Originally posted by cryo
Honda in F1 sezonul 2006
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Guest replied
-
:supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
Felicitari Honda! Felicitari Button! Felicitari Barrichello!
Sper ca acum odata eliberata presiunea sa fie mult mai bine...
Leave a comment:
-
triple-posting, dar merita
Recunosc, m-am inselat... Honda au castigat in sfarsit o cursaartyman:
Leave a comment:
-
scuze de double-posting: foarte interesant modul de display dintre Schumacher si de la Rosa, cu Throttle & Brake. Se vede cum, in franarea dinaintea curbei, Schumi foloseste si pedala de acceleratie pentru a potrivi turatia.... face un fel de Hell & Toe probabil, in timp ce de la Rosa doar franeaza si apoi accelereaza.
Leave a comment:
-
... si Button a iesit (de la pits) in fata lui Schumacher.... poate, poate?
Leave a comment:
-
INTRU IN COMA ALCOHOLICAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Inca 19 runde si arogantuŽii afaraaaaaaaaaaaa!
Leave a comment:
-
Delphi, sunt in fiecare an acolo, fiind doar la 200km de locul faptei.
Jestere, esti un mare domn pentru faptul ca ne-ai pus la dispoziotie atata spatiu.
Cateva impresii de la fata locului din ambele zile:
http://hondafan.etp.ro/gallery/main.php
Leave a comment:
-
Originally posted by DelphiOOh, ai fost chiar la locul faptei? De-aia a iesit JB pe 4? A simtit "The Power of Honda" plutind in aer :lol: ? Intr-adevar s-a vazut clar ca gumele lui Button nu-l ajuta: pur si simplu n-a avut ce face...
Ati, din pacate n-ai avut dreptate cu miki alexandrescu: a cloncanit din nou duminica asta; sau chiar a avut efect telefonul lui Schumi :lol:
Leave a comment:
-
OOh, ai fost chiar la locul faptei? De-aia a iesit JB pe 4? A simtit "The Power of Honda" plutind in aer :lol: ? Intr-adevar s-a vazut clar ca gumele lui Button nu-l ajuta: pur si simplu n-a avut ce face...
Ati, din pacate n-ai avut dreptate cu miki alexandrescu: a cloncanit din nou duminica asta; sau chiar a avut efect telefonul lui Schumi :lol:
Leave a comment:
-
Am crezut ca si turbez cand am aflat ca "albiciosul" l-a facut pe Jenson in ultimele tururi.... :twisted: :roll: :twisted: :x
Am parasit tribuna cu gandul ca ma duc la podium sa-l trag in chip pe JB, cand colo.........
Oricum dupa atata timp direct un loc 4 e foarte bine. Dupa cursa Barrichello (in bermude si cu fiu-sau dupa el) a stat multa vreme de vorba cu Nakamoto aratandu-i si explicandu-i tot felul de chestii la masina.
Daca gumele astea de 2bani ar fi fost mai bune, ar fi ramas in fata lui KR......
O sa pun si niste poze in cursul zilei.
Leave a comment:
-
Da, locul 4 merge... dupa atatea curse fara puncte.Pacat insa ca i-a luat foc motorul lui Barrichello, parea evident mai rapid decat Alonso, si cred ca ar fi putut lua si el 2-3 puncte. Oricum, eu cred ca asa o sa se termine campionatul anul asta, cu Honda pe locul 4, si Jenson poate pe 6.
Cred ca tot nu au rezolvat foarte bine treaba cu cauciucurile, s-a vazut clar ca atunci cand a iesit Raikkonen ultima data de la boxe, Button n-a putut sa faca nimic. Ei, poate la anul
Leave a comment:
-
un loc 4 in Germania... nu-i de aruncat, dar nici motiv de sarit in sus de bucurie... "Jenson Button puts Honda back into the hunt".
Leave a comment:
-
Originally posted by Paul CostinelHonda a dovedit recent ca masina ei de formula 1 este cea mai rapida din lume. A atins 400 km/h in SUA.
La o cursa de formula 1 iti mai trebuie si piloti exceptionali.
Cat despre motoarele Honda la curse automobilistice, recent la Indi toate cele 33 modele care au participat au fost dotate cu motoare Honda dupa cum arata tabelul de mai jos. Sau poate sunteti voi mai experti decat cei care concureaza la Indi?cum poate Honda sa faca motoare atat de bune in state, dar nu reuseste sa faca mare lucru in F1. Pilotii sunt si ei parte a problemei, dar ce vina poti sa-i gasesti pilotului daca ii ia foc motorul? Cativa ani in urma, inainte sa vina Montoya in F1, a iesit campion in USA vreo doi ani la rand - pe motoare Honda - si nu a mai castigat atunci cand echipa a trecut pe motoare Toyota. Deci, nu intotdeauna pilotul e totul. De fapt, e un complex de factori care fac ca o echipa sa castige... sau nu.
Leave a comment:

Guest
Leave a comment: