VTECB4ST4RD: '99 Subaru Outback 2.5 auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VTECB4ST4RD: '99 Subaru Outback 2.5 auto

Buna ziua tuturor .
    Va prezint in cateva randuri ultima mea achizitie , sunt 2 saptamani de cand am cumparat-o .
    An : 1999
    Motor : 2500 cmc , SOHC , 16V , 156 CV
    Cutie : automata , 4 trepte , 3 programe de gestiune
    Tractiune : integrala permanenta , diferential spate autoblocant
    - suspensii autonivelante spate
    - scaune incalzite fata
    - trapa dubla

Pentru moment masina este stock , nu are nevoie de nimic in mod deosebit dar , ca sa imi satisfac o dambla de-a mea , o sa ii schimb in curand finalul de la evacuare si poate si filtrul de aer cu ceva mai permeabil , spre bucuria motorului

Nu am absolut de ce sa ma plang , in afara consumului , bineinteles .

Va salut .
    Fetele mele : http://foto.webalice.it/stoicamarius

S-o stapanesti sanatos ! Cu Honda ce-ai facut, o mai ai?
    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
    My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Felicitări pentru achiziţie! Te poţi descurca în foarte multe situaţii cu maşinuţa asta. Cred că este o alegere foarte bună, mai ales pentru România...daca o foloseşti în RO...
      CR-V e:HEV
      JAZZ GD1 CVT
      Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
      Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
      Ex - ACCORD Type-R
      Ex - DEL SOL EH6

Comment

@ KMR : Jazz-ul o foloseste mama mea , 3 ani si 60.000 km PERFECTA

@ Maruta : o sa ma ajute foarte mult la munca , iarna viitoare , cam 1 data pe saptamana merg la munte si anul acesta am avut de furca , cu gumele de iarna nu am reusit sa ajung la cativa clienti
        Nu o folosesc in Romania , din fericire , ar fi durat cu mult mai putin decat aici unde sunt

Comment

Sa te bucuri de ea!
          '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

S-o stapanesti sanatos! Subaru face masini f interesante, eu am cochetat cu Forester, am optat pt CR-V, dar am amintiri frumoase de la drive-teste, se pricepe la tractiune integrala.
            Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
            "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
            "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
              S-o stapanesti sanatos! Subaru face masini f interesante, eu am cochetat cu Forester, am optat pt CR-V, dar am amintiri frumoase de la drive-teste, se pricepe la tractiune integrala.
              Inca nu am apucat sa o testez in afara de asfalt .
              Si nu am reusit sa o fac sa piarda aderenta , fata sau spate .

Sper sa am ocazia sa o bag pe coclauri cat mai curand , poate o sa fac un drum in RO luna viitoare , pe drumurile din tara o sa imi fie de folos garda asta la sol , cred ....

Comment

Sa nu exagerezi, au niste limite, iti spun tot din experienta,..cu un Subaru Forester, daca nu gaseam un buldozer acolo dormeam!
                "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

S-au implinit si 200.000 km .
                  La ultimul schimb de ulei am pus Pakelo ( www.pakelo.it ) si nu am ce anume sa ii reprosez masinii asteia .
                  Chiar nimic ,nimic , nu se poate , boxerul de 3000 este cel mai adaptat pana la urma . Ceva putere in plus nu ar strica .

Comment

Bine v-am regasit
                    Cu ce sa incep ?
                    Consumul s-a mai domesticit , sau poate am invatat sa o "conduc" .
                    Ultimele medii le-am facut cam pe la 11,5 % , merge tot mai bine in privinta asta .

Am apucat sa o scot putin si pe zapada . I LOVE IT !!!!!!
                    Nu am ramas inca blocat , in afara de vreo 2 situatii in care m-am udat putin
                    Prima data ( Robby_Alessio stie , la Telecabina de la Abetone ) am urcat panta pana la sosirea partiei , trebuind sa descarc ceva din masina . Pe jos era ceva gen zapada , mai bine spus o faina groasa si cam la 30 cm . Acolo a dat semne de ezitare , nu s-a oprit e drept dar se simtea ca inainteaza cam greu .
                    In a doua situatie cred ca am ajuns la limitele tractiunii pentru modelul meu , fara nici un control electronic al tractiunii .
                    Trebuia sa intorc pe un drum de tara destul de ingust . Ca sa nu fac 7 manevre , am urcat cu roata din fata stanga pe niste radacini de pom in asa fel incat masina mai atingea BINE doar cu stanga fata si dreapta spate .
                    Pana acolo , nu era chip sa mai fac un cm inainte , trebuit sa cobor ( in spate ) si sa fac totusi cele 7 manevre .
                    Puri simplu rotile care au ramas ceva genul "suspendate" se invarteau in gol .
                    Mi s.a spus ca trebuia sa insist in asa fel incat diferentialele sa isi "dea seama" ca rotile au pierdut aderenta , dar nu am facut asta .
                    O sa fiu iarasi la munte saptamana viitoare si o sa reincerc miscarea .

