KASZONI ZSOMBOR: '07 Honda Accord 2.0 i-VTEC ?/T, Alabaster Silver

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

M-am intors si eu cu cateva noutati.

Pana la urma am reusit sa scot masina din service la sfarsitul lui august, distractia asta mi-a costat in jur de 2000 de euro, cu piese din dezmembrari. Eu am facut rost de fiecare piesa in parte si era exagerat de greu in sensul ca nu prea sunt piese din partea anterioara a masinii, si cand am gasit o bara si am comandat atunci am observat ca urechile cu care se fixeaza erau rupte, si am dat 700 de lei la ea, bineinteles ca am trimis inapoi si am si primit banii inapoi dar asta oricum era umblatura suplimentara pe care nu aveam nevoie.

In fine, de atunci totul e okey, am mers cu ea in jur de 2500 de km, tot fain frumos pana in data de 05. 11. 2018. cand mergeam de la Mures spre Cluj si la Feleac la o trecere de pietoni cand m-am oprit o doamna cu o viteza de 50-70 de km/h a intrat in mine fara ca sa franeze, cred ca vorbea pe telefon sau cine stie ce a facut... Am fost socat cand am vazut cum arata masina si iarasi trebuie sa ma ocup cu reparatii chiar daca acuma nu pe banii mei trebuie sa fac asta...

Intrebarea mea este legata de reprezentante Honda aici in tara. Unde sunt meseriasi mai de treaba care se pricep de Honda si nu numai se prefac ca se pricep? Ca nu e numai un schimb de ulei deci necesita mai multa profesionalism. Eu stau la Mures si aici nu este reprezentanta, dupa cum am citit la Cluj nu sunt de treaba... in rest ce experiente aveti? Oare o sa fie okey si daca o duc la Toyota aici in Mures? Fiind tot o marca japoneza...

Multumesc anticipat pentru raspunsuri si aveti grija de voi si de masinile voastre!
    P.S.: am atasat cateva poze cu masina recent scoasa din service si acuma dupa eveniment...

Comment

pentru piese mai poti incerca pe ebay.co.uk
      ce m-a ajutat pe mine enorm a fost asa ceva https://www.ebay.co.uk/itm/Plastic-T...97.m4902.l9144

si eu am avut un incident minor adica bara fata + farul dreapta + spalator de faruri de schimbat insa e o provocare sa gasesti piesele.
      ce am mai folosit este https://www.parts-honda.uk/honda-car...EXECUTIVE/3460 sa iau codul piesei si am cautat aici http://www.pieseautoradacini.ro/ spre ex. de la radacini am luat fagurele acela de prins bara, becul si alte nimicuri.
      chiar la revizie acum am luat bujiile si cureaua de accesorii de la ei.

Comment

Curat ghinion... Cred ca sunt service-uri care nu sunt de marca in Mures care sa repare OK. Mai bine aflii de la altii patiti de acolo si mergi undeva unde au servicii bune - si cu decontare directa cu RCA.
        '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Mda,nasol.Nasol rău...Așa am pățit și eu de curānd cu o Octavia.Carambol pe autostrada și eu la mijloc.Un deștept cu un X5 neatent a intrat īn mine și m-a aruncat īn īn cel din fata.29.000 Ron reparația dar nu o mai repar.E dauna totala.Vezi și la tine sa nu facă ăștia mofturi cum că reparația ar depăși valoarea de piață a mașinii...Īncearcă si la reprezentanta Suzuki in Mureș.Am īnțeles de la un prieten că sunt foarte ok oamenii pe mecanica (el avānd Subaru),nu știu de tinichigerie,īnsă merita īntrebat.Spor!

Comment

Originally posted by dantt View Post
            Mda,nasol.Nasol rău...Așa am pățit și eu de curānd cu o Octavia.Carambol pe autostrada și eu la mijloc.Un deștept cu un X5 neatent a intrat īn mine și m-a aruncat īn īn cel din fata.29.000 Ron reparația dar nu o mai repar.E dauna totala.Vezi și la tine sa nu facă ăștia mofturi cum că reparația ar depăși valoarea de piață a mașinii...Īncearcă si la reprezentanta Suzuki in Mureș.Am īnțeles de la un prieten că sunt foarte ok oamenii pe mecanica (el avānd Subaru),nu știu de tinichigerie,īnsă merita īntrebat.Spor!
            Multumesc pentru informatii! Sa vad cum rezolv...

Comment

daca stai bine cu cascavalu si vrei pretentii, te indrum eu la un om cu pretentii...dar repet, o sa iti planga buzunarul .... DANDU AUTO STIL https://www.facebook.com/Dandu-Auto-...5412374199875/

Comment

Working...
              X