AMIDAMARU: '10 Subaru Impreza 2.0 xD Sport Edition, Red
Collapse
X
-
Eu am tot zis ca daca vreodata o sa mi se intample ceva in viata asta incat sa renunt la Honda (la marca, nu la trotineta mea de-acum), atunci o sa fie pentru un WRX STi. In rest ... sa o stapanesti sanatos si sa ne pui mai multe poze!
-
Nu s-a lamurit misterul, dar n-are importanta, s-o stapanesti sanatos, masina e chiar frumoasa, si eu am cochetat cu Subaru, dar Forester, insa am optat, in final, pt HONDA !
Leave a comment:
-
Originally posted by WillyCR-VFAN View PostEra vorba de o dauna, ne lamuresti sau deranjam? Daca e inoportuna intrebarea, las-o asa !
Leave a comment:
-
Era vorba de o dauna, ne lamuresti sau deranjam? Daca e inoportuna intrebarea, las-o asa !
Leave a comment:
-
Originally posted by CDP View PostEeee ... sa-i dai talpa chiar asa de la inceput nu stiu daca e chiar indicat
Saptaman viitoare ma duc la verificare de 5000 si schimbat uleiul pt ca vine cu cel de rodaj 0-20W.
Tot atunci mai facem si cateva imbunatatiri ...
Originally posted by Doc View PostMai capsunica iar mananci la Mc' Donalds? Pune mana si fa rost de un aparat foto ca moare lumea de curiozitate sa vada cum arata masina.
Leave a comment:
-
Mai capsunica iar mananci la Mc' Donalds? Pune mana si fa rost de un aparat foto ca moare lumea de curiozitate sa vada cum arata masina.
Leave a comment:
-
eu am vazut-o si LIVE, si e ceea ce trebuie ... de abia astept sa termini rodajul sa vad cum se misca pe zapada ...
Leave a comment:
-
Acum se vede mai bine culoarea. Arata chiar mai bine decat ma asteptam.
Avand in vedere SAWD-ul permanent cat consuma real?
Leave a comment:
-
Originally posted by amidamaru View PostMda:
1. 4x17'' allow wheels + 4 x cauciucuri de iarna Good Year / BF Goodrich - la modelul acestea nu merg decat roti pe 17''.
2. Roata de rezerva + suport + instalarea ei.
3. oglinda retrovizoare heliomata / compas + instalarea ei
4. protectii colturi spoiler spate + o protectie pentru marginea de jos a haionului + instalarea lor.
5. Linie de credit 500 EUR pt piese in toata reteaua Subaru ROMANIA
6. Card VIP member Subaru pentru perioada garantiei(daca se strica vine si te ia/asigura cazare, etc)
7. 15k, 30k, 45k km revizii gratuite.
Cam astea sunt.
pai... ai mai castigat aproape 1 logan
Leave a comment:
Leave a comment: