SLIPPERY: '08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Slippery
    Senior Member

• Slippery
    replied
    Ca si carucior pentru copil am optat pentru un Chicco Trio Scoop. Dupa ce am reusit sa uit cadrul acestuia intr-o parcare am luat doar cadrul si partea sport de la un Chicco Trio 4ME. Avantajul e ca se potrivesc atat landoul cat si scoica de la Trio Scoop pe cadrul Trio 4ME.
    Ambele variante se pliaza in stil umbrela lasand foarte mult spatiu liber in portbagaj.

Azi am schimbat bateria originala, dupa 4 ani de utilizare. Am optat pentru un Rombat Premier 65Ah in urma consultarii topicului de pe forum:
    http://www.hondafan.ro/forum/showthr...sinii-probleme

Bateria a intrat fara probleme in lacas dupa ce am renuntat atat la tavita cat si la carcasa de plastic. Sa vedem cat o sa ma tina, am 2 ani garantie la ea. M-a costat 250 RON.

Leave a comment:

• Slippery
    Senior Member

• Slippery
    replied
    Multumesc pentru sugestie Andrei.
    Ce sugestii aveti pentru un carucior care sa incapa in portbagaj atunci cand este pliat? Ideal ar fi pareri si impresii din propria experienta

Leave a comment:

• Wagner
    Senior Member

• Wagner
    replied
    Salut

Sugestie pentru scaun copil: Inglesina. Nu sunt foarte ieftine, dar isi fac bine treaba. Eu am unul de aprox 1 an si jumate si n-am ce sa-i reprosez. Intra pe site la ei, cel mai bine. Aveau (cred ca au si acum) un scaun de masina care poate fi folosit cu succes pentru copii cu greutate pana la 30 kg. Si nu e musai sa il cumperi cu Isofix. Varianta fara IsoFix sta foarte bine prinsa in centura.

Bafta!

Leave a comment:

• Slippery
    Senior Member

• Slippery
    replied
    Au trecut ceva luni/ani de cand n-am mai scris pe thread. E semn bun, Doamne-ajuta si in continuare!
    Intre timp nu s-au intamplat prea multe:
    - revizii regulate facute la Asko
    - clasicele zgarieturi de la "partenerii" de parcare
    - am geamul proiectorului stanga crapat de o piatra de pe drumurile tarii noastre, inca nu l-am inlocuit
    - un tur de peste 5000 KM prin Italia (Verona, Firenze, Pisa, Bologna, Lago di Garda, Trentino) fara evenimente neprevazute
    - ieri am fost la Asko pentru a schimba discurile si placutele de frana cu produse marca ATE. Nota 10+ pentru Razvan si Alex

In curand va trebui sa ma orientez catre un scaun pentru copil, sugestiile sunt bine-venite.

Leave a comment:

• Slippery
    Senior Member

• Slippery
    replied
    http://www.hondafan.ro/forum/showthr...59&page=25#250

Leave a comment:

• Slippery
    Senior Member

• Slippery
    replied
    http://www.hondafan.ro/forum/showthr...743#post239743

Leave a comment:

• Slippery
    Senior Member

• Slippery
    replied
    Relatez la cald din noua locatie a service-ului Asko unde imi fac revizia anuala. Navighez prin WLAN-ul pus la dispozitie si ma uit la Extreme TV - ma simt iar ca in Occident.
    Felicitari Asko, sunteti intr-adevar parte a elitei romanesti.

Leave a comment:

• Slippery
    Senior Member

• Slippery
    replied
    Originally posted by ticker View Post
    Pardon, cat ai dat pe anvelope?
    Le-am luat printr-o cunostinta cu 580 RON fara factura, sunt 91H si DOT 3508.

Leave a comment:

• ticker
    Administrator

• ticker
    replied
    Halatu? Cat e halatu?

Pardon, cat ai dat pe anvelope?

