IONUT R.: '07 Honda Accord EX 2.0L, Carbon Bronze Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by BlackMagic View Post
    Filtrul ala se schimba si el...pe la vreo 120k km. De obicei se renunta la a mai fi schimbat, din cauza ca e o operatiune destul de anevoioasa, si mai mult de atat, se considera a fi ok atata timp cat nu exista probleme cu pompa/alimentarea ce-ar putea veni de la el.
    Dar ma ganesc ca daca apar, deja raul e facut, chiar daca se schimba filtrul.
    Exact.
    Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
    Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
    ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

Eu l-am schimbat pe la 130-140 anul trecut. N-a fost o avere.

Comment

Am pus o intrebare la Asko vinerea trecuta in legatura cu filtrul de benzina . Acelasi raspuns , ca nu se schimba decat daca masina incepe sa tremure sau simt ca nu mai trage la fel .
        Nu vad de ce nu ar spune sa-l inlocuiesc ca la carte la 120k, doar iti iau banii ...sau merg pe ideea (diabolica ) sa mergi cu el pana se strica ceva mai grav si nu ai incotro decat s-o repari la ei pe bani frumosi . ...desi nu cred
        '07 Honda Accord 2.0 i-Vtec A/T, Executive

Comment

Ceva mai grav, adica toata pompa de benzina , la Acura TSX , pe oemacuraparts, nu se poate lua doar sita respectiva...sau piese din pompa, ci doar pompa completa si separat garniturile! ca part number e la fel...deci..si acolo au aceeasi politica , chiar daca au ''benzine'' mult mai proaste!
          Anyone can go fast in a straight line. It takes skill to go fast around corners.
          '04 Accord 2.4 A/T CL9

Comment

Se poate schimba doar sita sorbului, garantat. Dacă nu sunteți siguri de ceva anume, măcar nu dezinformaţi. Site-urile de piese nu întotdeauna furnizează informații corecte.
            -------------------
            There is no point of having if you can't share.

Comment

Yup. Si nu e deloc o avere. E mai mult de munca, dar vorba aceea: mai bine previi, decat sa repari.

Comment

Originally posted by Dan101 View Post
                La filtrul de polen iti recomand sa mergi pe cel MAN de carbon e ceva mai scump dar isi face treaba mult mai bine...filtrul de ulei doar OEM Purflux...in rest, daca nu prea mergi sportiv cu masina e ok 5w30, daca te joci cu ea si iti place vtec mai des...5w40 ca sa nu ti-l pape prea repede... o intrebare, ce lip ai pe portbagaj ? arata super bine..cred ca e heeltoe sau oem honda ? merci fr!
                Da, am luat filtru MAN de carbon iar cel de ulei este Purflux. Ulei am ales Eneos Sustina 5w30, desi initial optasem pentru 5w40. Revin cu pareri dupa cateva mii de km, sunt curios cum o sa se comporte pe caldurile de la vara, mai ales cand o s-o tin sus in ture.
                Referitor la lip, da, este Honda OEM.
                HONDA Accord

Comment

Hmm...oricum motorul 2.0 nu prea papa ulei ff mult, in comparatie cu cel de 2.4....cat te-a ajuns Lip-ul ? merci fr! Ai ales cele mai bune filtre, keep on the good work!
                  Anyone can go fast in a straight line. It takes skill to go fast around corners.
                  '04 Accord 2.4 A/T CL9

Comment

Originally posted by Dan101 View Post
                    Hmm...oricum motorul 2.0 nu prea papa ulei ff mult, in comparatie cu cel de 2.4....cat te-a ajuns Lip-ul ? merci fr! Ai ales cele mai bune filtre, keep on the good work!
                    Sper sa nu-mi manance ulei, pentru ca nu sunt obisnuit cu asa ceva Pana acum, la 50.000 km, n-am completat nici macar cu 1ml...
                    Referitor la lip, cred ca nu gresesc, cand l-am luat a costat aproximativ 800-900 lei.
                    HONDA Accord

Comment

• Eu cred ca nici nu o sa manance ulei, nu prea curand Poate dupa 100k de km, doar daca il "sugrumi" cu un ulei gros.
                      -------------------

Comment

• Originally posted by BlackMagic View Post
                        Eu cred ca nici nu o sa manance ulei, nu prea curand Poate dupa 100k de km, doar daca il "sugrumi" cu un ulei gros.
                        Mi-am luat 5w30-ul la sfaturile tale, asadar ma astept sa nu pape ulei
                        multumesc!
                        HONDA Accord

Comment

• N-ai pentru ce. Prime impresii? Sunet, urcat in ture?
                          -------------------

Comment

• Originally posted by BlackMagic View Post
                            N-ai pentru ce. Prime impresii? Sunet, urcat in ture?
                            Pai...senzatia este aceeasi, nu s-a schimbat nimic.
                            Probabil si din cauza ca nu i-am facut inca revizia, pe 23 aprilie sunt programat

Promit sa revin cu impresii dupa revizie!
                            HONDA Accord

Comment

• Revin cu impresii dupa revizia de 50.000 km si dupa cca 1100 km parcursi cu noul ulei. Am schimbat filtrele, bujiile si uleiul (Eneos Sustina 5w30). Masina merge fara cusur, la drum lung este o desfatare, e foarte relaxant sa o conduci pe distante lungi. Parca urca mai usor in ture, motorul suna foarte frumos, cred ca-i place Eneos Sustina.
                              Am schimbat si gumele- Toyo Proxes- sunt super ok. Am constatat un consum mai scazut la drum lung cu cca. 0,4-0,6l/100 km.
                              HONDA Accord

Comment

• Ajutor!!! Dupa cca. 5 ani si jumatate, se pare ca acumulatorul masinii vrea sa iasa la pensie. Caut inlocuitor! Any tips?
                                De care, de unde, cat costa? Am nevoie de baterie noua in maxim 2 zile.
                                HONDA Accord

Comment

Working...
                                X