HONDA CIVIC in WTCC 2012 !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

tinand cont ca una dintre masini va fi pilotata de Tarquini, care in opinia mea e un pilot foarte bun, honda va fi pe podium mai mereu
    o sa vedem chevroletele lui Muller si Huff invinse, bmw-urile la fel, de focusuri nici nu mai vorbim.....
    "I'm afraid if I raced you on the street, I'd push you to your death." - DK Keiichi Tsuchiya

now/ honda civic sedan fd1 2008 tafetta white
    now/ ford mondeo 1.8 HE 2004 black panther
    ex/ honda civic coupe ej6 1997

Comment

hai man, tu nu te-ai uitat la cursa? Cu masina aia nu urca pe podium nici daca se da singura.
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

civicul condus de Monteiro a iesit parca pe pozitia 10, nu poti spune ca a fost chiar asa de incet din 21 de masini. trebuie doar sa ai incredere. o sa vezi!
        "I'm afraid if I raced you on the street, I'd push you to your death." - DK Keiichi Tsuchiya

now/ honda civic sedan fd1 2008 tafetta white
        now/ ford mondeo 1.8 HE 2004 black panther
        ex/ honda civic coupe ej6 1997

Comment

Den1GRator, ce are masina de nu ar putea urca pe podium? pentru prima cursa locul 10 este foarte bine
          EX. Accord '05 CL9 Satin Silver
          Del Sol '94 ESI
          CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT
          BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

De exemplu am vazut de-a lungul cursei ca bloca foarte des roata spate (din interiorul curbei) atunci cand frana, are ampatamentul mai mic fata de celelalte masini => instabilitate pe viraje fata de ceilalti concurenti; se vedea clar pe linia boxelor cum toate masinile sunt mai late; in plus am vazut ca civicul avea spatele cel mai ridicat dintre toate masinile, era mai "topaitoare" decat restul.
            Asta pe langa faptul ca se speculeaza ca ar fi ceva probleme cu motorul asta de 1,6 turbo.

Comment

o sa vedem chevroletele lui Muller si Huff invinse, bmw-urile la fel, de focusuri nici nu mai vorbim.....
              La anul va fi oricum altceva, ca iese Chevrolet din schema.
              Poate asa se vor mai anima lucrurile un pic.
              :::Polo 9N3 GTI:.:1.8T:.:BJX:.:150HP:.:ShadowBlue:::

Comment

pai, eu zic sa te uiti atent si la chevroleturi care au blocat rotile pe spate in viraje, exact ca honda...dar probabil nu te-ai uitat asa de atent la ele
                Daca este asa cum zici tu in BTCC trebuiau sa iasa pe ultimile locuri...si uite ca au iesit 1,2 la general . Chiar si Plato a zis ca sasiul si viteza in curba este net superioara pentru civic chiar daca el (Plato) are viteza mai mare pe linia dreapta
                Eu zic ca mai au de reglat la sasiu si la motor (acesta fiind diferit fata de cel din BTCC), au intrat special in ultimile 3 curse pentru a face teste.
                Del Sol '94 ESI
                BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

Ma asteptam sa imi zici de Chevrolet, numai ca la ei se intampla mult mai rar, pe cand la Honda aproape tot timpul.
                  Si nu are rost sa comparam 2 campionate diferite:
                  "nu are rost sa compari campionate diferite, un exemplu:
                  wsbk ducati s-au luptat in curse, in bsb pe nicaieri. nu mai vorbesc de yamaha care in wsbk nu mai exista, iar in bsb s-a luptat la titlu pana in ultima cursa.
                  da, suntem carcotasi, doar vorbim despre honda nu despre skoda. a mai fost honda in wtcc si au tot incercat. ceva nu le iese, clar."

Am citat din ce zice un prieten in alta parte si sunt 100% de acord cu el.

Comment

Asa e, celor de la HONDA nu le iese de mult pasenta la turisme prin Europa, dar de data asta voi (adica tu si "prietenul" tau) chiar ati fi vrut sa castige cursa asta? Sau daca vrei: ce loc ar fi trebuit sa ocupe masinile alea ca voi sa fiti multumiti?
                    Totusi, de unde pretentiile astea maxime si lipsa totala de toleranta pentru o masina complet noua cu un motor de asemenea nou?
                    Fara suparare dar mie imi lasi impresia de carcotas si nicidecum de realist. Adu-ti aminte ca asa ai facut si despre noul Civic (cum ca ar semana cu Megane, s.m.d.).
                    Si daca nu le iese nimic niciodata de ce nu va coborati stacheta exigentei?
                    Daca te-ar intreba cineva de ce nu ti-ai luat TYPE-R din prima ce i-ai raspunde?
                    Si ce veti rezolva cu carcotasia? In cursa viitoare HONDA va ateriza pe podium sau ce?
                    HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

Mai rar mai des ..cert este ca se intampla, si nici nu poti sa faci o analogie intre cele 2 marci in timpul curesei pentru ca honda nu a fost filmata mereu.... au fost cateva cadre cu ea in fundal, sa mai mentionez ca pe suzuka depasesti destul de greu?
                      Eu zic ca pana la sfarsitul anului in curs honda o sa ajunga in top 5
                      Este destul de greu sa faci ce a facut Chevrolet in ultimii 2 ani sau cum a facut Ferrari acu ceva ani, adica sa castigi curse dupa curse la distanta mare de retul plutonului. Acum masnile sunt cam egale la putere, greutate si multe altele... cred ca principalul factor in castigarea unei curse este fiabiliatatea componentelor, si asta se rezolva in timp.
                      Del Sol '94 ESI
                      BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

