My bad..
DAN101: '04 Honda Accord 2.4 i-VTEC Executive A/T, Carbon Bronze Pearl
Collapse
X
-
Arata foarte bine ! Exact asa incerc sa o fac si eu pe a mea la exterior. Bafta in continuare !Iubesc Bmw-urile.....japoneze ! http://www.hondafan.ro/forum/album.php?u=13001
Comment
-
Multumesc baieti! Am sa revin cu niste poze mai profii ''in detaliu'' soon. Ma bate un gand sa schimb jantele de iarna care sunt oem, cele ale masinii mai exact cu niste jante ''mai JDM'' mai precis cu niste jante de Honda Integra DC2 ITR '98. Presupun ca nu are nimeni in tara asa ceva...nu vreau sa trec tot pe 17'' la jantele de iarna si sa raman la 16''. + urile ar fii ca sunt 16x7J et50 vs 16x6.5J et55 ce am eu acum, si 5.8kg pe cantar. http://site.icbmotorsport.com/JDM_Ho...etal_Set_1.jpg pareri ?
Last edited by Dan101; 20-10-14, 21:03.Anyone can go fast in a straight line. It takes skill to go fast around corners.
'04 Accord 2.4 A/T CL9
Comment
-
Gumele mai late iarna nu cred că sunt mai avantajoase, în special în ceea ce privește mersul prin zăpadă. Cu cât mai înguste, cu atât vor înainta mai ușor prin omătul depus.
My 2 cents.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Principala problema ar fi aderenta pe ud-uscat, plec cu wheel spin si acum in setup-ul actual... la cum este Iasi-ul dezapezit, mai mult de noi soferii, 2 luni pe an se face offroad in oras...se pare ca gumele 205/55/16 au o latime de 6.5'' inch, iar ele se pot monta pe jante intre 5.5-7.5J ( j= tot inch), deci fitmentul ideal ar fi 6.5J (oem) sau 7J. In schimb la 225/50 guma deja are o latime de 7.0 inch si cred eu ar arata prea ''meaty'' si de offroad. A 2 a problema este ca gumele care vreau sa le achizitionez ( Dunlop 4D, doar pe gume dunlop merg iarna, sunt fan al acestor gume , se claseaza oricum in top 3 al gumelor de iarna, am avut , testat si modelele m3 si 3d de la dunlop ) nu se fabrica marimea 225 50...deci raman la marimea clasica care este si omologata....presupun ca nu ar da bine daca se fac verificari la cauciucurile de iarna daca sunt corespunzatoare ( adica acel fulg ) si se prinde nenea politai ca nu e marimea din talon
.
Anyone can go fast in a straight line. It takes skill to go fast around corners.
'04 Accord 2.4 A/T CL9
Comment
-
O singura mentiune daca imi permiti... J nu inseamna "inch", ci se refera la "Tyre bead"(profilul interior unde se aseaza anvelopa". Adica un 6.5J inseamna practic 6.5inch cu profil J.BMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5
Comment
-
Chiar nu mai sunt doritori la track day-ul de Sambata 1 noiembrie ? Este la Circuit Motorpark Romania , Adancata, Giurgiu. Eu am sa fiu in bucuresti de Vineri, deci si prezent la meet-ul clasic Hondafan.
Anyone can go fast in a straight line. It takes skill to go fast around corners.
'04 Accord 2.4 A/T CL9
Comment

Comment