IONUT R.: '07 Honda Accord EX 2.0L, Carbon Bronze Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Ionut R.
    Senior Member

• Ionut R.
    replied
    Sergiu, Alin- niste oameni minunati, sunt singurii pe care i-am cunoscut si care au legatura directa cu Honda Accord; sunt convins ca voi toti prezenti aici sunteti la fel, se vede dupa calitatea posturilor si a sfaturilor obiective si dezinteresate...tonul civilizat si prietenos cu care se discuta aici este mult superior altor situri care trateaza acelasi subiect, masinile.

Am omis sa va spun un lucru...mi-am luat masina fara sa fac un drive-test :lol: Asta e meritul vostru, al hondafan.ro
    Si am facut f. bine!

Multumesc pt urari.

Leave a comment:

• nolty
    Senior Member

• nolty
    replied
    super frumoasa! iti doresc sa iti aduca numai bucurii! cand te mai dai jos din ea, sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor!
    super baiat sergiu, nu?

Leave a comment:

• hondatu
    Administrator

• hondatu
    replied
    Ionut-R, fi bine venit printre noi!
    Multumim pentru cuvintele tale la adresa forumului, sa speram ca asa va ramane mereu, o mana de ajutor pentru cei in cauza.
    Cat priveste masinuta ta, sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km fara probleme!

Leave a comment:

• Xander
    Senior Member

• Xander
    replied
    Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme!

Leave a comment:

• Ionut R.
    Senior Member

• Ionut R.
    replied
    Gata si pozele: http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Ionut+R/

Leave a comment:

• Ionut R.
    Senior Member

• IONUT R.: '07 Honda Accord EX 2.0L, Carbon Bronze Pearl

Salutare tuturor!

E o senzatie destul de ciudata... Mi-am dorit-o atat de mult, am luat-o, e a mea (ma rog, a firmei de leasing, deocamdata), o vad in fiecare zi, o conduc in fiecare zi, ma uit pe geam la fiecare 10 minute sa vad daca mai este acolo si totusi...nu-mi vine sa cred!!! Nu-mi vine sa cred ca, dupa vreo 4 luni de oftat, de citit Hondafan.ro, lungit urechile dupa frumusetile altora(si aici ma refer strict la Accorduri :P ), ei bine, am si eu acum cu
    ce sa ma mandresc- vorba cantecului :"Am cu ce, ma !/Ma, am cu
    ce, ma !" Stiti ce ciudata e senzatia pe care ti-o da acel "s-o stapanesti sanatos!" ?
    Mai are vreun sens sa spun ca masina e incredibila? Mi-am promis solemn sa nu depasesc 4000 rpm dar nu m-am putut abtine... i-am dat cateva reprize la 5000-6000 rpm; ei bine, motorul suna si trage incredibil dar o s-o menajez pana pe la 2000 km...
    Sistemul audio e suficient de bun- va spune asta un maniac in ale sunetului. Va vine sa credeti ca unul dintre criteriile pentru care mi-am luat Executive este si sistemul audio?
    Carburant- Efix 95- consumul facut la pompa, dupa un plin si inevitabila golire a rezervorului in f. scurt timp: 13,75l/100km ...sper sa mai scada! E adevarat, n-am iesit din Bucuresti, iar circulatia in capitala, zilele astea, e pt cei care stau bine cu nervii!
    Nu-mi trage dreapta, in schimb torpedoul... stiti si voi...

Concluzie: super masina, super culoare(carbon bronze pearl), super dotari... sunt de-a dreptul extaziat! Prietena mea e geloasa, se simte neglijata...ma intreb de ce?! :lol:

Ok, pana o sa ma obisnuiesc cu ideea ca au cam apus vremurile in care ma dadeam cu Loganul Diesel, vreau sa-i multumesc lui Alin(Asko) pentru amabilitate si pt faptul ca n-a cedat nervos la agasanta intrebare "cand crezi ca pot veni s-o iau acasa?"; multumesc Sergiu Truta pentru suport si plimbarea cu Black Beauty-ul lui; multumesc cumnatului meu pt. ca a fortat cu cateva luni momentul achizitiei si a platit avansul firmei de leasing; multumesc lui Cryo pentru minunatele jante pe care nu mi le mai scot din minte(Borbet-urile tale sunt pe lista mea de viitoare achizitii), multumesc tuturor celor care au postat aici si care au facut din acest site o comoara pt posesorii de Honda si o sursa de inspiratie pentru cei care tind sa conduca o Honda...
    Am facut si ceva poze, o sa le postez cat de curand.
    Cam atat, deocamdata, o sa revin cu noi impresii.
Working...
X