YoZ, ți-aș recomanda să instalezi 3M și pe arcele de plastic de la roţi pe interior, plus zonele amortizoarelor spate (lateralele interioare) și sub bancheta spate de asemenea.
YOZ: '07 Honda Accord Executive 2.0L EX, Carbon Bronze Pearl
Collapse
X
-
-
Originally posted by ady_uaic View Postde curiozitate, cat a costat vopsirea integrala?I don't care about other cars , i just love my Honda
Comment
-
Originally posted by BlackMagic View PostYoZ, ți-aș recomanda să instalezi 3M și pe arcele de plastic de la roţi pe interior, plus zonele amortizoarelor spate (lateralele interioare) și sub bancheta spate de asemenea.I don't care about other cars , i just love my Honda
Comment
-
Originally posted by BlackMagic View PostYoZ, ți-aș recomanda să instalezi 3M și pe arcele de plastic de la roţi pe interior, plus zonele amortizoarelor spate (lateralele interioare) și sub bancheta spate de asemenea."Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film
'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue
Comment
-
În spatele plasticului, desigur.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
De unde ai cumparat 3M Thinsulate Acoustic Insulation?Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
YOZ: '07 Honda Accord Executive 2.0L EX, Carbon Bronze Pearl
Originally posted by Doc View PostDe unde ai cumparat 3M Thinsulate Acoustic Insulation?
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_EU/Automotive-OEM/-/Resources/Datasheets/Last edited by InjectoR; 19-01-16, 09:33.Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".
… Jazz do it ...
Comment
-
Kit A-Spec e senzatie. am in plan si eu asa ceva. cat a costat si de unde l-ai luat?
Felicitari pentru modificari!!!
P.S parca mai lipseste cevaSuspensie reglabila + grila Type S (altfel arata "coborata", dar la vara nu acum...)
Last edited by sandreiutz; 20-01-16, 11:53.The Only Easy Day Was Yesterday
Comment
-
Originally posted by sandreiutz View PostKit A-Spec e senzatie. am in plan si eu asa ceva. cat a costat si de unde l-ai luat?
Felicitari pentru modificari!!!
P.S parca mai lipseste cevaSuspensie reglabila + grila Type S (altfel arata "coborata", dar la vara nu acum...)
Kitul l-am luat de la un prietendaca te hotarasti sa iti iei il poti gasi pe www.heeltoeauto.com
Suspensie reglabila... Am avut posibilitatea de a cumpara si o suspensie mai coborata insa am refuzat datorita drumurilor proaste si a faptului ca e daily car si nici nu am garaj. Dimineata cand am trecut peste santurile de zapada si gheata de pe stradute, mi-am zis ce faceam daca era mai coborata.....
Grila TypeS... Arata bine grila insa imi place mai mult MugenI don't care about other cars , i just love my Honda
Comment
-
Hai sari cu update ul!))
ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
Comment
-
Comment