DOC: '11 Mitsubishi Lancer Evolution X GSR, Wicked White - NR. 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DOC: '11 Mitsubishi Lancer Evolution X GSR, Wicked White - NR. 1

A venit vremea, un pic cam devreme, pentru o noua masina sport - Mitsubishi Lancer Evolution X GSR Wicked White din 2011. Masina are deja 56.000km in bord si inca 2 ani de garantie.

Mitsubishi Lancer Evolution X GSR cutie manuala 5 rapoarte (GSR 5 M/T)

Acceleratie: 0–100 km/h 5.4 sec. with 1560 kg, 5.6 sec. with 1600 kg. Putere motor 295 PS (217 kW; 291 hp) la 6500 rpm si 366 N·m la 3500 rpm.

Click image for larger version

Name:	eveniment f?r? titlu - 01.jpg
Views:	1
Size:	53.8 KB
ID:	719267 Click image for larger version

Name:	eveniment f?r? titlu - 02.jpg
Size:	50.9 KB
ID:	719268 Click image for larger version

Name:	eveniment f?r? titlu - 03.jpg
Size:	53.4 KB
ID:	719269 Click image for larger version

Name:	eveniment f?r? titlu - 04.jpg
Size:	56.6 KB
ID:	719270

Click image for larger version

Name:	eveniment f?r? titlu - 06.jpg
Size:	49.2 KB
ID:	719271 Click image for larger version

Name:	eveniment f?r? titlu - 07.jpg
Size:	45.2 KB
ID:	719272 Click image for larger version

Name:	eveniment f?r? titlu - 09.jpg
Size:	51.3 KB
ID:	719273 Click image for larger version

Name:	eveniment f?r? titlu - 13.jpg
Size:	53.4 KB
ID:	719274
    Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
    Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
    ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

POZEEEE!

Multa grija, EVO e proba de divort, eu unu as deraia daca as fi posesorul unei astfel de bestii fug in lume, dorm in ea

FELICITARI!

Comment

S-o stapanesti sanatos! Hai cu pozele si cand s-o face mai cald poate vii cu ea s-o vedem.
      I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
      My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
      '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
      '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
      '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
      EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
      EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
      EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
      EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
      EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
      EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Sa-ti traiasca!
        Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
        Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
        ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

sa o stapanesti sanatos !
          R 42659 - Milano Red Ep3

Comment

E cam alb
            Ex: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
            Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD

Comment

Inca o data, sa o stapanesti sanatos si fara probleme! Arata tare fain!
              Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Sa o stapanesti sanatos! Asteptam pozele

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
                BMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5

Comment

La mine nu e proba de divort. Ii place masina altfel aveam scandal la cumparare. Stie ca imi doresc de vreo 8 ani un evo asa ca n-a mai zis nimic cand am decis sa cumpar masina. Ieri cum a ajuns acasa m-a scos la o tura sa vada cum merge. Nu ii este frica de ea, cu toate ca la cei 400cp pe care ii are acum iti da ceva senzatii. Evacuarea este zgomotoasa si este primul lucru pe care trebuie sa-l remediez acum. De la turbina pana la cele doua finale Borla are traseu de 76mm. Ma gandesc sa caut un catback HKS de 65mm pana fac alte modificari.

Masina este acasa acum, iar vremea de afara nu ma imbie sa o scot la pozat. Ne vedem cand vreti voi. Eu n-am mai iesit in oras de ceva vreme.

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                  ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Multi km fara evenimente, sa o stapanesti sanatos!

Comment

Sa o stapanesti sanatos !
                      Buna achizitie, sunt curios cum simti masina in compatatie cu un CTR, facand abstractie de diferenta de putere.

Comment

Felicitari !

Comment

Pai are 400 de cai si te mai gandesti la modificari? Parca era versiunea stock de 300 si ceva.

Comment

E evo, dinainte sa-l cumperi te gandesti la modificari. Hai cu pozele

Altfel exista mitsu diesel
                            Ex: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
                            Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD

Comment

Pozele se lasa asteptate. Ieri am avut de lucru pana seara tarziu si n-am mai prins lumina pentru poze. M-a vizitat un cunoscut care lucreaza de unul din dealeri Mitsu si am bagat un tester sa vedem daca are vreo problema. Momentan totul pare in regula. L-am rugat sa-mi comande butoanele pentru cruise control. Nu stiu cat de folositor este cruise control pe un Evo X, dar am eu ceva planuri pentru butoane cc si modificarea de putere, s-ar putea realiza o mica selectie intre mape.

@BV26CAT: intotdeauna exista loc de mai bine. Fostul proprietar nu a facut modificari prea mari la masina. A pus un blowoff valve HKS, un panel K&N si a modificat evacuarea intr-un mod care mie nu imi place cum suna.

@toyboy: n-am mers prea mult cu EVO X ca sa fac o comparatie mai ampla. Pot sa spun ca directia la EVO X este foarte precisa, raspunde imediat la orice miscare a volanului si masina lasa impresia ca e lipita de sosea. Crede-ma ca de abia astept sa fac un drum spre Siriu sau Cheia ca sa vad diferentele intre CTR si EVO. La capitolul frane clar castiga EVO X.

Va multumesc pentru gandurile bune si promit sa ma revansez cu poze. Maine, am sarcina sa ii plimb pe cei mici. Vor sa aud fsss..fsss-ul de blow off.

Comment

Working...
                              X