If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
multumesc,
a iesit intr-adevar f. bine; "ajuta" f mult si culoarea, asa incat cei care aveti Carbon Bronze, go for it! (asta vizavi de reticenta referitoare la "cat de bine da" folia pe culoarea asta).
Am si eu Carbon Bronze si de aia intrebam de transparenta, sa imi fac o idee ce sa comand
Honda Accord 2.0 M/T Sport SE 2007, Honda Jazz 1.4 M/T ES 2002
Sorin, m-am uitat pe pozele tale...arata f bine. Initial, vroiam si eu pe geamurile fata opacitate mai mare dar m-am gandit sa nu am probleme cu gaborii, daca as fi pus folii neautorizate. La tine ce transparenta au foliile fata?
S-ar putea sa merite :lol: depinde cat o fi amenda...
Eu m-am gandit sa -mi dau foliile de pe geamurile fata jos si sa-mi pun unele cu opacitate mai mare, 50%...Chiar la 80% opacitate nu m-am gandit :roll: Apropo, cum te descurci cu ele asa intunecate? :wink: E ok la condus?
Ce faci insa daca iesi cu masina afara din tara si te opresc gaborii ?
Pai da.... ca vorbeam cu un coleg si laudam sistemul ala interesant de scocuri si conducte de sub masina ta, precum si roatele care nu sunt excesic de drepte ... respectiv nu foarte (sic!) perpediculare pe sol, cel putin optic!
Deci ... baga niste poze, sa ii arat omului jucarica!
Servus mult!
masina arata fix cum trebuie ... admisie Injen si e top
Masina o sa arate/sune fix cum trebuie dupa: admisie inlocuita cu una Injen, header Mugen sau chiar galerie completa Mugen; apoi fusta fata, fusta spate si praguri sport, un eleron ducktail si gata, atunci o sa fie pregatita de un nou...episod
@HonDanutzzz: multumesc pentru aprecieri, da' stii ca omu' nu e niciodata multumit cu ce are, intotdeauna vrea mai mult- io's in aceeasi situatie
Comment