MP al Australiei : dupa ce a plecat din pole....Button pe 10 si BariCheloo pe 7...o performanta modesta zic eu....
Nu am reusit sa vad cursa dar banuiesc a acest rezultat are la baza probleme mecanice
Speram la ce e mai bun!
Spor!
Nu am reusit sa vad cursa dar banuiesc a acest rezultat are la baza probleme mecanice
Speram la ce e mai bun!
Spor!

ops:
Vad ca esti suparat rau de tot. Si eu am fost ieri, dar dupa ce am injurat un pic spre pranz m-am linistit... Asa este, ai perfecta dreptate in ceea ce ai spus, si personal cred ca e vorba de o necorelare in ceea ce face echipa. Banuiesc ca sunt mici detalii care le scapa. Am impresia ca ei fac ceva de genul: realizeaza un motor f. puternic si fiabil, il testeaza, si pe urma, inainte de cursa se gandesc: "ce-ar fi daca am schimba nu stiu ce piesulta... am mai castiga 10 hp"... si piesulita aia crapa in cursa. Acum, se pare ca Renault nu are cel mai puternic motor, dar au reusit sa faca o masina care pe ansamblu e mai buna decat toate celelalte. In orice caz, daca Honda merg cam tot asa si in continuare, atunci o sa se bata pentru locul 3-4.
Comment