JETEO: '94 Honda Accord 2.0i LS , Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• JETEO: '94 Honda Accord 2.0i LS , Blue

Pe aceasta cale tin sa salut pe toata lumea. Ma bucur sa intru in familia Honda, chiar daca sunt la nivel rookie sper sa acest lucru sa se schimbe rapid.

In primul rand vreau sa multumesc lui Bau (il regasiti la sectiunea "My Civic") fara care nu as fi avut cu ce sa intru in randul celor care conduc un asemenea vis.

<<< In al 2-lea rand vreau sa ii multumesc lui Vali_lj care mi-a facut reclama mascata:
    http://hondafan.ro/forum/showthread.php?t=7092&page=113
    cu ocazia asta salut si tie si mersi

Acum sa vorbim despre masina: 107.500 km , 131 de cai , cutie manuala , aer , geamuri+oglinzi+trapa electrice si instalatie GPL. Consum pe benzina 12-14 iar pe GPL 15 in buc si 11 la drum. Viteza maxima atinsa 185 km/h pe gpl, nam incercat eu mai mult.
    N-am apucat sa pun poze cum trebuie...sper sa imi fac timp in curand.
    Necesita mici retusuri estetice si are ambele semnale crapate(daca ma poate ajuta cineva cu ele nu ezitati). De asemenea o problema care ma framanta este faptul ca ABS-ul nu functioneaza iar indicatorul din bord sta aprins(voi curata senzorii sa speram ca asta e motivul).
    Cele mai urgente 2 chestii sunt un burduf de planetara dinspre roata(daca are cineva il iau eu) si schimbul de ulei pe care as vrea sa il pun Motul 8100 X-cess 5W-40 (ce ziceti? e ok? ). Acestea din urma vreau sa le rezolv saptamana viitoare asa ca vor disparea rpd.

Imbunatatiri in viitor cand voi gasi ceva de munca(m-a dat criza afara):
    - jante si cauciucuri cred ca 16" sau 17"
    - inchidere centralizata cu cheie briceag

Cam atat am avut de zis. Mie imi place la nebunie, sper sa va placa si voua!

P.S. : Vreau si eu suport de numere si sticker Hondafan.
    ticker
    Administrator
    Last edited by ticker; 25-10-10, 11:21.
    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Jeteo/
    Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge!

Felicitări pentru achiziţie!
    Să te bucuri de maşinuţă mulţi km!!!
    CR-V e:HEV
    JAZZ GD1 CVT
    Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
    Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
    Ex - ACCORD Type-R
    Ex - DEL SOL EH6

Comment

Salut . felicitari pt masina.
      Daca tii la motor ar fi bine sa nu mergi in turatii mari pe gpl sa nu ii dai forje mari si sa ii mai dai benzina de cand in cand stiu ca la 2 plinuri de gaz trebuie sa mergi apoi un plin pe benzina ca sa fie ok.
      ...in inima mea sunt toate de Accord.

www.eRecenzii.ro

Comment

Sa te bucuri de masinuta!
        '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Bun venit , o masina ca asta nu are cum sa treaca neobservata .
          Uleiul este ok , problema mare la GPL este ca usuca cilindrii iar ungerea corecta nu mai are loc.
          La ABS verifica si rezistenzta electrica si vezi daca cumva apare o valoare diferita la unul dintre ei. Poate sa fie doar mizeria adunata pe el si pe capatul planetarei.
          Cu stikere viziteaza topicul de intalniri si vino si tu sa ne cunoastem
          Multa bafta cu masina.
          Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

Odata cu venirea sarbatorilor a primit si Accordelu meu prima imbunatatire propusa si anume inchiderea centralizata cu cheie briceag.

Mii de multumiri scumpilor nostrii hondafani Magos si in special lui SGM.Myke care a facut acest lucru posibil. A mai ramas doar portbagajul de legat la modul si cand o veni primavara voi monta si modulul electronic de ridicare a geamurilor.

Daca tot sunt la capitolul multumiri vreau sa il numesc si pe Bodo care a sarit in ajutor cu o bobina de inductie in momentul in care a mea a picat.

Deocamdata atat. Ne auzim dupa sarbatori!

Comment

bine ai venit
              nu prea inteleg combiantia asta : gpl dar montezi centralizata cu briceaj si modul electronic de ridicare a geamurilor ?

Comment

Mi-e mai comod sa descui si sa incui masina de la distanta si sa se ridice si geamurile in caz ca e vreunu lasat ca mi-ar fi lene sa vin inapoi la masina ca sa pun contactul si sa il ridic. Iar GPL avea masina montat dinainte sa o cumpar...

Comment

Sunt pe cale sa imi iau un Accord cc7 si as vrea sa aud niste pareri de la detinatori acestui model.

www.eRecenzii.ro

Comment

Sa o stapanesti sanatos , nu trebe sati faci probleme cu GPL`ul , ungerea pistoanelor nu este necesara la motoarele pe benzina (defapt nu prea se produce ungere din cauza compozitiei benzinei) doar la motoarele diesel se produce aceasta ungere , am aceeasi masina, aceeasi problema cu ABS`ul , inca nu iam dat de cap. In rest motorul e cam bulletproof pentru ca e limitat foarte mult din fabrica ca output (admisie ,evacuare). Din toate uleiurile incercate , cel mai mult ma satisfacut valvoline 5w40, suna ciudat, dar nici castrol sau mobil 1 cu acelasi indicativ nu au reactionat asa bine. Bafta

Comment

Originally posted by Mobb View Post
                      Sunt pe cale sa imi iau un Accord cc7 si as vrea sa aud niste pareri de la detinatori acestui model.
                      O masina minunata.

Stiti pe cineva care are o capota pentru o asemenea raritate?
                      Se pare ca trebuia sa repar mai devreme problema de la abs.....

Comment

Imi pare rau pt tine si pt masinuta. nu gasesti capota?

www.eRecenzii.ro

Comment

pana acum nimic. caut in continuu

Comment

am faru la care nu ii mai functioneaza reglajul manual daca te intereseaza da`mi un PM

Comment

Una noua gasesti

www.eRecenzii.ro

Comment

Working...
                              X