleg cum a degenerat discutia, dar sunt obisnuit, nu va faceti griji. Asa e natura romanului, sa comenteze doar ca sa fie bagat in seama. Sunt extra-incantat de masina, sincer am inceput sa abuzez un pic de ea, chiar la viteze destul de mari pentru soselele noastre, insa sa ajunga cativa "intepati" sa comenteze gen "lauda-ma gura" si sa incerce sa ma ridiculizeze....e cam mult.
                        Si poate nu m-oi incadra in profilul tip al sferului de Honda dar sincer daca specimene de genul asta se incadreaza in acelasi tipar, atunci chiar imi pare rau ca am mai venit sa-mi scriu experientele.
                        Ne vedem in trafic.

Comment

• De fapt, stii ce ... e cam mult?
                          Faptul ca desi nu ma cunosti (nici pe ceilalti care nu te-au laudat), iti permiti sa-mi spui "specimen" si "intepat"!
                          N-am de gand sa-ti raspund in vreun fel, ca nu are rost si oricum nu ajungem nicaieri.

Cat despre profilul soferului de Honda nu stiu ce sa-ti spun, probabil nici eu si nici tu nu facem parte, avem masinile doar de vreo luna-doua.
                          Oricum, imi imaginez ca are cate ceva si in cap, nu numai muschi la piciorul care apasa pe acceleratie!

Take care!

Comment

• Sunt sigur ca nimeni nu avut intentia sa jigneasca pe altcineva si ca totul e doar o neintelegere.

Rugamintea mea e ca discutia asta sa se incheie aici.

Multumesc
                            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Din punctul meu de vedere discutia era incheiata dinainte.
                              Dar fara aprecieri care nu-si au locul aici. PUNCT.

Comment

• Ai dreptate, asa este, sunt un pericol public. Nu cred ca mai are rost sa iesi din casa, cine stie....poate dai de mine in trafic. laugh.gif
                                Hai sa fim seriosi, ies cu masina asta o data la o saptamana-doua. Imi permit sa simt si eu ceva suspans.
                                In rest merg cu mititica mea care cu mari ambitii ating 120 si asta dupa juma de autostrada si cu vant in pupa.
                                Nu-s frustrat deloc. Imi place competitia, imi plac jocurile, imi place ca din orice lucru pe care-l fac sa fie cat mai interesant. Iti pompeaza altfel sangele in artere si ai senzatia ca traiesti.
                                Nu fac depasiri riscante niciodata si viteza o adaptez exact atat cat ma simt eu de confortabil. Regulile de circulatie le cunosc foarte bine, le incalc numai atunci cand ma grabesc, si in general am platit scump de cate ori am facut-o. Asa a va rog scutiti-ma de lectii de moralitate.
                                Nu ma intereseaza sa fiu un model in soferie, conduc exact asa cum ma simt in momentul respectiv. Sunt mult mai mult petarde pe sosele incat sa-mi fac mea culpa.
                                Intai eradicati idiotii de pe toate soselele Romaniei si apoi o sa ma potolesc si eu. Si blondele, si femeile, marea majoritate, si mosii si in general toti cretinii care cred ca oglinzile laterale sunt facute sa te scape de zgarieturi in parcare.
                                Nici n-am intrat in Slatina bine si erau 2 sa ma placheze. Nu tu semnalizare, nu tu oglinzi, nimic. Asa ca sa fim seriosi sunt unii petarde pe sosele care nu stiu prin ce miracol inca mai conduc.
                                Acum la intoarcere am mers numai 120-140 Slatina-Pitesti, de data asta am luat-o si pe maica-mea, care la peste 100 incepe sa urle ca se da jos.
                                Ei, de data asta fredona melodii de la radio, si culmea se uita ce viteza am, dar n-a fost o clipa speriata. Chiar m-a mirat de cat de linistita a stat in spate. Spunea ca i s-a parut ca merge cu 90 atat de usor mergea masina pe sosea si in curbe.
                                M-a facut unul cu un Mondeo nou...jos palaria, nush ce motor avea dar stiu ca eu eram destul de forjat si a trecut pe langa mine ca pe langa o caruta. Si aveam cam 150. Asa ca sunt si mai rai dar numai ca nu scriu dspre asta pe aici.
                                Azi am si spalat-o, au bibilit-o aia vreo ora jumate, era nesimtit de murdara. Normal ca la iesire din spalatorie a inceput ploaia.

Comment

Working...
                                X