In rest , tractiune maxima pe orice fel de fond stradal , pe zapada ( cu cauciucuri termice ) nu o opreste nimic , nici o urcare nu este destul de inclinata incat sa o puna in criza .

Numai bine , mai revin cu noutati .

Comment

daca tragi 2 fire in st-dr poate bagi un impiant pe gaz .... subarul ca si honda il suporta destul de bine !!!!!!! si in plus cred ca benificiezi de ceva reduceri aici in it, te ajuta statul pt ca-i bagi gaz (daca nu ma insel !!). daca nu-i un secret in ce zona, oras stai?
                      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/sparco78/

Comment

Subaru face masini deosebite, cand o sa ma supar pe HONDA, deocamdata n-am motive, dar nu se stie,...daca n-o sa-mi permit un ML, o sa iau un Forester sau un Tribeca SH....Dumnezeu stie !

Comment

Originally posted by vtecb4st4rd View Post
                          Am apucat sa o scot putin si pe zapada . I LOVE IT !!!!!!
                          Prima data ( Robby_Alessio stie , la Telecabina de la Abetone ) am urcat panta pana la sosirea partiei , trebuind sa descarc ceva din masina . Pe jos era ceva gen zapada , mai bine spus o faina groasa si cam la 30 cm . Acolo a dat semne de ezitare , nu s-a oprit e drept dar se simtea ca inainteaza cam greu .
                          Salut...
                          Hmmm... Abrupe zone...
                          Eu acum 2 ani m-am aventurat cu al meu -punto- (2 persoane ,2 rucsacuri inauntru si lanturi pe toate 4 rotile) ,pana aproape de Cabinovia Leitner - Monte Gomito- Stazione a Valle (asa se cheama statia de unde pleaca telecabinele pe acel munte)nu e chiar atat de abrupta zona dar pe la jumatea strazii m-a ajuns din urma un Hilux al protectiei civile si m-au rugat atat de frumos sa ma intorc inapoi incat nu am rezistat tentatiei sa nu ma intorc(mai ales ca si bausem ceva la gratarul de la pranz)...La intoarcere cateodata parca ma dadeam cu sania pentru cativa metri cu toate ca zapada era atat de tare incat abia se vedeau urmele lanturilor si aderenta era destul de buna...
                          Hmmm ce vremuri
                          Robby_Alessio
                          Senior Member
                          Last edited by Robby_Alessio; 14-02-11, 18:56.
                          HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda
                          CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance
                          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/

Comment

Originally posted by sparco78 View Post
                            daca tragi 2 fire in st-dr poate bagi un impiant pe gaz .... subarul ca si honda il suporta destul de bine !!!!!!! si in plus cred ca benificiezi de ceva reduceri aici in it, te ajuta statul pt ca-i bagi gaz (daca nu ma insel !!). daca nu-i un secret in ce zona, oras stai?
                            Depinde de zona...si-ti trebuiesc cunostinte (asazisele PCR-uri ca in Romaniaca) ca sa scoti ceva bani de la stat.
                            Nu toate concesionarele cu licenta de montat gpl au agevolezza de a "suge ceva bani de la stat" in favoarea ta cu toate ca au mult de castigat inclusiv ei
                            HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda
                            CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance
                            http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/

Comment

Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
                              Subaru face masini deosebite, cand o sa ma supar pe HONDA, deocamdata n-am motive, dar nu se stie,...daca n-o sa-mi permit un ML, o sa iau un Forester sau un Tribeca SH....Dumnezeu stie !
                              Nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul ...

Ma uitam si eu la modele cu 6 cilindri boxer , sunt superlative , dar sunt foarte particulare in privinta intretinerii .
                              Ca sa iti dau un exemplu , valabil pentru toate motoarele DOHC , pentru un simplu reglaj al jocului supapelor motorul trebuie demontat . Gandeste-te ce cost are treaba asta , cate ore de munca ies din buzunar .

Comment

Working...
                              X