SLIPPERY: '08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SLIPPERY: '08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

http://www.hondafan.ro/phpBB2/viewto...?p=54781#54781

Se pare ca viitorul e... azi.

Mi-am luat cateva ore de la job, am ridicat masina din subiect de la domnii de la Asko si m-am gandit sa-mi fac si "datoria" prin a deschide un topic in aceasta sectiune a forumului.

PS: aveti putintica rabdare, vor veni si poze
    Reason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
    08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Felicitari stimabile! Sa te bucuri de masinuta! artyman:
    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Re: Slippery: '08 2.0i-VTEC Sport SE M/T, Dark Mocha Pearl

Originally posted by Slippery
      ...
      Se pare ca viitorul e... azi...
      sa o stapanesti sanatos !
      ...si se pare ca viitorul suna si bine ...
      '18 BMW X1 18xd
      '15 BMW i3 range extender
      ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

Sa o stapanesti sanatos.
        '07 Honda Accord 2.0 M/T Sport SE, Carbon Bronze
        '08 Honda Civic 5D 1.8 Sport, vivid blue
        '99 Honda CBR600F
        http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/cappy/

Comment

Salut si felicitari! Au dat masina jos din fata hotelului Marriott? :P
          2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
          2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
          2000 Honda S2000 Berlina Black
          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

Comment

Felicitari si sa ai parte de ea
            Acord 2.2 140 Cp

Comment

Bravo domne' ! S-o stapanesti sanatos artyman:
              I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
              My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
              '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
              '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
              '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
              EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
              EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
              EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
              EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
              EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
              EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

bravo si sa te bucuri de ea.
                honda civic 5d 1.8 champagne silver, senzori parcare

sibiu SB-11-WAW

http://hondafan.etp.ro/gallery/v/vladone/

Comment

Am ales cateva poze facute cu ocazia intalnirii HONDAFAN Divizia Bucuresti din 2008.03.23. Le gasiti aici: http://www.flickr.com/photos/slip/se...7604220177881/ si, probabil, in semnatura

Comment

Okay, e prima oara cand ma lovesc de situatia asta...
                    Maine trebuie sa ma duc la firma de Leasing sa-mi dea numerele alea "negre".
                    Ce ar trebui sa fac cu alea "rosii" ca n-am nici cea mai mica idee?

Comment

le dai lor inapoi numerele impreuna cu autorizatia de circulare provizorie
                      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Ce ar trebui sa fac cu alea "rosii" ca n-am nici cea mai mica idee?
                        poti sa le si pastrezi.
                        Mie nu mi le-a cerut nimeni :roll:

LE: daca e leasing, sigur ti se cere sa "le dai la schimb" ops:
                        '18 BMW X1 18xd
                        ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

Am luat numerele "negre" acum 20 de minute si tipa de la BCR Leasing nu si-a exprimat dorinta de a avea numerele "rosii". N-ar fi vrut ea sa-mi ceara nici actul de identitate, noroc cu mine c-am intrebat-o: "Dar nu va intereseasa actul meu de identitate?"

Acuma cred c-am sa-i zic tatalui meu sa-mi faca un carut din ala de butelie ca sa am si eu pe ce sa pun numerele "rosii"...

In alta ordine de idei si lasand gluma la o parte am auzit voci care spuneau ca, intr-un timp, daca duceai numerele "rosii" la Udriste iti dadeau ceva bani inapoi insa acum nu ar mai functiona chestia asta.

Comment

Acuma cred c-am sa-i zic tatalui meu sa-mi faca un carut din ala de butelie ca sa am si eu pe ce sa pun numerele "rosii"...

In alta ordine de idei si lasand gluma la o parte am auzit voci care spuneau ca, intr-un timp, daca duceai numerele "rosii" la Udriste iti dadeau ceva bani inapoi insa acum nu ar mai functiona chestia asta.
                            daca ai mai multe carucioare si mai ai nevoie de inca un numar "oficial" ti-l cedez , binenteles pentru contravaloarea unei taxe de inchiriere :twisted:
                            ...lasand gluma la o parte, cica nu mai e valabila "rascumpararea" numerelor rosii
                            '18 BMW X1 18xd

Comment

Mic update: azi am achizitionat un Bel Vector 995.

Intrebare: stiti vreo benzinarie unde mai pot gasi si eu rovigneta? M-am saturat sa tot intreb, de vreo doua saptamani incoace, pe la Petrom/OMV/PetrOMV si sa mi se spuna ca nu mai au.
                              La statia Petrom de pe Mihai Eminescu mi-au zis astazi ca "ieri le-am terminat." Auzind asta m-am abtinut de a regurgita blestemul catre fauritorii de taxe gandindu-ma ca doamna casierita de la Petrom in realitate n-ar avea nici o vina...

Comment

Working...
                              X