Originally posted by KMR
Sunt de toate, arhitect, inginer de rezistenta, santierist, patron, proiectant, devizier, sofer, vitezoman, betiv, salahor, ce e nevoie in fiecare zi care aduce un ban sa-mi intretin bijuteria.
Ce nu v-am povestit este ca inainte de a pleca din Slatina m-a ajutat un prieten cu o duba sa aduc o schela la mine la casa. Si in fata casei e o panta de peste 13%, adica rea frate. O trag mai sus de el sa aiba loc pe poarta, descarcam noi la schela si dupa vreo 10 minute ma cheama astia ca s-a proptit ***** in duba. Cum frate, cu frana trasa, cu ea in viteza a 1-a, s-a dus usor la vale. Eu nimic, 2 mici dungulite pe spoiler, fara sa se fi zgariat si asta cu numerele sparte, cu capota care nu se mai inchidea.
Sa mor de oftica, masina noua in puii mei.
Cand am plecat din Slatina zic da-i mancati-as ochii ca de nu te bag in primul pom, sa vedem, ori eu ori tu. Eram furibund pur si simplu. Cu amarata aia de Kia niciodata nu m-am clintit 1 mm iar cu asta sa coboare aproape 20 m direct in ailalta. Si i-am dat, cred ca era incinsa cu n-a fost nici mama ei de Honda pe planeta asta.
Asa ca asteapta prima ocazie cand ma mai enerveaza bestia asta ca sa vezi ce-i arat eu linie rosie pe turometru. Nu prea am ce pierde in viata asta, daca e sa mori o faci ca prostul in baie cand aluneci pe sapun, asa ca intr-o Honda sincer chiar nu mi-e frica. Cat despre ceilalti...Dumnezeu cu mila!
Comment