If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai capsunica iar mananci la Mc' Donalds? Pune mana si fa rost de un aparat foto ca moare lumea de curiozitate sa vada cum arata masina.
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel. Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05 ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R| ex -CRX '92 DelSol VTI |ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000 ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Era vorba de o dauna, ne lamuresti sau deranjam? Daca e inoportuna intrebarea, las-o asa !
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Nu s-a lamurit misterul, dar n-are importanta, s-o stapanesti sanatos, masina e chiar frumoasa, si eu am cochetat cu Subaru, dar Forester, insa am optat, in final, pt HONDA !
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Eu am tot zis ca daca vreodata o sa mi se intample ceva in viata asta incat sa renunt la Honda (la marca, nu la trotineta mea de-acum), atunci o sa fie pentru un WRX STi. In rest ... sa o stapanesti sanatos si sa ne pui mai multe poze!
Comment