Leave a comment:

• Slippery
    Senior Member

• Slippery
    replied
    Anvelope iarna

Ieri am incaltat-o cu anvelope de iarna 225/45/R17 peste jantele stock. Am pus un set de cauciucuri noi Dunlop SP Winter Sport 3D fabricate in Germania.
    Prima impresie este ca sunt cu mult mai silentioase decat cauciucurile de la Bridgestone cu care a venit masina din Japonia.
    Ramane de vazut cum se vor comporta mai departe aceste anvelope intrucat planuiesc sa ma misc destul de mult iarna asta in cautarea zapezilor. Nu de alta dar e musai sa "amortizez" costurile echipamentului de snowboard.
    Probabil multi o sa ma injurati dar eu unul astept cu nerabdare sa ninga.

Leave a comment:

• Slippery
    Senior Member

• Slippery
    replied
    Originally posted by razvan p. View Post
    @sliperry:bunule prieten haide sa dam o sansa cu + unui moldovean de-al meu si sa fim cu totii prieteni!ms fain!
    razvan p. Las' ca nu-i numai de-al tau, e si de-al meu ca si eu tot moldovean sunt.

Originally posted by Pret View Post
    Prieteni cele mai mari scuze, dar nicidecum n-am spus cu vreo intentie rea. Vroiam doar sa-mi exprim parerea cum ca n-ar fi necesar sa scoti atatia bani pentru un numar subtil de zgarieturi.
    [...]
    Vroiam doar sa-ti sugerez sa nu fii atat de exigent. Probabil nu mi-a dat bine exprimarea.
    Probabil, se mai intampla. Oricum stai linistit ca nu m-am ambalat
    Majoritatea celor din IT si celor care mai bantuie prin Intarwebnet stiu ca: "Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded."

Originally posted by ticker View Post
    Un mic reminder:
    Aici e topicul lui Slippery. Va rog sa nu il poluam. Pentru discutii private exista PM.
    Avertismentul fiind facut, urmatoarele posturi Off Topic vor fi sterse fara alt preaviz!
    ticker Multam fain da' lasa ca nu-i bai. My topic is YOUR topic! Pacat ca n-am avut o bere sa le dau musafirilor da' poate ma revansez live.
    Slippery
    Senior Member
    Last edited by Slippery; 21-08-08, 09:05.

Leave a comment:

• ticker
    Administrator

• ticker
    replied
    Un mic reminder:

Aici e topicul lui Slippery. Va rog sa nu il poluam. Pentru discutii private exista PM.

Avertismentul fiind facut, urmatoarele posturi Off Topic vor fi sterse fara alt preaviz!

Leave a comment:

• primus
    Senior Member

• primus
    replied
    Pret, vad ca fotografii ai pus, pe cand si un topic la 'My Accord' ?

apropos, cred ca te-am urmarit intr-o seara pe Sararie spre C. A. Rosetti, ti-am stat cam in coasta si pe europeana te-am depasit

Leave a comment:

• tokyodream
    Senior Member

• tokyodream
    replied
    Cel rosu din curte de la ASKO ?

Leave a comment:

• Cezane
    Senior Member

• Cezane
    replied
    Prieteni cele mai mari scuze, dar nicidecum n-am spus cu vreo intentie rea. Vroiam doar sa-mi exprim parerea cum ca n-ar fi necesar sa scoti atatia bani pentru un numar subtil de zgarieturi. E adevarat ca "limita" si "subtilitatea" sunt relative. Erau de natura pur generala. I agree. Dar cunosc o persoana care si-a atins bara de protectie intr-o bordura(cat se poate de subtil) de la masinuta lui (seria 3), undeva jos, si s-a dus la casco cu ea. Personal mi s-a parut exagerat. Desi am si eu zgarieturi consistente, inca nu ma roade de vreo inverventie, mai ales daca e vb de 7-800 lei (sau dublu) dupa cum spui tu.

Vroiam doar sa-ti sugerez sa nu fii atat de exigent. Probabil nu mi-a dat bine exprimarea. Anyway, sunt surprins ca ai dedus ca am incercat sa te caracterizez tinand cont ca nu te cunosc.

Bottom line, merci pentru welcome.

PS: Am vazut un Accord busit rau. Aveam un feeling foarte ciudat cand l-am vazut. Parca s-a dus un frate d'al nostru.

Leave a comment:

Working...
X