Moto GP

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Sa vedem ce se va intampla acest sezon, deoarece dupa ce Dani Pedrosa a stabilit timpi mai buni la Motegi si Suzuka (circuitele din proprietatea Honda), astazi Valentino Rossi a castigat BMW-ul Z4M pus la bataie pt cel mai bun timp in calificarile oficiale de la Jerez. Locul 2 a fost Pedrosa, 3 Edwards (colegul de echipa al lui Rossi), 4 Hayden si 5 DePuniet pe Kawasaki.
  La intrebarea de ce Rossi a ramas la Yamaha, raspunsul nu poate fi decat BANII.......Ferrari i-a oferit 60 milioane de euro pt 3 sezoane la bordul unui monopost de Formula 1, insa el a ales Yamaha (30 mil/sezon).
  If sex was like FireBlade or S2000 nobody would worry about performance.

  2002 Honda CBR 954 RR FireBlade
  ex - 1986 Honda MT5
  ex - 1997 Honda CBR 900 RR FireBlade
  ex - 2001 Honda Civic Type-R
  ex - 2007 Honda Jazz

  Comment


  • #47
   Eu oricum nu sunt sigur ca Rossi ar face mare branza in F1. In afara de faptul ca se desfasoara tot pe pista, F1 si Moto GP sunt doua lucruri diferite. Adica nu cred ca daca esti pilot genial pe motociclete, esti la fel de genial cand conduci monopostul de F1. Ok, Spider trebuie sa stie mai bine, eu nu privesc decat dintr-un singur unghi. :wink:
   "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
   "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

   Comment


   • #48
    Nu, nu....sa stii ca ai dreptate. Rossi cand a facut testele cu monopostul a scos un timp foarte bun ( al noua-lea mai exact) dar tot nu este primul. Este adevarat ca una dintre pasiunile sale este Formula 1, insa si mie-mi place pictura insa ma limitez la creta pe asfalt, ca "Geopolitical child watching the birth of the new man" a facut-o altul inaintea mea.
    Daca Rossi este un pilot genial in ceea ce priveste partea de 2 roti, dupa parerea mea mai are mult pana ajunge un bun pilot de F1, mai ales ca oamenii de acolo au parte de antrenamente speciale, iar el se joaca ba pe la WRC, ba pe la MotoCross sau SuperMoto, si sa nu uitam si cursa de 8 ore de la Suzuka pe care a castigat-o cu o Honda VTR1000SP2 RC51 avand un coechipier din SBK la vremea aceea (2002) si anume Edwards, care acum e tot colegul sau din MotoGP la Yamaha.
    If sex was like FireBlade or S2000 nobody would worry about performance.

    2002 Honda CBR 954 RR FireBlade
    ex - 1986 Honda MT5
    ex - 1997 Honda CBR 900 RR FireBlade
    ex - 2001 Honda Civic Type-R
    ex - 2007 Honda Jazz

    Comment


    • #49
     Scuze daca l-am pus gresit:

     http://www.motorcycle-usa.com/Articl...ID=4478&Page=1

     sau

     http://www.speedtv.com/articles/moto...perbike/36013/
     Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
     ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

     Comment

     Working...
     X