Honda in F 1 - sezonul 2009 !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce fein ar fi daca s-ar retrage si BMW, si Ferrari, si .... F1 in genaral ("Marele Circ", pardon).... Capra Vecinului sa moara lent si in chinuri

Filozofia Honda care e? Ca eu is mai noutz in domeniu .... "Traim din amintiri"? Care de fapt is amintiri imprumutate, nu personale.

O cursa abandonata este tot o cursa pierduta, nu un act de caritate

Comment

Pai daca se retrage si Ferrari chiar ca se stinge lumina.
      Accord CL9 Type S CB 600 FA Hornet

Comment

nostalgia devine boala grea si traitul din amintiri sau prin anticariate nu sunt tocmai reteta succesului.....

.................................................. .................................................. .........

istoria honda nu este tocmai identica cu deznodamantul ultimului samurai!sau nu asta este marea filiozofie a spiritului japonez..!!!!...

sunt sigur ca senior FUKUY are o arma secreta(si altii au folosit bau-bau) si va castiga lupta cu profanii si necredinciosii lumii AUTO moderne......

dar ce vorbesc eu un biet european sclav al taxelor!ma scuzati!
        razvan p.
        Senior Member
        Last edited by razvan p.; 09-12-08, 17:10.
        ex CL7 AT 2006
        CN1 Sport 2005
        KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

oamenii se indreapta spre ce cumpara lumea... verde...
          dar problema e ca momentan vanzarile de masini s-au cam impartit in doua categorii... oamenii care cumpara masini hybride si eco-friendly ... si oamenii care cumpara "bestii" doar pt ca sunt ei "idioti" si au ramas cu "poweeeer" (petrolheads) ... lumea nu prea mai cumpara masini "normale"... iar Honda se axeaza pe ceea ce ei cred ca va fi viitorul... si poate kiar dak nici mie nu imi convine, or avea dreptate
          dar deja asta e alta discutie
          The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.

DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR

Comment

Poate isi fac un campionat propriu
            Sigru au un "as" in maneca !
            Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
            ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

In ,,5-6 ani" aflam cu siguranta. Va fi interesant... Oricum nu mi-e frica pentru honda. Stiu sa se adapteze la orice cel putin la fel de bine ca ceilalti lideri auto. Presimt ca o sa-i surprinda pe toti si o sa dea din nou tonul...
              Nu vedem niciodata lucrurile asa cum sunt, ci asa cum suntem noi.
              '99 Accord 1.8S Silver

Comment

Originally posted by tokyodream View Post
                Poate isi fac un campionat propriu
                Sigru au un "as" in maneca !
                ?????????????????????????????????????????????????? ????

Cu civic 5d si accord CU2 R20.......poll position sigur e ocupat de hybrid!de valoare rationamentul si ma bucur ca fukuy mai ramane si nu pleaca la cules orez!!!!! asa cum l-am indrumat eu si inca cateva milioane de fani realisti!

BRAVO SENSEI

atsa e ca-n bancurile ale a cu tampiti:"am concurat singur si am iesit pe locul 2"!!!!

si cum 2008 l-au parcurs de toata jena pt scuza ca dezvolta 2009....in anul 9999 vor intra pe circuit cu monopostul 2009-evolution!"ca mitsu va fi disparut de mult ca-s bolovani si nestiutori si se baga d-le, in curse, de-astea auto,...aiurea"

amin,

forever!!!!
                razvan p.
                Senior Member
                Last edited by razvan p.; 09-12-08, 17:08.
                ex CL7 AT 2006
                CN1 Sport 2005

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

Originally posted by tokyodream View Post
                  Ati uitat de CR-Z, V6 diesel, ..........
                  daca mai ajunge honda la V6-DIESEL eu unul ajung la balamuc cu siguranta!si asa e de toata jena actualul diesel!vrei diesel????TDI sa fie!fara gluma!
                  ex CL7 AT 2006
                  CN1 Sport 2005

Comment

Uite ca si Renault pleaca:

http://www.automarket.ro/blog/popesc...din-formula-1/

Draga Razvan, nu sunt bun la pariuri, dar imi dau si eu cu parerea, imi imaginez cam ce ar fi in "capul" lor, dar e foarte greu de intuit
                    ceva-ceva "coc" baietii, o simt

Si de ce nu ar fi CUPA TYPE-R, CUPA ACCORD ...... ???
                    Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
                    ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Mergem la cupa Accord atunci

Comment

Originally posted by razvan p. View Post

Cu civic 5d si accord CU2 R20.......poll position sigur e ocupat de hybrid!de valoare rationamentul si ma bucur ca fukuy mai ramane si nu pleaca la cules orez!!!!! asa cum l-am indrumat eu si inca cateva milioane de fani realisti!

BRAVO SENSEI
                        serios, chiar nu te-ai plictisit să te iei de civic 5d sau nu ştiu ce versiune de accord?
                        este totuşi un thread despre formula 1 la care la anul vom fi spectatori
                        ca şi până acum
                        Atenţie la motociclişti!
                        '08 Civic 5D, 1.8 M/T Exec - NHB

Comment

dadeam scroll in jos si totul s-a limpezit cand am ajuns la semnatura

vin si eu la cupa Accord ca e mai fun

putem sa umplem 182918 de pagini ca aia tot asta au facut si aia e...
                          The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.

DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR

Comment

scuze posesorilor de civic 5D!!!nu ma pot abtine)))..sa nu comentez gama R...a motoarelor honda!sorry....

stirea cu retragerea RENAULT din F1 ma cam pune pe ganduri!folosirea motorului unic????adica sa arunci tehnologia dez pana acum pe geam!???no way..

in atare conditii daca sauber,mc'laren sau ferrari anunta plecarea putem spune ca "senilii" trebuie internati!!!!in saloane cu d-re cu masti si bice!okkk!
                            ex CL7 AT 2006
                            CN1 Sport 2005

Comment

Originally posted by razvan p. View Post
                              trebuie internati!!!!in saloane cu d-re cu masti si bice!okkk!
                              bag seama ca Razvan ne destainuie fantezii personale

Comment

nu tatai!!!sunt filmari pe net cu un moshulica simpatic care ar trebui sa tina nepotii pe brate sa le zica povesti la gura sobei.....dar el tine nepoate pe brate,in timp ce este inlantuit pe un iaht de anumite amazoane de 18-29 de ani...

cum il cheama pe moshul asta simpatic??ca cica el are anumite dr legale asupra F1...

daca ce am scris este "prea tare" pt tine florine sterge repede!face rau la inima..cititorilor!pt altii e reteta succesului la batranete!

amin!
                                ex CL7 AT 2006
                                CN1 Sport 2005

Comment

Working...
                                X