Coxmotorparts.co.uk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam da. Tocmai ce am primit o oferta pt cateva piese de la Honda Nord. Doar bujiile sunt 700 de lei cu TVA. Am zis pas si momentan mi-am luat antigel Honda de pe eMag si Honda MTF3 de pe un site din Arad. Am vorbit cu cei de la cox si mi-au spus ca platesc TVA aici si o mica taxa pt a-mi putea ridica coletul. Totusi nu stie nimeni nimic concret si nu am riscat sa mai comand piese de la ei. Poate in viitor se vor mai revizui conditiile.

Comment

• Am facut eu o comanda acum 3 saptamani de pe Cox, au trimis-o intial cu DPD. DPD-ul a intors coletul la Cox inainte de a iesi din uk, au avut ceva probleme cu vama cred. Dupa care l-a trimis cu DHL-ul, acesta din urma efectuand si livrarea finala. La o comanda de 82 de lire inclus transportul am mai platit 123 RON taxele vamale catre DHL direct.

Comment

• In cei 123 de lei intra si TVA-ul nostru de 19%, nu?

Comment

• Asa as crede, am dat acceptul DHL-ului sa imi plateasca ei in numele meu vama si tot ce a fost de plata au fost cei 123ron. In opinia mea inca e rentabil sa comanzi de pe cox.

Comment

• Poti sa obtii codul eori pe numele tau...si faci vama online..si nu mai platesti 100 lei catre dhl (atat e taxa lor ca se ocupa cu vamuirea etc )..
            Honda Accord CU2 - M/T

Comment

• Originally posted by Ando View Post
              Asa as crede, am dat acceptul DHL-ului sa imi plateasca ei in numele meu vama si tot ce a fost de plata au fost cei 123ron. In opinia mea inca e rentabil sa comanzi de pe cox.
              Dacă la 82 lire ai plătit 123 cu totul, ai ieșit ok, dar tind sa cred totuși ca a fost o eroare pe undeva și ai scapat mai ușor. La 82 lire, adică aproximativ 450 lei ai fi avut de plata numai tva-ul de 19% īn valoare de 85 lei. Numai comisionul DHL-ului este undeva la 100 lei. Poate se plătește un tva mai mic și atunci diferența sa fi fost de doar 23 lei, undeva ceva nu se leagă. Dar dacă formula de calcul este cea pe care o știm ca la cumpărăturile din US, adică tva 19% și alte taxe vamale peste o anumita valoare și īn funcție de categoria din care face parte produsul, nu știu dacă mai e rentabil. Eu am făcut un calcul cu un pachet de fluide gen antigel, ulei cutie, servo și n-am ieșit mai bine cu ele luate din UK. Cu toate ca ai noștri practica niște preturi mult mai mari, cred ca prefer sa le iau de aici decāt sa stau sa cozi la oficiul poștal vamal.

Comment

Working...
              X