SLIPPERY: '08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea e ca ar trebui sa fii putin mai modest, mai relaxat. Chiar n-are rost sa dai 700-800 lei (sau dublu) pentru 2 zgarieturi jumate. Ca o sa-ti vezi imediat noua zgarietura la 2 saptamani dupa revopsire. Trebuie mentinut un nivel de ingrijire in limita bunului simt.

Astazi, am descoperit ca am doua dungi (aproape paralele), incepand de pe aripa din fata pana pe cea din spate. Peste abele portiere, putin deasupra manerului. Suficient de strident. Asta pentru ca am vrut mici si (putina) bere in zone rurale. Asta-i viata. Si mai am alte cateva dungulite imprastiate pe tot felul de zone. N-am sa ma apuc acum sa caut s-o revopsesc pentru ca-mi da feeling-ul de "imperfecta". Probabil ca am sa iau masuri cand depaseste limita acceptabilului.

Totodata aud un greiere in tapiteria de langa airbag-ul stanga-fata. Asta-i piesa... n-am sa ma duc la service sa mi-o desprinda, sa-mi sape ca sa-mi puna scotch, ca apoi sa mi-o aranjeze la loc. Ca n-o sa fie cum era inainte.
    Cezane
    Senior Member
    Last edited by Cezane; 20-08-08, 15:41.
    Accord 2.2 i-CTDi 140hp with steroids. EXEC/NAV 2007, IS-64-CZE
    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Pret/

Comment

In primul rand cred ca te-ai grabit un pic in a caracteriza persoane pe care nu le cunosti personal, mai ales pe forumuri publice. Nici nu mai tin minte de cand cineva mi-a masurat gradul de amabilitate, modestie, bunavointa, *completati spatiile libere cu cuvintele de rigoare* si asa mai departe.

Sincer imi pare rau sa aud ca ai avut nesansa de a-ti zgaria masina. Asta pentru ca stiu cum e sa fii in postura asta.

Tinand cont ca ceea ce in general se intelege prin "limita acceptabilului" este o chestie destul de relativa si depinde mult de aluatul fiecarei persoane in parte, sa stii ca m-am mai "relaxat" dupa Intalnirea Nationala cand am avut suprinderea sa realizez ca nu sunt chiar cel mai batut de soarta pe lumea asta. Uneori coincidentele sunt lucruri fantastice. ramm stie ce vreau sa spun...
      Reason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
      08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Comment

@cristian:
        fii binevenit aici si asptem sa te vedem si live!totusi nu ai facut o intrare plina de tact sau diplomatie!

@sliperry:bunule prieten haide sa dam o sansa cu + unui moldovean de-al meu si sa fim cu totii prieteni!ms fain!

zgarieturile tale le-am surprins si eu!hmmm!nu sunt f grave dar clar nici bine nu arata!daca te incalzeste cu ceva:SE POATE SI MAI RAU!
        ex CL7 AT 2006
        CN1 Sport 2005
        KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

Prieteni cele mai mari scuze, dar nicidecum n-am spus cu vreo intentie rea. Vroiam doar sa-mi exprim parerea cum ca n-ar fi necesar sa scoti atatia bani pentru un numar subtil de zgarieturi. E adevarat ca "limita" si "subtilitatea" sunt relative. Erau de natura pur generala. I agree. Dar cunosc o persoana care si-a atins bara de protectie intr-o bordura(cat se poate de subtil) de la masinuta lui (seria 3), undeva jos, si s-a dus la casco cu ea. Personal mi s-a parut exagerat. Desi am si eu zgarieturi consistente, inca nu ma roade de vreo inverventie, mai ales daca e vb de 7-800 lei (sau dublu) dupa cum spui tu.

Vroiam doar sa-ti sugerez sa nu fii atat de exigent. Probabil nu mi-a dat bine exprimarea. Anyway, sunt surprins ca ai dedus ca am incercat sa te caracterizez tinand cont ca nu te cunosc.

Bottom line, merci pentru welcome.

