AMIDAMARU: '10 Subaru Impreza 2.0 xD Sport Edition, Red
Collapse
X
-
Rodaj?Ai segamentat-o?
Accord 2009 2.4 M/T White Pearl ex Accord 2009 2.4 A/t Black Pearl
http://www.hondafan.ro/forum/album.php?albumid=193
Comment
-
Mai capsunica iar mananci la Mc' Donalds? Pune mana si fa rost de un aparat foto ca moare lumea de curiozitate sa vada cum arata masina.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Originally posted by CDP View PostEeee ... sa-i dai talpa chiar asa de la inceput nu stiu daca e chiar indicat...asa cum se si cuvine de altfel
)
Saptaman viitoare ma duc la verificare de 5000 si schimbat uleiul pt ca vine cu cel de rodaj 0-20W.
Tot atunci mai facem si cateva imbunatatiri...
Originally posted by Doc View PostMai capsunica iar mananci la Mc' Donalds? Pune mana si fa rost de un aparat foto ca moare lumea de curiozitate sa vada cum arata masina.
Comment
-
Era vorba de o dauna, ne lamuresti sau deranjam? Daca e inoportuna intrebarea, las-o asa !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Nu s-a lamurit misterul, dar n-are importanta, s-o stapanesti sanatos, masina e chiar frumoasa, si eu am cochetat cu Subaru, dar Forester, insa am optat, in final, pt HONDA !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
Comment