AMIDAMARU: '10 Subaru Impreza 2.0 xD Sport Edition, Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Seth View Post
    Inclusiv pt benzina/motorina adevarata? Nu mizeria asta de la noi...

Afirmativ...poti sa-ti vina sa crezi ?

Comment

Si io am zis de mult asta, da lumea zicea ca sunt legende, ori ca sunt nebun...ma bucur ca in sfarsit am o confirmare mai "oficiala".
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

De ce nu, pare logic.
        Poate de aici si mitul cu masinile pt ei si masinile pt est... nu e vb ca sunt mai proaste, doar ca se strica pe la noi mai repede.

Comment

Originally posted by Den1GRator View Post
          Si io am zis de mult asta, da lumea zicea ca sunt legende, ori ca sunt nebun...ma bucur ca in sfarsit am o confirmare mai "oficiala".
          Originally posted by Seth View Post
          De ce nu, pare logic.
          Poate de aici si mitul cu masinile pt ei si masinile pt est... nu e vb ca sunt mai proaste, doar ca se strica pe la noi mai repede.

Chiar si echiparile sunt diferite...de exemplu la noi nu exista subaru impreza 2.0 diesel Exclusive - cu scaune de piele, scaun ajustabil in 8 directii electric si trapa...

E...afara in vest este... calitatea materialelor este la fel pe interior, cel putin la Impreza...

La Forester este o diferenta de la cer la pamant intre calitatea masinilor aduse prin SMT si cele pentru DE sau Austria.

Insa,masinile aduse in DE si AU nu au garantie in RO, atentie....nu vor sa acorde garantie..si sa nu ma ia nimeni cu vrajeli ca nu este asa ca-i dau sa-mi plateasca drumul pana in Austria.

Asadar, dragii mei frati romani, suntem locuitorii unei tari de cco.

Ma rog..am spus deja prea mult...

Comment

Oricum alegerea ta cu Subaru nu poate decat sa ma incante avand in vedere ce se intampla pe piata auto... dar totusi cred ca are putin de-a face cu robustetea(sigurata) lui fata de civic ... .

Cu o mica intarziere ..dar deh acum am aflat si eu ..munca bat-o vina ... sa ne traiesti si la multi ani
            Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

Felicitari pentru masina si La Multi Ani de ziua ta!
              Foarte frumoasa masina si foarte bun pretul!
              "(...)Toți pe buze-având virtute, iar în ei monedă calpă, / Quintesență de mizerii de la creștet până-n talpă.(...) Toți se scurseră aicea și formează patrioții, / Încât fonfii și flecarii, găgăuții și gușații, / Bâlbâiți cu gura strâmbă sunt stăpânii astei nații!" MIHAI EMINESCU, Scrisoarea III http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Alicia/

Comment

Amidamaru, daca garantia e pan-europeana SMT n-ar trebui sa zica nici "mac"... daca nu e, atunci e alta treaba...
                '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Abia acum vad topicul asta!
                  Felicitari pentru alegere!
                  Au trecut aproape 2 luni! Abia acum incepe greul! Asteptare usoara!
                  Power of dreams, indeed!
                  http://hondafan.etp.ro/gallery/v/LSD

Comment

Originally posted by LSD View Post
                    Abia acum vad topicul asta!
                    Felicitari pentru alegere!
                    Au trecut aproape 2 luni! Abia acum incepe greul! Asteptare usoara!
                    Stiu...nu-mi aduce aminte

Pana una alta trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa spun vreo data urmatoarele:

Sa vina cand va venii...masina in BUC este centru de cost si nervi...este minunat cu metroul..:-P

Comment

Ura tuturor,

Honda nu va mai fi urmatoarea mea masina dupa cum unii stiu deja dar......si aici las sa se inteleaga de la sine ce si cum.

Am sa va spun faptul ca deocamdata nu mi-a venit masina, pe 10 august s-a decalat livrarea din motive x si y...ma rog...

Pana atunci am sa va dau insa un mic feedback cu referire la cum se simte insa un Impreza 2.0 Benzina, 150 CP, masina pe care o am in custodie pana o primesc pe a mea.

Cateva date tehnice:

Impreza Benzina 2.0 Aspirat, boxer, 150 CP, 4WD symetric permanent, echipare sport.