PS: Am vazut un Accord busit rau. Aveam un feeling foarte ciudat cand l-am vazut. Parca s-a dus un frate d'al nostru.
          Accord 2.2 i-CTDi 140hp with steroids. EXEC/NAV 2007, IS-64-CZE
          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Pret/

Comment

Cel rosu din curte de la ASKO ?
            Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
            ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Pret, vad ca fotografii ai pus, pe cand si un topic la 'My Accord' ?

apropos, cred ca te-am urmarit intr-o seara pe Sararie spre C. A. Rosetti, ti-am stat cam in coasta si pe europeana te-am depasit

Comment

Un mic reminder:

Aici e topicul lui Slippery. Va rog sa nu il poluam. Pentru discutii private exista PM.

Avertismentul fiind facut, urmatoarele posturi Off Topic vor fi sterse fara alt preaviz!
                '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Originally posted by razvan p. View Post
                  @sliperry:bunule prieten haide sa dam o sansa cu + unui moldovean de-al meu si sa fim cu totii prieteni!ms fain!
                  razvan p. Las' ca nu-i numai de-al tau, e si de-al meu ca si eu tot moldovean sunt.

Originally posted by Pret View Post
                  Prieteni cele mai mari scuze, dar nicidecum n-am spus cu vreo intentie rea. Vroiam doar sa-mi exprim parerea cum ca n-ar fi necesar sa scoti atatia bani pentru un numar subtil de zgarieturi.
                  [...]
                  Vroiam doar sa-ti sugerez sa nu fii atat de exigent. Probabil nu mi-a dat bine exprimarea.
                  Probabil, se mai intampla. Oricum stai linistit ca nu m-am ambalat
                  Majoritatea celor din IT si celor care mai bantuie prin Intarwebnet stiu ca: "Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded."

Originally posted by ticker View Post
                  Un mic reminder:
                  Aici e topicul lui Slippery. Va rog sa nu il poluam. Pentru discutii private exista PM.
                  Avertismentul fiind facut, urmatoarele posturi Off Topic vor fi sterse fara alt preaviz!
                  ticker Multam fain da' lasa ca nu-i bai. My topic is YOUR topic! Pacat ca n-am avut o bere sa le dau musafirilor da' poate ma revansez live.
                  Slippery
                  Senior Member
                  Last edited by Slippery; 21-08-08, 10:05.

Comment

Anvelope iarna

Ieri am incaltat-o cu anvelope de iarna 225/45/R17 peste jantele stock. Am pus un set de cauciucuri noi Dunlop SP Winter Sport 3D fabricate in Germania.
                    Prima impresie este ca sunt cu mult mai silentioase decat cauciucurile de la Bridgestone cu care a venit masina din Japonia.
                    Ramane de vazut cum se vor comporta mai departe aceste anvelope intrucat planuiesc sa ma misc destul de mult iarna asta in cautarea zapezilor. Nu de alta dar e musai sa "amortizez" costurile echipamentului de snowboard.
                    Probabil multi o sa ma injurati dar eu unul astept cu nerabdare sa ninga.

Comment

Halatu? Cat e halatu?

Pardon, cat ai dat pe anvelope?
                      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Originally posted by ticker View Post
                        Pardon, cat ai dat pe anvelope?
                        Le-am luat printr-o cunostinta cu 580 RON fara factura, sunt 91H si DOT 3508.

Comment

Relatez la cald din noua locatie a service-ului Asko unde imi fac revizia anuala. Navighez prin WLAN-ul pus la dispozitie si ma uit la Extreme TV - ma simt iar ca in Occident.
                          Felicitari Asko, sunteti intr-adevar parte a elitei romanesti.

Comment

http://www.hondafan.ro/forum/showthr...743#post239743

Comment

http://www.hondafan.ro/forum/showthr...59&page=25#250

Comment

Au trecut ceva luni/ani de cand n-am mai scris pe thread. E semn bun, Doamne-ajuta si in continuare!
                                Intre timp nu s-au intamplat prea multe:
                                - revizii regulate facute la Asko
                                - clasicele zgarieturi de la "partenerii" de parcare
                                - am geamul proiectorului stanga crapat de o piatra de pe drumurile tarii noastre, inca nu l-am inlocuit
                                - un tur de peste 5000 KM prin Italia (Verona, Firenze, Pisa, Bologna, Lago di Garda, Trentino) fara evenimente neprevazute
                                - ieri am fost la Asko pentru a schimba discurile si placutele de frana cu produse marca ATE. Nota 10+ pentru Razvan si Alex

In curand va trebui sa ma orientez catre un scaun pentru copil, sugestiile sunt bine-venite.

Comment

Working...
                                X