IONUT R.: '07 Honda Accord EX 2.0L, Carbon Bronze Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• IONUT R.: '07 Honda Accord EX 2.0L, Carbon Bronze Pearl

Salutare tuturor!

E o senzatie destul de ciudata... Mi-am dorit-o atat de mult, am luat-o, e a mea (ma rog, a firmei de leasing, deocamdata), o vad in fiecare zi, o conduc in fiecare zi, ma uit pe geam la fiecare 10 minute sa vad daca mai este acolo si totusi...nu-mi vine sa cred!!! Nu-mi vine sa cred ca, dupa vreo 4 luni de oftat, de citit Hondafan.ro, lungit urechile dupa frumusetile altora(si aici ma refer strict la Accorduri :P ), ei bine, am si eu acum cu
    ce sa ma mandresc- vorba cantecului :"Am cu ce, ma !/Ma, am cu
    ce, ma !" Stiti ce ciudata e senzatia pe care ti-o da acel "s-o stapanesti sanatos!" ?
    Mai are vreun sens sa spun ca masina e incredibila? Mi-am promis solemn sa nu depasesc 4000 rpm dar nu m-am putut abtine... i-am dat cateva reprize la 5000-6000 rpm; ei bine, motorul suna si trage incredibil dar o s-o menajez pana pe la 2000 km...
    Sistemul audio e suficient de bun- va spune asta un maniac in ale sunetului. Va vine sa credeti ca unul dintre criteriile pentru care mi-am luat Executive este si sistemul audio?
    Carburant- Efix 95- consumul facut la pompa, dupa un plin si inevitabila golire a rezervorului in f. scurt timp: 13,75l/100km ...sper sa mai scada! E adevarat, n-am iesit din Bucuresti, iar circulatia in capitala, zilele astea, e pt cei care stau bine cu nervii!
    Nu-mi trage dreapta, in schimb torpedoul... stiti si voi...

Concluzie: super masina, super culoare(carbon bronze pearl), super dotari... sunt de-a dreptul extaziat! Prietena mea e geloasa, se simte neglijata...ma intreb de ce?! :lol:

Ok, pana o sa ma obisnuiesc cu ideea ca au cam apus vremurile in care ma dadeam cu Loganul Diesel, vreau sa-i multumesc lui Alin(Asko) pentru amabilitate si pt faptul ca n-a cedat nervos la agasanta intrebare "cand crezi ca pot veni s-o iau acasa?"; multumesc Sergiu Truta pentru suport si plimbarea cu Black Beauty-ul lui; multumesc cumnatului meu pt. ca a fortat cu cateva luni momentul achizitiei si a platit avansul firmei de leasing; multumesc lui Cryo pentru minunatele jante pe care nu mi le mai scot din minte(Borbet-urile tale sunt pe lista mea de viitoare achizitii), multumesc tuturor celor care au postat aici si care au facut din acest site o comoara pt posesorii de Honda si o sursa de inspiratie pentru cei care tind sa conduca o Honda...
    Am facut si ceva poze, o sa le postez cat de curand.
    Cam atat, deocamdata, o sa revin cu noi impresii.
    HONDA Accord

Gata si pozele: http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Ionut+R/
    HONDA Accord

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme!
      '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

Ionut-R, fi bine venit printre noi!
        Multumim pentru cuvintele tale la adresa forumului, sa speram ca asa va ramane mereu, o mana de ajutor pentru cei in cauza.
        Cat priveste masinuta ta, sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km fara probleme!
        HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

super frumoasa! iti doresc sa iti aduca numai bucurii! cand te mai dai jos din ea, sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor!
          super baiat sergiu, nu?
          2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
          2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
          2000 Honda S2000 Berlina Black
          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

Comment

Sergiu, Alin- niste oameni minunati, sunt singurii pe care i-am cunoscut si care au legatura directa cu Honda Accord; sunt convins ca voi toti prezenti aici sunteti la fel, se vede dupa calitatea posturilor si a sfaturilor obiective si dezinteresate...tonul civilizat si prietenos cu care se discuta aici este mult superior altor situri care trateaza acelasi subiect, masinile.

Am omis sa va spun un lucru...mi-am luat masina fara sa fac un drive-test :lol: Asta e meritul vostru, al hondafan.ro
            Si am facut f. bine!

Multumesc pt urari.
            HONDA Accord

Comment

Feels good to be a Honda owner . Bravo feilicitari sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme, foarte tare culoarea. :wink:
              '07 Accord 2.0 ES Dark Mocha
              '98 Civic Sedan 1.6 VTi New Vogue Silver

Comment

si eu am luat-o fara drive test. condusesem in schimb un Civic 5D cu Alin si am un prieten cu Accord. sau aveam unul, pentru ca intre timp mi-am facut mai multi :lol:
                in 3 zile vine si masinuta mea !!!
                2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
                2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
                2000 Honda S2000 Berlina Black
                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

Comment

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea la maxim!
                  intr-adevar, culoarea asta e super tare, eu am ales-o fara sa o vad in realitate, decat intr-o poza primita de la asko, dar era una prelucrata, abia la YoZ am vazut cam cum ar arata in realitate. e bun hondafan.ro, ca ne raspunde la diferitele noastre intrebari mai bine decat oricine.

referitor la "multumiri"... am bagat si eu vreo doua...
                  de fiecare data, faza asta ma duce cu gandul la decernarea premiilor oscar :lol: :lol: :lol: numa' aia multumesc pana si la catelu' lor, de emotionati ce sunt... la fel si noi hondarii :wink:

Comment

Inca un fericit..aceeasi urare..
                    "1000 de ani fara reparatii capitale"

Comment

da welcome to the club 8)
                      ex CL7 AT 2006
                      CN1 Sport 2005
                      KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

Tocmai am primit certificatul de inmatriculare si am o mare nelamurire: abia acum am observat ca la culoare scrie "MARO", culoarea masinii fiind Carbon Bronze Pearl... E o greseala, asa-i?
                        HONDA Accord

Comment

NU IONUT,nu e o greseala.am avut o masina a carei culoare era "streamline grey" si in certificat scria sec:gri metalizat.o puteam face si argintine :lol: .....culoarea originala fiind un gri petrol cu tenta verzuie!!! asa se hotarasc unii sa treaca in acte... :wink:
                          ex CL7 AT 2006
                          CN1 Sport 2005
                          KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

ok, pai Carbon Bronze Pearl e de fapt un gri....Iar de la gri la maro e cale lunga! :lol:

Sunt curios ce scrie pe certificatul de inmatriculare al celorlalti posesori de Carbon Bronze...
                            HONDA Accord

Comment

Carbon Bronze nu prea e gri, e mai mult spre bej sau cum explic eu culoarea, "nisip ud". Dar cei de la politie nu prea le au cu "fineturile"
                              Honda Accord 2.0 M/T Sport SE 2007, Honda Jazz 1.4 M/T ES 2002

Comment

Working...
                              X