bekxy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bekxy

Am luat lamele stergator originale pentru Civic hybrid, gumele sunt identice cu cele date jos( Mitsuba), montajul foarte usor daca urmati instructiunile (lamela veche se scoate in orice directie, cea noua se introduce cu capatul mai ascutit, cel cu muchiile usor taiate , odata ce este introdus corect merge ca uns, ideea e sa nu fortati nimic) daca considerati ca nu va descurcati mai bine vi le monteaza chiar @bekxy in 2 minute in timpul predarii marfii. Imi pare rau ca nu l-am bagat in serios mai devreme…..si nu cumparam Valeo X-treme care au inceput sa devina galagioase dupa doar cateva luni. Ieseam chiar mai ieftin si ramaneam OEM.
    Recomand cu caldura
    InjectoR
    Senior Member
    Last edited by InjectoR; 23-07-15, 23:22.
    Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".

… Jazz do it ...

Eu am cumparat de doua ori de la bekxy si nu pot decat sa il recomand cu caldura, asemeni colegului InjectoR. Orice alte comentarii sunt de prisos.
    Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Eu am cumparat de la bekxy un set de clipsuri. Totul perfect!

Comment

Recomand si eu!
        Ex: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
        Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD

Comment

Recomand si eu!Respect!

Trimis de pe al meu VivaH7 folosind Tapatalk
          CIVIC SEDAN '08 ES M/T
          NIGHTHAWK BLACK.

Comment

Serios si prompt. Recomand cu caldura.

Comment

+ + de doua ori. Foarte ok Razvan !
              '07 Civic 5D 1.8 MT Executive Alabaster Silver Metallic

Comment

un om de incredere !!!
                "In 30 years, Honda has made 15 million V-Tec System and they have never, not even once single failure" - Jeremy Clarkson Top Gear.

The Power of Dreams

Comment

Recomand! Nota 10, chiar a si venit unde eram eu blocat la o sedinta.
                  '08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear

Comment

+1 si de la mine. Multumesc, Razvan!
                    "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Comment

Multam, Razvan!
                      '08 Civic Sedan 1.8 ES A/T Galaxy Gray Metallic

Comment

Pentru puţin, domnilor! Şi eu vă mulţumesc!
                        '16 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet 4WD 6MT Spirit Canyon Brown Metallic

Comment

Am mai luat o lamela stergator, de data asta era "necunoscuta" 'Hump'.... Ambalajul si inscriptiile/marcajele de pe el identice cu 'Mitsuba' decat ca apare 'Hump'in loc. Stantarile de pe cauciuc iarasi identice cu originalul...
                          In concluzie: nu iezitati sa cumparati originalul la pret de aftermarket.
                          InjectoR
                          Senior Member
                          Last edited by InjectoR; 05-09-15, 14:18.
                          Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".

… Jazz do it ...

Comment

Au sosit capacelele. Multumesc, Razvan. Recomand cu incredere.

Comment

Ca feedback pentru vanzare, zic: toate bune si la locul lor. Si frumoase.
                              Bineinteles, ma asteptam sa fie asa, bonusul pentru mine fiind faptul ca am mai vorbit putin cu Razvan.
                              Multumesc pentru tot, bekxy!

Comment

Working...
                              X