If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa niste probleme cu un simering si curele de distributie inlocuite din cauza ca cele vechi luasera ulei pe ele, din nou am senzatia ca abia acum mi-am cumparat-o. I-am facut si ITP-ul ieri, inca 2 ani minunati.
Acum trebuie sa o incaltam de iarna. Aveti cunostinte sau recomandari pentru 185/65/15? Pe unde sa intreb? Sau aveti careva un set de cauciucuri si vreti sa scapati de ele?
Eu am luat masina cu jante pe 14 si cauciucuri cum scrie in carte si am pus jante aliaj tot pe 14 si aceleasi cauciucuri si tot se simte o mica diferenta.
Masina a venit cu 15 de tabla de la nemti, pe care as vrea sa le incalt cu gume de iarna. Chiar as fi curios daca se modifica cu mult tinuta cu 14, si poate atunci avand termen de comparatie as putea sa apreciez. In momentul de fata mi se pare ca ruleaza cum ar trebui.
Prin martie am reusit sa gasesc un nene care dezmembra una identica doar ca era neagra si am luat de la el capota si farurile si s-a rezolvat... Viitoarea si actuala.
Intre timp i-am luat si jante, modelul stoc de Colt pe 15 si am incaltat-o si cu cauciucuri noi de vara. Cel mai greu a fost sa gasesc capacele centrale cu "H", nu cu "H".
Sa o stapanesti sanatos , nu trebe sati faci probleme cu GPL`ul , ungerea pistoanelor nu este necesara la motoarele pe benzina (defapt nu prea se produce ungere din cauza compozitiei benzinei) doar la motoarele diesel se produce aceasta ungere , am aceeasi masina, aceeasi problema cu ABS`ul , inca nu iam dat de cap. In rest motorul e cam bulletproof pentru ca e limitat foarte mult din fabrica ca output (admisie ,evacuare). Din toate uleiurile incercate , cel mai mult ma satisfacut valvoline 5w40, suna ciudat, dar nici castrol sau mobil 1 cu acelasi indicativ nu au reactionat asa bine. Bafta
Leave a comment: