PAUL83: '99 Honda Accord 2.0 i LS, Silver

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Sunt doar la jumatate cu realizarea "operei de arta".Dupa ce am schimbat becul scrumierei am ramas cu 3 becuri(confectia comandata continea 4 becuri) becurile din bord fiind sunt tot T5.Astazi mi-am făcut curaj si am demontat bordul.Am schimbat doar becurile păstrând soclul, suportul original.Pentru mine e acceptabil rezultatul.Lumina portocalie,rosiatica imi oboseste ochii.Pot modifica si intensitatea luminii,ma asteptam sa pierd functia asta.Acum urmează sa dau comanda si sa le schimb pe toate.Click image for larger version

Name:	IMG_20180301_183023.jpg
Views:	1
Size:	22.5 KB
ID:	726132

  Comment


  • #32
   Asa arata bordul meu intro zi cu soare.
   Attached Files
   Last edited by gigi; 04-03-18, 14:12.

   Comment


   • #33
    Arata bine,dar nu-s prea puternice pe timp de noapte?

    Comment


    • #34
     Asta e lumina reglata din potentiometru pe maxim, seara daca doresc reduc intensitatea .

     pe mine nu ma deranjeaza

     Comment


     • #35
      Atunci e bine ca le poti regla.Ale mele nu-s la fel de luminoase dar pentru mine e bine asa

      Comment


      • #36
       A dat lenea peste mine si nu am mai postat modificarile finale facute bordului.Am schimbat si cateva becuri arse de la comenzile climei,o zona greu accesibila,mai ales ca nu am stiut cum sa scot unitatea afara ca sa pot lucra usor si nu m-am hazardat ca altfel as fi facut mai mult daune.A iesit multicolor panoul dar pana nu resuesc sa dau unitatea climei jos asa vor ramane,in partea stanga pur si simplu nu pot ajunge cu mana.Destul de usor am schimbat becul ceasului si al scrumierei.Nu m-am lasat si am pus becuri cu led si numarului de inmatriculare.In mare sunt multumit de rezultat,oricum mult mai bine decat inainte!Intre timp am schimbat filtrele si uleiul,cam la 11 mii km,mai putin filtrul de polen care avea undeva la 3 mii km.De aceasta data asta am mers pe un filtru cu carbon.
       Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	20.4 KB
ID:	726438Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	22.5 KB
ID:	726439Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	1
Size:	14.4 KB
ID:	726440Click image for larger version

Name:	4.jpg
Views:	1
Size:	26.5 KB
ID:	726441Click image for larger version

Name:	5.jpg
Views:	1
Size:	70.2 KB
ID:	726442Click image for larger version

Name:	IMG_20180330_100016.jpg
Views:	1
Size:	87.8 KB
ID:	726443Click image for larger version

Name:	IMG_20180330_100034.jpg
Views:	1
Size:	45.4 KB
ID:	726444

       Comment


       • #37


        Inviato dal mio moto g(6) play utilizzando Tapatalk


        Last edited by Paul83; 09-01-19, 18:44.

        Comment


        • #38
         Imi cer scuze pt faptul cum a apărut textul dar am scris de pe telefon.Nu mi s-a mai Întâmplat.

         Inviato dal mio moto g(6) play utilizzando Tapatalk

         Comment


         • #39
          Pun textul din nou dar cu varianta web a forumului

          Revin cu noutăți dar nu prea bune!
          Trebuie să mă despart de mașină mai devreme decât mă așteptam (cu 5 luni ).La începutul lunii decembrie 2018 in Italia a intrat în vigoare o lege care nu mai da dreptul de a conduce o mașină înmatriculată în alt stat decât în anumite condiții cetățenilor italieni și rezidenților în Italia.Aceste condiții nu vreau sa le îndeplinesc și nici nu vreau sa o fac pt că deja de când au schimbat legea in Ro în ceea ce privește ITP-ul(mașinile mai vechi de 10 ani fac revizia anual) luasem decizia de a repatria mașina. Ideea e că mie îmi expira ITP-ul la sfârșitul lui aprilie.Masina sta per dreapta din decembrie așa că am pierdut 5 luni de utilizare,in aprilie urma să ia drumul României și să rămână acolo pt când mă întorc în concediu.
          Din punct de vedere mecanic totul ok.
          In septembrie am duplicat cheia mașinii,merge fara probleme,cost 65€.In sfârșit am 2 chei.
          O alta chestie negativa e faptul că am dat peste cap SRS-ul.Am scos siguranța că sa pot pune copilul pe scaunul din față.Acum că am pregătit mașina pt Ro am pus siguranța la loc dar nu mai dispare martorul din bord.Am încercat și cu siguranțe noi dar degeaba.Opertiunea am făcut-o fara sa deconectez bateria,nici când am scos siguranța,nici când am pus-o la loc.
          Am sa pun o poza cu cheia nouă și chilometrajul la care a "încremenit" mașina!Am mai făcut o sută de metri intre timp,am mai miscat-o prin curte.
          Intenționez să îmi iau o alta Honda Accord același model dar nu găsesc motorul de 2 l in Italia.Oferta e foarte limitată și numai motorul de 1.8.

          PS: Textu de mai sus cu "hieroglife" l-am șters,am lăsat doar pozele cu cheia și chilometrajul
          Last edited by Paul83; 09-01-19, 19:11.

          Comment


          • #40
           1999 - 2019 ,mașina a împlinit 20 de ani(îi face efectiv pe 23 martie)
           Inca nu am repatriat-o, aștept luna aprilie când sunt șanse minime de ninsoare în Europa,nu vreau sa investesc in cauciucuri de iarna.
           Am prins câteva momente libere și m-am pus sa demontez zona ștergătoarelor...arata deplorabil,nămol la propriu.Nu cred sa fi umblat cineva in toți anii ăștia acolo.Puteam curăța mai bine zona aia dar m-am abandonat răbdarea.
           O pornesc cam de 2 ori pe săptămână și o plimb prin curte,înainte, și inapoi

           Comment


           • #41
            Adaug foto

            Comment


            • #42
             E ... se vede clar ca in acel loc tabla este fara rugina , acolo unde apa sta tot timpul noroiul la fel si totusi rugina nu este ....poate o fi ceva puncte de rugina pe ici pe colo ,dar vorbim de masina de 20 de ani.......multe masini de 7- 9 ani, sunt pline de rugina peste tot .....asa ca , inainte se faceau masini mai solide

             Comment


             • #43
              Fuse,fuse și se duse!In această dimineață Accordul a luat drumul României.Din pacate și din motive personale nu am avut ocazia sa o duc eu in Ro,chit că mi-aș fi dorit mult sa o conduc din nou,mai ales că în ultimile 5 luni doar am privit--o,m-am uitat la ea ca la un bibelou.
              Ar fi multe de spus...îmi pare rau după mașină asta dar mai mult îmi pare rau că va sta trasa pe dreapta,asteptandu-ma in Ro.In 4 ani nu m-am lăsat în drum,chiar daca atunci când am mers la drum lung spre Ro,in doua randuri,am avut emotii datotare vechimii,mă așteptam tot timpul sa cedeze ceva datorită trecerii timpului.Nu a fost cazul!
              Am sa atașez și o ultimă poza a mașinii pe teritoriul italian plus istoricul consumului pe aproape ultimii 3 ani de când îl monitorizez online.
              Toate cele bune tuturor și am să revin cu noutano când am sa ajung in Ro și am să o conduc din nou...nu știu exact când...

              Comment


              • #44
               Ultima poza....

               Inviato dal mio moto g(6) play utilizzando Tapatalk

               Comment

               Working...
               X