N'seara,nici nu stiu cu ce sa incep ca sunt atat de fericit incat si-acuma parca aud in urechi sunetul motorului.Nu imi vine sa cred nici acuma ca am ajuns si eu sa-mi deschid un topic in care sa ma mandresc si eu cu bijuteria mea....Mai exact am dat comanda la sfarsitul lunii iunie,inceput iulie,mai exact dupa ce a fost expozitia in PNeamt. Oricum cred ca mai tineti minte cand va ziceam k am bacu si tot HONDA imi venea in cap,iar voi imi ziceati sa-mi vad de examene ca masini mai vin, insa bac..:P insa a trecut si bacu cu bine , masina ce pot sa mai zic a venitttttttt nici acum nu realizez parca.Din pacate imi cer scuze ca nu am putut sa pun poze ,mai mult ce pot sa zic 350km prima zi,superba la condus , culoare exterioara CARBON BRONZE PEARL , interior negru , bordul si insertii interioare un gri (CARBON) , o combinatie excelenta.Maine insa promit k o sa-i fac poze si o sa le pun.Oricum vreau sa multumesc tuturor pentru articolele de pe forum dar cel mai mult si mai mult lui Ionut(ATI)care a fost un baiat exceptional,nu va mai zic k am primit cadou si un breloc cu HONDA si o sapca original negru cu rosu HONDA si covorase speciale HONDA ACCORD,ii multumesc ffff mult ,numai cuvinte de lauda merita, si sa dea Dumnezeu sa aiba parte de acelasi tratament care l-am avut eu(EXCEPTIONAL e putin spus)fiecare potential cumparator HONDA....Ramane de-acuma maine pozele...Multumesc si voua ca ati avut rabdare sa cititi intreaga poveste...
YOZ: '07 Honda Accord Executive 2.0L EX, Carbon Bronze Pearl
Collapse
X
-
Felicitari pentru masinuta si sa ai parte de cat mai multi km fara incindente. Mi-as fi dorit si eu in acest moment pe langa Type-R, un Accord Special Edition 2.4i, dar mai trebuie sa astept.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Felicitari pentru masina
Breloc am primit si eu dar as vrea si o sapca si covorase
Ce zici Alin?
Cand vin sa iau spaca si covorasele? :roll:Honda Accord 2.2 i-ctdi Nighthawk Black Pearl Executive-2007
Comment
-
azi 3 poze facute in graba ca tot erati curiosi de culoare , trebuie spalata si ceruita abia apoi va iesi mai tare in evidenta... http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/YoZ/ . multumesc tuturor inca o data....I don't care about other cars , i just love my Honda
Comment
-
Ba din contra, o ceruire facuta bine, mai ales imediat dupa ce ai luat-o, protejeaza lacul. Plus ca se mai curata vopseaua de impuritatile ramase de la ceara de transport.Civic K20 Black Pearl
Stage 1: <Eibach><Skunk2><Injen><Invidia><OMP><Ferodo><Tarox><O∙z><Recaro>
Stage 2: <Skunk2><Gruppe-M><Toda><Tarox><HKS><O∙z><Recaro>
CRX delSol ESi Black
<Eibach><Aeroworks><Injen><Invidia><Ferodo><sparco>
Comment
-
Originally posted by YoZazi 3 poze facute in graba ca tot erati curiosi de culoare...
...cred ca prinde cel mai bine pe civic ...parerea mea'18 BMW X1 18xd
'15 BMW i3 range extender
ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe
Comment
Comment