Coxmotorparts.co.uk
Collapse
X
-
Unde sunt publicate regulile? Ma intereseaza si pe mine un kit maricel de revizie pentru CL7 + Shin Etsu. Merci!
-
Dacă vrei să... te bagi, urmează regulile și trimite toate cele necesare.
Leave a comment:
-
Multumim Bekxy. M-as baga si eu la un tub de GENUINE HONDA S2000 SHIN-ETSU SILICONE GREASE 100G.
O zi usoara.
Leave a comment:
-
Salut. Ok, dar o să ai ceva de plătit la curier, că nu-s deloc ușoare...
Restul datelor (telefon, mail, adresă) aceleaşi?
LE:
Originally posted by Ando View PostSet placute frana spate 43022-SEA-E01Last edited by bekxy; 16-07-19, 04:56.
Leave a comment:
-
Salut Razvan, las si eu asta aici:
JHMCL75408C212354
Set discuri frana fata 45251-SEA-E30
Set placute frana fata 45022-SEA-E01
Set discuri frana spate 42510-SEA-E00
Set placute frana spate 43022-SEA-E01
Leave a comment:
-
Multumim, cred ca o sa comand si eu ceva pe partea de suspensie pentru batranica!
Leave a comment:
-
La rugămintea cuiva drag de aici, m-aş putea ocupa eu.
Doar că în perioada 29.07-02.08 nu voi fi în Bucureşti pentru a prelua comanda. Iar dacă îi dăm drumul acum, sunt şanse bune să ajungă fix atunci.
De aceea vă propun următorul program:
- deschidem lista şi o ţinem deschisă până duminică, 28.07, ora 20.00;
- pe 28.07, după ora 20.00, vă trimit calculele;
- luni, pe 29.07, trimiteţi/ depuneţi în cont banii;
- marţi, pe 30.07, lansez şi plătesc comanda;
- până pe 9 august sper să ajungă la mine.
Dacă cineva e în concediu când ajung piesele, nu-i bai, le pot ţine la mine până se întoarce.
Detalii despre modul de funcţionare al group-buy-ului, modificând corespunzător datele conf. celor de mai sus, aici: https://hondafan.ro/forum/forum/mica...594#post703594
- 1 like
Leave a comment:
-
Salut, vreau si eu un silicon, Genuine Honda S2000 Shin-Etsu Silicone Grease 100g, daca faceti o comanda si se poate.
Multumesc
Leave a comment:
-
Daca nu ma insel, am fi 4 din Iasi interesati ( Paul Craciun, T-Bone, mcb si eu ), cel putin din ultimele postari. Incercam ceva mai local ?
Leave a comment:
Leave a comment: