AMIDAMARU: '10 Subaru Impreza 2.0 xD Sport Edition, Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by amidamaru View Post
    Mda:

1. 4x17'' allow wheels + 4 x cauciucuri de iarna Good Year / BF Goodrich - la modelul acestea nu merg decat roti pe 17''.

2. Roata de rezerva + suport + instalarea ei.

3. oglinda retrovizoare heliomata / compas + instalarea ei

4. protectii colturi spoiler spate + o protectie pentru marginea de jos a haionului + instalarea lor.

5. Linie de credit 500 EUR pt piese in toata reteaua Subaru ROMANIA

6. Card VIP member Subaru pentru perioada garantiei(daca se strica vine si te ia/asigura cazare, etc)

7. 15k, 30k, 45k km revizii gratuite.

Cam astea sunt.

pai... ai mai castigat aproape 1 logan
    pana una alta... spor in plan si numai bucurii!!!

Comment

• Originally posted by ticker View Post
      Ai poze noi cu capsunica sa vedem si noi?
      Poze noi:

Comment

• Cam putine poze, dar eu ma declar multumit.
        '18 BMW X1 18xd
        '15 BMW i3 range extender
        ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

• Originally posted by dumiflo View Post
          Cam putine poze, dar eu ma declar multumit.
          Hmmm...bine..voi face mai multe ...poate si din interior...

Comment

• Acum se vede mai bine culoarea. Arata chiar mai bine decat ma asteptam.

Avand in vedere SAWD-ul permanent cat consuma real?
            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• eu am vazut-o si LIVE, si e ceea ce trebuie ... de abia astept sa termini rodajul sa vad cum se misca pe zapada ...

Comment

• Rodaj? Ai segamentat-o?
                Accord 2009 2.4 M/T White Pearl ex Accord 2009 2.4 A/t Black Pearl
                http://www.hondafan.ro/forum/album.php?albumid=193

Comment

• Mai capsunica iar mananci la Mc' Donalds? Pune mana si fa rost de un aparat foto ca moare lumea de curiozitate sa vada cum arata masina.
                  Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                  Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                  ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Originally posted by cata_mahu View Post
                    Rodaj? Ai segamentat-o?
                    Eeee ... sa-i dai talpa chiar asa de la inceput nu stiu daca e chiar indicat

Comment

• Originally posted by CDP View Post
                      Eeee ... sa-i dai talpa chiar asa de la inceput nu stiu daca e chiar indicat
                      LOL..masina a trecut de rodaj...si deja cunoaste toata plaja de treburi ...asa cum se si cuvine de altfel )

Saptaman viitoare ma duc la verificare de 5000 si schimbat uleiul pt ca vine cu cel de rodaj 0-20W.

Tot atunci mai facem si cateva imbunatatiri ...

Originally posted by Doc View Post
                      Mai capsunica iar mananci la Mc' Donalds? Pune mana si fa rost de un aparat foto ca moare lumea de curiozitate sa vada cum arata masina.
                      Nu imi mai iau bro' pt ca m-am saturat de cate ori am ramas fara ele

Comment

• Era vorba de o dauna, ne lamuresti sau deranjam? Daca e inoportuna intrebarea, las-o asa !
                        Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
                          Era vorba de o dauna, ne lamuresti sau deranjam? Daca e inoportuna intrebarea, las-o asa !
                          Nu are nici o treaba cuvantul DAUNA aici si nici nu sper sa aiba vreodata...dar daca domnu' Doc a preferat sa-i spuna asa asta este alta treaba. .

Comment

• Nu s-a lamurit misterul, dar n-are importanta, s-o stapanesti sanatos, masina e chiar frumoasa, si eu am cochetat cu Subaru, dar Forester, insa am optat, in final, pt HONDA !
                            Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                            "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                            "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Eu am tot zis ca daca vreodata o sa mi se intample ceva in viata asta incat sa renunt la Honda (la marca, nu la trotineta mea de-acum), atunci o sa fie pentru un WRX STi. In rest ... sa o stapanesti sanatos si sa ne pui mai multe poze!

Comment

Working...
                              X