Honda Accord CL9 5AT 2003

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [Dezmembrez] Honda Accord CL9 5AT 2003

  Salutare,
  Din pacate s-a intamplat un accident cu una din rarele Accord CL9 inmatriculate in Romania. Masina a fost achizitionata lovita de la propietar, impatimit Honda ,si pare a fi fost destul de bine intretinuta, m-am gandit ca pot sa beneficieze si membrii forumului de anumite componente.
  Parte din fata din pacate este lovita dar motorul impreuna cu anexele nu este afectat, la momentul impactului masina era OK dpdv mecanic.
  Inca nu am inceput sa intru masiv in ea deoarece vremea nu prea permite iar garajul il am ocupat, doar am curatat partea din fata.
  O parte din piese deja au inceput sa se dea (catalizator, tobe finale,+intermediara), macarale geamuri) si mai am cateva cereri pentru motor+cutie, interior, actuatoare usi, stopuri usa portbagaj dar inca nu le-am dat.
  O sa mai opresc si eu cateva repere, in caz de, asa ca nu o sa fie toate disponibile. Cred!
  Jantele pe 16 inca nu se dau dar am un set de 17 disponibil.
  Masina se afla langa Fetesti in Ialomita.
  Din pacate nu sunt vanzator de piese si nu cunosc toate preturile dar pentru cei interesati putem ajunge la o intelegere convenabila ambelor parti.
  Prefer sa dau ansambluri complete deocamdata, asa ca nu o sa dezmembrez nu stiu ce surub, senzor motor sau cutie, plastice, asta mai la urma!

  Pentru detalii si poze si imi puteti lasa mesaj pe mesageria forumului sau mesaj WhatsApp la 0763.306.311 Gigi.

  Va multumesc!


  Attached Files
  GHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White
Working...
X