Originally posted by BlackMagic
View Post
IONUT R.: '07 Honda Accord EX 2.0L, Carbon Bronze Pearl
Collapse
X
-
Am pus o intrebare la Asko vinerea trecuta in legatura cu filtrul de benzina . Acelasi raspuns , ca nu se schimba decat daca masina incepe sa tremure sau simt ca nu mai trage la fel .
Nu vad de ce nu ar spune sa-l inlocuiesc ca la carte la 120k, doar iti iau banii ...sau merg pe ideea (diabolica) sa mergi cu el pana se strica ceva mai grav si nu ai incotro decat s-o repari la ei pe bani frumosi .
...desi nu cred
'07 Honda Accord 2.0 i-Vtec A/T, Executive
Comment
-
Ceva mai grav, adica toata pompa de benzina, la Acura TSX , pe oemacuraparts, nu se poate lua doar sita respectiva...sau piese din pompa, ci doar pompa completa si separat garniturile! ca part number e la fel...deci..si acolo au aceeasi politica , chiar daca au ''benzine'' mult mai proaste!
Anyone can go fast in a straight line. It takes skill to go fast around corners.
'04 Accord 2.4 A/T CL9
Comment
-
Se poate schimba doar sita sorbului, garantat. Dacă nu sunteți siguri de ceva anume, măcar nu dezinformaţi. Site-urile de piese nu întotdeauna furnizează informații corecte.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Originally posted by Dan101 View PostLa filtrul de polen iti recomand sa mergi pe cel MAN de carbone ceva mai scump dar isi face treaba mult mai bine...filtrul de ulei doar OEM Purflux...in rest, daca nu prea mergi sportiv cu masina e ok 5w30, daca te joci cu ea si iti place vtec mai des...5w40 ca sa nu ti-l pape prea repede... o intrebare, ce lip ai pe portbagaj ? arata super bine..cred ca e heeltoe sau oem honda
? merci fr!
Referitor la lip, da, este Honda OEM.HONDA Accord
Comment
-
Originally posted by Dan101 View PostHmm...oricum motorul 2.0 nu prea papa ulei ff mult, in comparatie cu cel de 2.4....cat te-a ajuns Lip-ul ? merci fr! Ai ales cele mai bune filtre, keep on the good work!Pana acum, la 50.000 km, n-am completat nici macar cu 1ml...
Referitor la lip, cred ca nu gresesc, cand l-am luat a costat aproximativ 800-900 lei.HONDA Accord
Comment
-
Eu cred ca nici nu o sa manance ulei, nu prea curandPoate dupa 100k de km, doar daca il "sugrumi" cu un ulei gros.
-------------------
Comment
-
N-ai pentru ce. Prime impresii? Sunet, urcat in ture?-------------------
Comment
-
Revin cu impresii dupa revizia de 50.000 km si dupa cca 1100 km parcursi cu noul ulei. Am schimbat filtrele, bujiile si uleiul (Eneos Sustina 5w30). Masina merge fara cusur, la drum lung este o desfatare, e foarte relaxant sa o conduci pe distante lungi. Parca urca mai usor in ture, motorul suna foarte frumos, cred ca-i place Eneos Sustina.
Am schimbat si gumele- Toyo Proxes- sunt super ok. Am constatat un consum mai scazut la drum lung cu cca. 0,4-0,6l/100 km.HONDA Accord
Comment
Comment