Turkish: '17 Lexus NX 200t, Luxury, Silver

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da, eu am folosit fix acel kit de moto pentru auto
    si m-a salvat de la a sta in camp in BG

nu stiu daca exista kituri de acest fel - dedicate auto
    "Ethics. That's always so inconvenient."
    Cal Lightman

Comment

E tot ce vroiam sa stiu, o solutie verificata. Thanks.
      "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

Good find!

Pe site-ul lor vad ca exista și kit pentru mașina
        https://www.stopngo.com/tire-mobility-kit-for-cars/

k24reflash.com

Comment

De asta intrebam, mi-era ca link-ul de la produsul moto e pus gresit. Dar, daca ala e verificat si merge si la masini, e ok.
          "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

eu am pus link cu ce am eu,
            cred ca singura diferenta este la dimensiunea compresorului
            Turkish
            Senior Member
            Last edited by Turkish; 20-07-20, 18:15.
            Cal Lightman

Comment

Status report: mașina merge la fel de bine. Cu aceleași consumuri. Nici o defecțiune. Am avut un incident mic cu un domn care nu a așteptat să trec cu totul înainte să intre pe banda mea - rezolvat cu amiabila. Service-ul Lexus din Nord e OK - 9 din 10 - cu totul ca experiență - de la deschis dosar și până la primit mașina reparată.

Am apucat să montez pe mașină un Garmin 56 - de care sunt mulțumit. Căutând în panoul de siguranțe după un soclu care să aibă curent și după oprirea mașinii am găsit siguranța de la scaunele electrice - scriu ca informație ptr că eu am găsit greu pe net asta.

Am montat și un gadget care îmi permite să am android auto wireless pe ecranul mașinii - cât mai neintruziv pentru celelalte sisteme. Sunt mulțumit per ansamblu de el - cu excepția integrării cu trackpad-ul mașinii care e... meh 6.5 din 10. Necesită răbdare și learning curve dar până la urmă merge ok. Am lucrat cu o firmă din Odorhei - extrem de serios omul acela! Dacă vreți să știți mai multe... shoot.

Între timp am tot explorat după alternative ptr următoarea mașină dar acestea nu există în acest moment din punctul meu de vedere. Poate următorul CRV - noul HRV îmi place dar pare anemică rău platforma (pe hârtie). Dacă ar exista Camry break aș fi super tentat.

Sigur și noul NX e în cărți - dar rămâne de văzut la ce prețuri apare și mai ales cum merge în viața reală noua platformă hibridă.
              Cal Lightman

Comment

Working...
              X