Salutare colegi!
Din ce am vazut este o mica traditie aici prin care fiecare-si prezinta masinile asa ca voi face si eu acelasi lucru
.
Pe scurt, am trecut de la Clio dci 2004 la Accord 2.0 2008 SSE. Masina a fost cumparata la inceputul lui ianuarie de la cineva din Bucuresti, avea ~64.000km, service facut doar in reprezentata.. ce sa mai zic, masina se prezinta bine!
Ca si caracteritici cred ca stie toata lumea:
- interior cu piele partial si finisaje "carbon"
- cutie de viteze manuala
- clima
- sistem sunet Premium
- bla bla bla..
In plus are carlig de remorcare..
Masina este momentan stock insa ma gandesc la viitoarele "imbunatatiri" care sa o aduca catre idealul meu.
Intr-o luna de folosinta, ce sa zic.. silentioasa, rapida (avand in vedere ca vin de pe un diesel de 65cp), comfortabila si cel mai presus, frumoasa
. Consumul e undeva pe la 10%, din pct. meu de vedere decent pentru 1/3 mers in afara orasului si 2/3 in oras.
Cam atat despre masina. Voi mai reveni cand ma apuc sa-mi bag nasul pe la ea.

Din ce am vazut este o mica traditie aici prin care fiecare-si prezinta masinile asa ca voi face si eu acelasi lucru

Pe scurt, am trecut de la Clio dci 2004 la Accord 2.0 2008 SSE. Masina a fost cumparata la inceputul lui ianuarie de la cineva din Bucuresti, avea ~64.000km, service facut doar in reprezentata.. ce sa mai zic, masina se prezinta bine!
Ca si caracteritici cred ca stie toata lumea:
- interior cu piele partial si finisaje "carbon"
- cutie de viteze manuala
- clima
- sistem sunet Premium
- bla bla bla..
In plus are carlig de remorcare..
Masina este momentan stock insa ma gandesc la viitoarele "imbunatatiri" care sa o aduca catre idealul meu.
Intr-o luna de folosinta, ce sa zic.. silentioasa, rapida (avand in vedere ca vin de pe un diesel de 65cp), comfortabila si cel mai presus, frumoasa

Cam atat despre masina. Voi mai reveni cand ma apuc sa-mi bag nasul pe la ea.
Comment