MICHAELRO2001: '07 Volvo XC 90 185 HP, Black

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MICHAELRO2001: '07 Volvo XC 90 185 HP, Black

Dupa ce am vandut CRV-ul am tot cautat o masina de familie mai mare. intr-un final, castigator a fost un Volvo XC90 negru din martie 2007 cu 37000km. motorul de 2.4 diesel si 185CP.
    am la el cauciucuri de iarna si de vara. masina a costat de noua 48000E eu am dat pe ea 20000E.
    E alta clasa, alta categorie. nu se compara cu CRV-ul. Desi e mai spartana, neavand atatea butoane, per total vreau sa zic ca te simti imparat.
    Revin cu detalii dupa ce o sa ma obisnuiesc cu franele, acceleratia, gabaritul.

Ce socheaza cel mai tare este dimensiunea portbagajului. cred ca are 1.8m lungime. e imens.
    ticker
    Administrator
    Last edited by ticker; 17-03-10, 15:59.

Felicitari si s-o stapanesti sanatos si fara incidente

Comment

fara poze nu te credem
      sa te bucuri la maxim de ea!
      Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
      ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Sa o stapanesti sanatos! E foarte misto masina, am facut un GL-Buc in ea si am ramas impresionat de cuplul foarte mare care misca bine multele ei kg si totul la un consum destul de scazut.
        Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
        sigpic
        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

Felicitari si sa te bucuri de ea. Asteptam impresii mai detaliate, eventual o comparatie cu CRV.
          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

Hmmm...sa te bucuri de ea, dar discutabila alegere.
            Eu am avut inainte de CR-V un XC70 Cross Country si nici nu mai stiu de cate ori a mers in service. Amortizoare, bari, caseta directie, articulatii, probleme la cutia automata, intr-un cuvant 77.000 km plini de chin si programari la service, desi s-a mers cu ea intr-o proportie covarsitoare pe autostrazi si drumuri extraurbane. Am dat-o pe mai nimic dupa doar 2 ani, ca iesise din service si ne era cam frica. Problema e ca, din ce am inteles, nu am fost eu ghinionist, in sensul ca, stiind pe cineva la Volvo, am mers mai multe cunostinte, amici ai amicilor, si si-au luat fiecare, ba un S60, ba un S40, ba un XC70, samd, in total vreo 5 masini, si nu s-au comportat deloc exemplar la fiabilitate, toate avand multiple probleme.
            XC90 am condus si se comporta mult prea mult in stilul 'barca' pt gusturile mele, iar aici nu nu suporta comparatie cu CR-V-ul, ultimul fiind mult mai dinamic. Dar, ma rog, daca tie-ti place asa...gusturile nu se discuta. La capitolul fiabilitate, iarasi nu am auzit lucruri prea bune despre ea (vorbind cu oamenii din service).
            Oricum, comparatia cu CR-V nu e ok strict din punct de vedere al clasei, ci mai mult cea cu ML, X5, Q7, dintr-astea. Un XC60 ar fi mai aproape de clasa CR-V.

LE:
            Originally posted by Doc View Post
            Masinile astea ori au o afinitate pentru service ori intretinerea la reprezentanta se face numai numai cu buzunarul gros.
            Da, am uitat de costuri. Foarte foarte mari, a la BMW/Mercedes.
            Guest
            Guest
            Last edited by Guest; 17-03-10, 15:14.

Comment

Felicitari pentru achizitie, dar tind sa ii dau dreptate lui Bogdan. Masinile astea ori au o afinitate pentru service ori intretinerea la reprezentanta se face numai numai cu buzunarul gros.
              Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
              Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
              ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

sa o stapanesti sanatos si sper sa nu ai parte de problemele pe care spune lumea ca le-au avut altii cu aceasta marca. astept impresii. oricum nimic nu se compara cu CRV-ul...

Comment

S-o stapanesti sanatos !
                  I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                  My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                  '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                  '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                  '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                  EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                  EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                  EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                  EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                  EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                  EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

e celebrul banc cu maria si ion.
                    el o intreaba: marie ? esti virgina?
                    si ea: cum ti-o fi norocul ioane!

La fel zic si eu. fiecare cu norocul lui. Cu crv-ul nu am avut nici o problema iar cu civicul numai belele.
                    Am luat masina pt siguranta si pentru spatiu interior. Comparatie cu CRV-ul? E mai misto din toate punctele de vedere.
                    barca? nu o simt. oricum mai bine barca decat tractor vw touareg r5.
                    ideea e ca am dat un crv benzina cu 60000km cu 19000 si am luat un xc 90 diesel cu 37000de km cu 20000. o consider o varianta f. buna la banii astia.
                    In leg cu costurile de intretinere sunt realist. vor fi mari dar sunt multumit ca nu asa mari ca la renault. :

Comment

S-o stapanesti sanatos Mihai... Multi km fara incidente
                      '08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear

Comment

Sa o folosesti sanatos si sa te slujeasca fara probleme!
                        '18 BMW X1 18xd
                        '15 BMW i3 range extender
                        ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

S-o stapanesti sanatos! Km. fara incidente!

Comment

mersi de urari. ieri am schimbat cauciucurile de vara.
                            azi am luat u parfum auto
                            maine vine o tava de portbagaj.
                            Investitii frate!

Comment

Sa fie intr-un ceas bun si felicitari! Misto masina.

Comment

Working...
                              X