SLIPPERY: '08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stai linistit, nici in Iasi nu sunt
    Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
    ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Slippery, stiu eu o benzinarie unde gasesti rovigneta, dar numai in cursul saptamanii. in weekend este ca la loterie, daca ai noroc gasesti , daca nu, nu. este vorba de benzinaria petrom aflata pe sos giurgiului, intre bucuresti si jilava. de la cfr progresul, de la bariera, mai mergi 500m spre giurgiu si pe dreapta e benzinaria cu pricina. daca vrei, luni dimineata ma interesez eu daca au rovignete, ca sa nu bati drumul degeaba.
      Honda Sacrilege 2.0 GPL A/T

Comment

Nu va faceti probleme cu rovigneta! Nici nu se gasesc, nici politia nu cere! Le pregatesc pe cele noi, cele colorate pe intervale diferite de timp! De aceea nici nu se gasesc!
        Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
        ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

Am gasit rovigneta Sambata la statia Petrom din... Predeal. Am facut Bucuresti - Predeal fara

@marcus Sa stii ca si eu ma gandeam la fel. Insa Duminica la intoarcerea din Predeal tipul cu care eram in tandem a trebuit sa imprumute pe un domn cu ochii albastri, amic cu el, cu 100 RON.
          Reason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
          08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Comment

Golanie! Ar trebui sa fie pe toate drumurile! Inclusiv la chioscuri de ziare!
            Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
            ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

Pe aceasta cale vreau sa multumesc din adancul inimii conducatorului, sau conducatoarei, masinii care mi-a "sters" bara spate in parcarea din fata blocului.
              Am o urma de vreo 60 de cm lasata, cel mai probabil, de o masina deschisa la culoare candva in intervalul dintre 3 Mai orele 11 si 4 Mai orele 12:30.
              Uf, ce nervi am pe mine...

Comment

Dezgrop topic-ul meu pentru a expune pareri la cald despre combinatia frane-gume stock de pe Accord...

La intoarcerea de la Predeal mi-a iesit in cale un prieten cu Dacia 1300 de pe un drum secundar aflat pe stanga directiei mele de mers. Tipul, care conducea cu o palarie de paie ultimul racnet pe cap, a reintrat pe banda a doua dupa ce initial a dat semne ca ar fi vrut sa treaca pe banda intai.
                Am inceput franarea, nu spun de la ce viteza peste limita legala, dar cand am auzit zgomotul strident de gume pe asfalt m-am gandit "aha, am pus-o". Am dat sa-l ocolesc prin dreapta deoarece din sens opus veneau masini. Noroc ca intre timp am mai capatat ceva aderenta pentru ca altfel se termina urat intrucat nenea cu palaria a tras dreapta de volan cand mai aveam vreo 10 metri pana la el. Cand el a tras dreapta eu am tras imediat stanga pentru a-l ocoli insa deja pericolul trecuse...
                Las la imaginatia libera si bogata a cititorilor cuvintele de duh ce am adresat rusticului participant la trafic.

In Bucuresti n-am mai scapat. Mi-am luat un sut in fundulet de la un tip pe care nu l-au tinut franele la un clasic start & stop. Constient fiind ca se putea intampla oricui am pus totusi intrebarea "de ce mie?" eventualei divinitati.

Concluzia: nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la sistemul de franare si la gumele stock de pe "urban warrior-ul" meu parca-mi salta si acum inima de bucurie.

LE: stoc != stock. Luni e mai greu...

Comment

Schimbat bara spate

Acum 30 de minute m-am intors de la Asko unde mi s-a schimbat bara spate.
                  Confirm si eu ceea ce au spus altii despre Ionut (Ionel Alexandru) - persoana mai mult decat okay, a supravegheat toata operatia si a avut marea rabdare de a raspunde intrebarilor mele oferindu-mi sfaturi si opinii pertinente.

Comment

Autocolant racing stripe(s)

M-ar bate gandul sa-mi pun un auto-colant de vreo 30cm latime pe mijlocul masinii, din fata pana-n spate...
                    De fapt ar fi 3 dungi, doua de circa 1-2cm pe laturi si una de vreo 25cm pe mijloc. La fel cum are tipul asta aici.
                    Ca si culoare ma gandeam la un argintiu la culoarea jantelor...

Unde sa ma duc sa-mi fac treaba asta si daca aveti idee cam cat m-ar putea costa?

Comment

pai fa-te de o simulare, sa vezi cam cum ar arata... sincer eu cred ca va avea acelasi efect ca pe o dacie 1310, dar cel mai bine stii tu

Comment

De ce sa strici masina cu dungile alea? Mi se pare cea mai mare tiganie posibila. Tuning de Vitan..
                        Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
                        2 roti

Comment

Din cauza ca am luat o piatra pe capota. O sa vezi si maine la intalnire despre ce-i vorba.
                          Ca alternative ar fi:
                          1. revopsirea capotei
                          2. vopsirea dungilor racing
                          3. "tuning-ul de Vitan" cu autocolant

Cel putin astea le vad eu ca si alternative dar sunt deschis opiniilor voastre. Oricum:
                          1. mi-e frica sa nu-mi mai nimereasca baietii culoarea aproape de cea actuala plus costul: circa 7-800 de lei.
                          2. mi-e frica pentru ca in cazul in care iese tiganie si nu o sa-mi placa va trebui sa ma risc si s-o revopsesc si ne intoarcem la punctul 1. Aici costul distractiei, din cate am inteles se ridica la vreo 2-300 de lei.
                          3. mi se pare varianta cea mai practica in aceasta situatie deoarece daca nu-mi place cum iese pot oricand sa dau jos autocolantul. Plus ca am si gasit un amic care se ocupa cu asa ceva (habar n-aveam pana acum 10 minute) dispus sa-mi faca operatia "pe o bere", eu suportand numai costul autocolantului.

Comment

Si tu cum crezi ca va arata autocolantul ala dupa ceva timp (nu foarte mult)?
                            Vopseste omule masina asa cum trebuie.
                            Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
                            2 roti

Comment

dungi vopsite sau lipite, tot aia, eu ziceam ca nu ar da deloc bine pe astfel de masina SI astfel de culoare.

vopseaua nu trebuie sa 'ti-o nimereasca', vine la cod de la Honda. trebuie doar s-o depuna bine. nu spun ca nu sunt ceva riscuri si costuri (doar 7-800???) dar e singura varianta acceptabila

Comment

Mda. Sa stii primus ca incepusem si eu sa ma gandesc la treaba ca nu ar da bine, mai ales dupa ce in vreo 2 ore de cautari pe GIS si flickr nu am gasit nici macar un Accord/TSX cu racing stripes pe mijloc. Mi-a venit dubiul ca as putea fi singurul cretin din lume care sa vrea sa faca chestia asta...

Ideea este ca financiar 7-800 lei chiar n-ar fi bai daca mi-ar iesi okay vopsitul. As da si dublu numai sa iasa cum trebuie in loc de a ma umple de nervi.

ramm si primus multam fain pentru sfaturi. Oricum pana la "Nationala" n-am timp sa ma ocup si poate mai vorbim.

Comment

Working...
                                X