Originally posted by Dan101
View Post

Eu deja am trecut la gume de iarna, ca si pe mine ma manca pielea sa bag un track-day, dar era sa o comit sambata si am zis pas gumelor de vara.

, oricum nu cred ca o sa mai ninga...iar temperaturile cresc...pe track nu a nins deloc in weekend.

) care sa ajute in caz de cedeaza sa nu ajunga uleiul pe header si sa ia foc masina. Cam asta e tot. Codul de US este 200$ vs 100$ furtunul normal fara manson, eu unul o sa-mi comand acelasi furtun ( si asa asta a masinii a tinut 10 ani deci sunt super multumit + ca am sesizat repede problema nu sunt nesimtit sa nu vad ca iese fum de sub capota sau miroase a ars, stati fara griji ca nu ia foc instant, nu este ulei de motor...mie mi-a curs direct pe header-ul incins fara heatshield si a fost doar fum atat ) ca protectie in plus am sa-mi confectionez singur un manson de genul la noul furtun sa stau si mai linistit pe viitor( nu are sens sa dau 100$ in plus doar pt un manson de 2 lei ), momentan cel SH care il aveam de rezerva merge fara probleme, l-am schimbat cu un prieten mecanic chiar si fara elevator ( mai exact in fata curtii )
Comment