YOZ: '07 Honda Accord Executive 2.0L EX, Carbon Bronze Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• YOZ: '07 Honda Accord Executive 2.0L EX, Carbon Bronze Pearl

N'seara,nici nu stiu cu ce sa incep ca sunt atat de fericit incat si-acuma parca aud in urechi sunetul motorului.Nu imi vine sa cred nici acuma ca am ajuns si eu sa-mi deschid un topic in care sa ma mandresc si eu cu bijuteria mea....Mai exact am dat comanda la sfarsitul lunii iunie,inceput iulie,mai exact dupa ce a fost expozitia in PNeamt. Oricum cred ca mai tineti minte cand va ziceam k am bacu si tot HONDA imi venea in cap,iar voi imi ziceati sa-mi vad de examene ca masini mai vin, insa bac..:P insa a trecut si bacu cu bine , masina ce pot sa mai zic a venitttttttt nici acum nu realizez parca.Din pacate imi cer scuze ca nu am putut sa pun poze ,mai mult ce pot sa zic 350km prima zi,superba la condus , culoare exterioara CARBON BRONZE PEARL , interior negru , bordul si insertii interioare un gri (CARBON) , o combinatie excelenta.Maine insa promit k o sa-i fac poze si o sa le pun.Oricum vreau sa multumesc tuturor pentru articolele de pe forum dar cel mai mult si mai mult lui Ionut(ATI)care a fost un baiat exceptional,nu va mai zic k am primit cadou si un breloc cu HONDA si o sapca original negru cu rosu HONDA si covorase speciale HONDA ACCORD,ii multumesc ffff mult ,numai cuvinte de lauda merita, si sa dea Dumnezeu sa aiba parte de acelasi tratament care l-am avut eu(EXCEPTIONAL e putin spus)fiecare potential cumparator HONDA....Ramane de-acuma maine pozele...Multumesc si voua ca ati avut rabdare sa cititi intreaga poveste...
    I don't care about other cars , i just love my Honda

take care of your car

Comment

Felicitari pentru masinuta si sa ai parte de cat mai multi km fara incindente. Mi-as fi dorit si eu in acest moment pe langa Type-R, un Accord Special Edition 2.4i, dar mai trebuie sa astept.
      Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
      Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
      ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Felicitari pentru masina
        Breloc am primit si eu dar as vrea si o sapca si covorase
        Ce zici Alin?
        Cand vin sa iau spaca si covorasele? :roll:
        Honda Accord 2.2 i-ctdi Nighthawk Black Pearl Executive-2007

Comment

Felicitari ! Si s-o conduci sanatos Yoz !
          Este cumva accord editie aniversara ?
          Oricum , culoarea este rara
          Sa-i faci poze te rog (cu camera, nu telefon) si la exterior si la interior (din mai multe unghiuri) vreau sa vad si carbonu ala de la interior.

Comment

da domnilor maine fac poze cu cameraSONY:P..eh interior nu e carbon e cva genul cum vine echiparea la LS...oricum maine va veti lamuri...si multumesc mult de urari

Comment

Dar este accord editie aniversara (30 ani) sau nu ?

Comment

Sa o stapanesti cu placere Yoz, mai ales ca asteptarea a fost destul de lunga.
                Nu este editie aniversara, este 2.0 EX normal.Culoare intr-adevar este mai rara.

Comment

sa-ti traiasca, si sa va bucurati unul de altul artyman:

M-ati facut curios cu culoarea aia..... poze!!
                  2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

felicitari !
                    sa-ti traiasca raritatea !
                    km fara probleme !
                    '18 BMW X1 18xd
                    '15 BMW i3 range extender
                    ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

azi 3 poze facute in graba ca tot erati curiosi de culoare , trebuie spalata si ceruita abia apoi va iesi mai tare in evidenta... http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/YoZ/ . multumesc tuturor inca o data....

Comment

ceruita imediat dupa ce ai luat-o?

come on.. sper sa nu faci prostia asta :wink:
                        Am fost manechin la fabrica de prezervative!
                        Rated R for nonstop crude and sexual humor, pervasive strong language, and drug content.

Comment

Ba din contra, o ceruire facuta bine, mai ales imediat dupa ce ai luat-o, protejeaza lacul. Plus ca se mai curata vopseaua de impuritatile ramase de la ceara de transport.
                          Civic K20 Black Pearl
                          Stage 1: <Eibach><Skunk2><Injen><Invidia><OMP><Ferodo><Tarox><O∙z><Recaro>
                          Stage 2: <Skunk2><Gruppe-M><Toda><Tarox><HKS><O∙z><Recaro>

CRX delSol ESi Black
                          <Eibach><Aeroworks><Injen><Invidia><Ferodo><sparco>

Comment

Originally posted by YoZ
                            azi 3 poze facute in graba ca tot erati curiosi de culoare...
                            aha..."gri sobolan" ...superb
                            ...cred ca prinde cel mai bine pe civic ...parerea mea
                            '18 BMW X1 18xd
                            '15 BMW i3 range extender
                            ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

Entuziasmatului nostru:
                              sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme!
                              Culoarea cred ca o stim de pe Legend, chiar daca eventual se numeste altfel.
                              HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

Working...
                              X