Inserturi (lamele) stergatoare, capacele stergatoare, clipsuri, diverse piese (maruntisuri) originale Honda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    bekxy
    VIP Member

• bekxy
    replied
    Puteti inchide topicul. Multumesc.

Leave a comment:

• IB
    Senior Member

• IB
    replied
    Si eu as vrea un set pt Civic, daca mai ai/mai aduci.
    Multumesc!

Leave a comment:

• stefbi
    replied
    Salut, Răzvan! M-ar interesa niște inserturi pt stergatoare Accord 8, 2009. Ai cumva? Ti-am scris și īn privat. Mulțumesc!

Leave a comment:

• bekxy
    VIP Member

• bekxy
    replied
    No facebook in here, still waiting for assbook.

Leave a comment:

• Adrian Octavian
    Senior Member

• Adrian Octavian
    replied
    Am inteles, mersi mult, cand iti vin cateva, poti sa ma anunti si pe mine? mersi mult! https://www.facebook.com/octavian.adrian.90 asta daca stai pe fb

Leave a comment:

• bekxy
    VIP Member

• bekxy
    replied
    Salut. Acum am intrat şi eu pe aici. Nu prea mai am de nici unele cu Covid-ul ăsta... şi nici nu ştiu cānd pot aduce altele, momentan din Japonia nu pleacă nimic spre noi.

Leave a comment:

• Adrian Octavian
    Senior Member

• Adrian Octavian
    replied
    Salutare,

Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum, fiind facebook-ul asta , tot de la tine am mai luat niste inserturi pt civic, voiam sa stiu daca ai si pt civic typer fk2 2016?

Mersi frumos

Leave a comment:

• bekxy
    VIP Member

• bekxy
    replied
    Mulţumesc şi eu, drumuri bune şi curate!

Leave a comment:

• Ciuciumax25
    Senior Member

• Ciuciumax25
    replied
    Si eu multumesc Razvan! Pana data viitoare!

Leave a comment:

• vibreaza
    Member

• vibreaza
    replied
    Multumesc pentru inserturi Razvan!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• bekxy
    VIP Member

• bekxy
    replied
    Stoc nou de inserturi, pentru toate modelele din postările anterioare.

Ceva modificări la variantele de livrare:
    1. 7 lei - poştă fără ramburs, cu depunerea banilor (x+7 lei) la o casierie BRD sau transfer on-line;
    2. 12 lei - poştă cu ramburs (x+12 lei se plătesc la poştă);
    3. 21 lei - Fan Courier fără ramburs (21 lei se plătesc la curier), cu depunera banilor (x) la o casierie BRD sau transfer on-line;
    4. 25 lei - Fan Courier cu ramburs (25 + x lei se plătesc la curier);
    5. predare personală (Bucureşti).

Leave a comment:

• bekxy
    VIP Member

• bekxy
    replied
    Abia acum am văzut postarea ta, n-am avut notificare de la forum... Te anunţ, dar probabil abia peste vreo lună, o lună şi ceva mai aduc.
    Momentan am inserturi pt. Jazz II, Accord VIII, Civic VIII sedan, Civic IX 5d, Civic IX sedan, CR-V III, CR-V IV.

Leave a comment:

• vibreaza
    Member

• vibreaza
    replied
    Salut, vreau si eu pentru Accord cl7 la urmatoarea comanda. Sa ma anunti cum procedem cu banii . Mersi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• bekxy
    VIP Member

• bekxy
    replied
    Mai am īn stoc cāteva seturi de inserturi pt. Accord VIII, Civic VIII sedan, Civic IX 5d, Civic IX sedan, CR-V III, CR-V IV.

Īn 2-3 săptămāni dau o comandă nouă īn Japonia. Dacă vreţi inserturi, īn special pentru modelele pentru care nu mai fac stocuri (Jazz II, Accord VII, Civic VIII Hybrid, CIvic VIII 5d), daţi-mi de veste īn timp util.

Leave a comment:

• bekxy
    VIP Member

• bekxy
    replied
    Stoc nou:

Inserturi (lamele) ştergătoare: (potrivite doar pe ştergătoarele originale!!)

A: De regulă īn stoc:

- Accord VIII (CU, CW; din perioada dec. 2008 - 2015) - 6 seturi HAMP, 90 lei setul (600+550mm).

- Civic 5d IX, TypeR (FK; de după 2012) - 3 seturi, compuse din inserturi HAMP (650mm, şofer; 475mm, spate) + insert NWB (450mm, pasager), 135 lei setul (650+450+475mm).
    Detalii NWB: http://www.nwb.co.jp/market/index_e.html
    **** [Īn teorie la pasager e de 450mm, iar īn spate de 475mm. Īn practică cele mai multe maşini īntālnite le au invers. Nu ştiu de ce, dar sunt invers. Şi se pot inversa fără probleme. Deci dacă nu le vreţi pe toate 3, ci doar pentru faţă, verificaţi vă rog ce aveţi la pasager (450mm sau 475mm). Cele de la şofer şi pasager se potrivesc şi la Tourer, dar nu şi cel din spate.]

- Civic sedan IX (FB; din perioada 2011 - 2015) - 7 seturi HAMP, 90 lei setul (700+575mm).

- CR-V III (RE; din perioada 2007 - 2012) - 7 seturi HAMP (st.+dr.), 90 lei setul (650+425). **** [Se potrivesc şi pe Nissan Qashqai]

- CR-V IV (RE; de după 2012) - 7 seturi HAMP (st.+dr.), 90 lei setul (650+400mm).

B. De regulă nu sunt īn stoc, dar le pot aduce celor interesaţi (şi răbdători):

- Accord VII (CL, CM; din perioada nov. 2005 - nov. 2008; varianta facelift) - 1 set HAMP, 90 lei setul (650+375mm).

- Civic 5d VIII, TypeS, TypeR (FK, FN; din perioada 2006-2011), cu senzor de ploaie - 0 seturi Honda (şofer) + HAMP (pasager), 110 lei setul (675+575mm).

- Civic sedan VIII (FD; din perioada sept. 2005 - aug. 2007; varianta prefacelift) - 0 seturi HAMP, 90 lei setul (650+575mm).
    - Civic sedan VIII (FD; din perioada sept. 2007 - 2011; varianta facelit) - 2 seturi HAMP, 90 lei setul (650+575mm).

- Jazz II (GE; din perioada oct. 2008 - 2015) - 1 set HAMP, 90 lei setul (650+350mm). **** [Se potrivesc şi pe Suzuki SX4 S-Cross şi Toyota Corolla].

Procedură īnlocuire la Accord VII facelift, Civic 5d VIII şi Civic sedan VIII prefacelift: http://www.civinfo.com/forum/how/757...r-inserts.html
    Procedură īnlocuire la Accord VIII, Civic 5d IX, Civic sedan VIII facelift, Civic sedan IX, CR-V III, CR-V IV, Jazz II: Inlocuire lamele.pdf
    Procedură īnlocuire la noul Civic: https://www.youtube.com/watch?v=T34VVr3KaOA

Celelate produse şi alte detalii se regăsesc īn postările anterioare.

Variante de livrare:
    1. 6 lei - poştă fără ramburs, cu depunerea banilor (x+6 lei) la o casierie BRD sau transfer on-line;
    2. 12 lei - poştă cu ramburs (x+12 lei se plătesc la poştă);
    3. 20 lei - Fan Courier cu ramburs (20 + x lei se plătesc la curier);
    4. predare personală (Bucureşti).

Contact prin mesageria privată sau la adresa de e-mail r10der@yahoo.com.
    Pentru feedback vă rog aici.

Leave a comment:

Working...
X