Contra:

1. Consumul este criminal: 15-16 l/100km in oras (Buc) -> asadar trebuie sa cel putin unul din parinti la Petrom. Extern 9.5 - 10. Daca uneori Civic-ul mi se parea energofag...well..mi-am schimbat punctul de vedere.

2. De tras trage binishor insa lag-ul care se simte pana in 3000-3400 rpm cand motorul incepe sa aiba viata in el este suparator chiar foarte deranjant in depasiri din scurt unde trebuie sa pleci cu a doua si sa schimbi destul de repejor a III-a deoarece te trezesti pe zona rosie. Aici Honda Civic rules din toate punctele de vedere.

Este singura masina de pana acum careia i-am dar mai multe zone rosii cu taiere de alimentare intr-o zi decat am degete la maini :-P...

3. Viteza de nerv ar fi a III-a cu plaja de turatie undeva de la 3000 RPM in sus dar este oarecum greu sa te mentii acolo deoarece la aceasta zona ai undeva la 80km.

4. Ambreiajul este super tare...trebuie sa ai pregatire de racing sa poti merge 400km...este o masina pentru sportivi nu pt lady's...(imi pare rau fetelor-subaru este nume de baiat :-P)

5. Portbagajul nu mai este la fel de mare ca la civic...si asta conteaza uneori.

Subaru este urmatorul tip de masina -> verifica uleiul si fa-i plinul, restul nu te intereseaza.

Se simte din greu lipasa vitezei a VI-sea, cutia in 5 trepte este un pic depasita si dimensionata pentru forta non stop <=> consum marit. Parerea mea.

La interior este foarte spartana...Civic este lux total.

Pro's:

1. Foarte robusta. Suspensia m-a uimit cat de prietenoasa este pe gropi...practic nu simti acea tresarire de la civic..ambele vin cu 17'' default.

2. 4wd este spectaculos pe curbe insa foarte periculos...te trage la greu sa o calci..aici cand subvirezi o faci cu toata masina.

3. cauciucurile stoc sunt Yokohama Avant...si se simte diferenta, intr-adevar.

4. modelul pe care il conduc este unul de test drive si are 72000 km...mi se pare spectaculos cat de bine stau imbinarile inauntru dupa ce a fost chinuit de j-de persoane.

5. Stergatoarele sunt extraordinar de sensibile...adica sterg peste tot...lamele de la civic pierd din aderenta la un moment dat.

6. sistemul audio cu 10 boxe face toti banii.

7. scaunele sport sunt la fel de prietenoase ca si la civic - poate cu un punct peste datorita tetierelor inactive care le dau o tenta total sportiva.

Cam atat deocamdata, sper ca modelul meu Diesel sa ma incante si mai mult, lucru care insa nu ma va determina sa alerg Honde prin oras :-P...

Toate aceste remarci sunt facute din punctul meu de vedere, dupa 3000 Km rulati cu aceasta masina, mers tare pe drumuri de test gen Cheia si nu alergat pe A1/A2.

Ahh..si nu lucrez la nici o revista auto-moto :-P

Comment

Felicitari pentru alegerea facuta.
                        Cum e sa dai o caruta de bani, si sa primesti masina dupa 4 , 5 luni??
                        Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

Comment

Originally posted by ionutblv View Post
                          Felicitari pentru alegerea facuta.
                          Cum e sa dai o caruta de bani, si sa primesti masina dupa 4 , 5 luni??
                          Am antrenament de la Civic-ul vechi :-P...inca nu a depasit termenul de 7 luni )

Comment

acum ca ai renuntat la Honda uite something to remember YouTube - ‪HONDA NSX (EXTENDED VERSION) BY FORMAT67.NET‬‎

Comment

Originally posted by LHaounrdaa$ View Post
                              acum ca ai renuntat la Honda uite something to remember YouTube - ‪HONDA NSX (EXTENDED VERSION) BY FORMAT67.NET‬‎
                              Foarte tare...recunosc si as face chimbul ANYTIME...dar doar daca m-as muta in Japonia..

Merci fain...

Comment

se apropie 10... asteptam vesti bune
                                '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Working...
                                X