CIUPIBZ: '10 Audi A5 1,8 TFSI, Deep Sea Blue Pearlefect

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by BogdanRR View Post
    Si daca asta ti se pare ca urca incet, R18 cum urca? Ca melcu'?
    Mie mi se pare suficient de decent 1.8 TFSI si l-am testat pe un Superb.
    Mai, aici nu sunt de acord. R18-le mi se pare ca urca mai repede in ture decat ce am vazut in filmulet (lucru normal, e aspirat) si nu-mi da senzatia ca s-ar face de ras. Chiar o sa filmez si eu treaba asta sa vedem cum stam.

scuze de offtopic

si acum on: sincer, e o masina foarte frumoasa, dotata si atata timp cat pentru tine puterea asta este suficienta nu mai conteaza nimic. S-o alergi sanatos!
    Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
    Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
    ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

dragostan, ai dreptate in ce spui.

Am sa mai pun filmulete dupa ce se indreapta vremea si daca reusesc sa gasesc tampenia aia de brat cu ventuza pe stoc la cineva. Scopul filmuletelor o sa fie scrict "documentativ" nu pentru a impresiona pe cineva. Am sa postez cum merge in diferite situatii si nu pentru a demonstra ceva (mai ales ceva de genul: motorul meu e mai bun decat al tau ).

Comment

La prima vedere, viteza mi se pare ca urca ceva mai usor decat la un R18. Si nu vad o problema in faptul ca urca mai greu in ture,cat timp viteza creste binisor.
        Inca o data, sa o stapanesti sanatos si sa ai grija mare de ea
        ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

Comment

Multam, asa intentionez sa fac imediat ce trece zapada

Azi am platit prima rata la un leasing din viata mea . Caracatita companiilor de creditare m-a prins in tentaculele sale...

Comment

Am plasat comanda pt "ventuza". Sa vedem cat dureaza pana vine...

Cam asa arata:

Comment

Barosanu'...barosanu'...ce-ti face "balauru'"...sau il tii in garaj sa nu ti-l zgarie?!?!?!
              http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/
              http://www.hotelcehov.ro/

Comment

Ooo, sefu Bogdan,

Sa stii ca o tin mai mult in garaj... dar nu din cauza fricii de zgarieturi ci din cauza drumurilor din Buzau. Cred ca in oras sunt cele mai proaste drumuri din tara (nu-mi pot inchipui mai greu) si cei care merg catre Moldova pot confirma cum arata bulevardul principal care strabate Buzau-ul

Au inceput astia sa asfalteze... dar in ritm de melc.

Recunosc, mi-am luat masina "pe tocuri" si acum suport consecintele

Comment

Originally posted by ciupibz View Post
                  Cred ca in oras sunt cele mai proaste drumuri din tara...
                  man, tu ai zis-o!
                  vreau sa zic ca si io m-am ingrozit cand am trecut pe acolo. ultima data a fost acum vreo 2 ani, daca nu ma insel... cu Accordul... si parca era decopertat bulevardul ala "principal"... credeam ca l-au terminat de asfaltat...
                  intr-adevar, mare curaj sa-ti cumperi o masina pretentioasa in orasul ala
                  asa ca, bine ca ai garaj

Comment

Originally posted by ciupibz View Post
                    Ooo, sefu Bogdan,

Sa stii ca o tin mai mult in garaj... dar nu din cauza fricii de zgarieturi ci din cauza drumurilor din Buzau. Cred ca in oras sunt cele mai proaste drumuri din tara (nu-mi pot inchipui mai greu) si cei care merg catre Moldova pot confirma cum arata bulevardul principal care strabate Buzau-ul

Au inceput astia sa asfalteze... dar in ritm de melc.

Recunosc, mi-am luat masina "pe tocuri" si acum suport consecintele
                    Cu durere in suflet te anunt ca in ploiesti e mai rau

am fost de curand in Buzau, e rau, dar aici e varza
                    Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
                    Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
                    ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

• Eu votez pentru Buzau. Pentru ca ma grabeam sa intru in oras pe lumina, ca sa ma feresc de gropi, am luat amenda acum doua saptamani.

Comment

• traiasca centura...am luat-o prin buzau acum vreo luna nu mi-a venit sa cred..mai aveam putin si mi se spargeau dintii in gura..bulevardul ala parca e scos dintr-un filo horror...in rest mi se pare foarte ok masina man sa ai grija de ea ca dupa cum ai zis ti-ai luat "masina pe tocuri"
                        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bestia23/

Remember, if you want to run with the big dogs, you need to learn how to pee in the tall grass.
                        The only ones who fail are those who do not try.

Comment

• Multumesc 50LKN.

Macar am avantajul ca am invatat pe unde sa merg si pe unde nu. Si mai am noroc ca-i orasul mic si imediat ies din el. Iar in afara sunt niste strazi excelente in orice directie: Buzau - Urziceni (excelent) ; Buzau - Focsani (Moldova) - excelent ; Buzau - Ploiesti (acceptabil) ; Buzau - Brasov (pe DN10 via Nehoiu/Siriu) - excelent.

Odata iesit, mersul cu masina e o placere. Deja am ajuns la 3000 de km

Comment

• Ia uite dom'le...traieste.....la fel si BooBoo...

Auzi domnu'...da anu trecut cand am venit la Buzau si ne vazuram...si am zis ca bulevardul/aleea/poteca/etc principala,care separa orasul in doua si e loc de promenada, E PRAF, de ce ai sarit ca ars?!????

In compensatie ma dai si pe mine o tura...sa mor daca nu vin in camasa si cravata , sa nu stric imaginea, dar ma suni din timp sa-mi cumpar una (caci nu o am decacat pe aia de la nunta)
                            http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/
                            http://www.hotelcehov.ro/

Comment

• Originally posted by ryloy View Post
                              ...traieste.....la fel si BooBoo...
                              pai da... respir inca...

Originally posted by ryloy View Post
                              ... cravata... sa-mi cumpar una...
                              pt asa o cauza nobila, iti imprumut io una virgina

... si uite-asa am mai pierdut un off-road-ist...

Comment

• Originally posted by ryloy View Post
                                Ia uite dom'le...traieste.....la fel si BooBoo...

Auzi domnu'...da anu trecut cand am venit la Buzau si ne vazuram...si am zis ca bulevardul/aleea/poteca/etc principala,care separa orasul in doua si e loc de promenada, E PRAF, de ce ai sarit ca ars?!????

In compensatie ma dai si pe mine o tura...sa mor daca nu vin in camasa si cravata , sa nu stric imaginea, dar ma suni din timp sa-mi cumpar una (caci nu o am decacat pe aia de la nunta)
                                Nu-mi aduc aminte sa fi sarit ca ars dar daca am facut-o a fost, probabil, pentru ca atunci aveam x-trailul si nu simteam

Poti sa vii si in iegari si tot te dau o tura Just call me.

Comment

Working...
                                X