Ma Hondatule da tu ce tot ai frate? Nu poate omu sa mai discute de un fier IN MOD OBIECTIV (cum a franat, cum statea de cur, cum derapa, samd) fara sa te bagi si sa bati obrazu pe considerente - nici nu stiu cum sa le zic - "emotionale"? Ce conteaza daca vroiam io sa castige sau nu, are vreo relevanta in discutia de fata? 0. atata are relevanta. 0
                        Carcotas si nu realist...cred un pic confunzi semnificatia termenilor; daca eram carcotas spuneam INAINTE DE CURSA ca vor face un rahat mare, asa sunt realist SI OBSERV dupa cursa ca nu au facut decat un rahat mare (momentan, cu tot ce am vazut in adancul meu tot imi doresc sa faca treaba mult mai buna).
                        Civicul nou este urat in draci si se vinde un pic mai bine decat cianura pentru consum propriu, daca tu nu vrei sa accepti asta e treaba ta, daca gandesti altfel este dreptul tau, dar cifrele vorbesc de la sine, topurile in care Honda este in cadere la fel.
                        De ce nu mi-am luat io CTR de prima oara - relevanta 0 pentru threadu asta din nou - da, daca tot esti curios, NU AM AVUT BANI CU TOATE CA MI L-AM DORIT RAU DE TOT de cand m-am dus sa imi ridic CTS-ul, oamenii imi terminasera de pregatit masina si eu calaream CTR-ul din show-room si nu imi venea sa ma mai dau jos din el. Multumit acum?

Si ca sa nu ma mai intrebi si lucrul urmator, preventiv, iti zic io de pe acum: daca ar fi sa aleg din nou mi-as lua din nou CTR-ul cu 1000 de maini, indiferent cat de slabi sunt in WTCC (dupa prima cursa), dar lasa-mi frate DREPTUL de a fi dezamagit si de a comenta dezamagirea mea.

Comment

Cum ma asteptam........
                          Nu e vorba de a ma multumi pe mine, curiozitatea a fost legata de intrebarile pe care ti le-am pus (si la care - din pacate - nu vrei sa-mi raspunzi), detaliul cu achizitia ta a fost luat ca simplu exemplu pe care, din nou, l-ai luat mult prea personal dar sunt sigur ca in realitate l-ai inteles, eu de fel neavand astfel de curiozitati legate de achizitiile oamenilor.
                          Nu ma supara nicio realitate fiindca vechiul Civic il consider o leaca mai nereusit (si te rog, nu o lua personal!), dar per total ambele sunt doua masini cu care aproape ca nu vreau sa am de a face, iar de cifrele la vanzari nu ma mai las impresionat de vreme buna, mai ales in cazul de fata cand avem de-a face cu doua perioade economice destul de diferite. Si motivele invocate de tine sunt adevarate, dar stiu sigur ca o masina se cumpara atunci cand ai siguranta economica, ori perioada actuala, atat in tara cat si in vestul Europei, e oricum numai propice nu.
                          In rest sa fi sanatos!
                          Sunt constient ca numai un fan al marcii poate fi atat de enzuziasmat cum sunt colegii de mai sus respectiv pretentiosi cum esti tu, dar atat unii cat si altii o dati intr-un idealism "pacatos" fiindca pe lumea asta nu exista nicio garantie ca HONDA trebuie sa castige tot ce misca. Si mai ales intr-un timp foarte scurt. Cine zice sau unde scrie ca HONDA TREBUIE sa iese campion in nu stiu ce serie? Iar la cata prezenta in motorsport au ei, ar fi, cred, imposibil.
                          Eu nu cunosc nicio perioada din istoria firmei unde au castigat TOTUL PESTE TOT! Dar nici nu e nevoie sa le plangeti de mila fiindca HONDA inca mai castiga in motorsport, mai putin pe la noi, mai mult pe alte meleaguri, asta e.
                          Nu uitati nici de faptul ca e un proiect comun cu acea echipa italieneasca si deci pretentile, ca sa zic asa, trebuiesc impartite, HONDA neavand cum sa poarte raspunderea PENTRU TOT ce misca acolo!!
                          Si totusi cu ce loc ai fi tu multumit pentru o masina si echipa noua?

Comment

Originally posted by Den1GRator View Post
                            Carcotas si nu realist...cred un pic confunzi semnificatia termenilor; daca eram carcotas spuneam INAINTE DE CURSA ca vor face un rahat mare, asa sunt realist
                            Totusi, la postul 23 spui: "da, suntem carcotasi, doar vorbim despre honda nu despre skoda".
                            Pai vezi ca nu confund nimic.

Comment

La postul 23 nu spun eu, este un citat...da n-are rost, citesti cum vrei si intelegi ce vrei, poate nu ma fac io inteles, poate nu vrei tu sa intelegi, mai bine o lasam balta.

Comment

Stai linistit ca nu fac nici pe prostu´ si nici chef de discutii inutile si interminabile nu am ci m-am inscris in discutie avand impresia ca nu vrei sa accepti niste banale chestii de principiu. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca pe baza comportamentului din prima cursa le prezici un viitor asa sumbru de parca totul se pecetluieste in prima cursa si evolutia ar fi interzisa.
                                Sigur ca esti liber sa-ti exprimi parerea critica cu privire la evolutia HONDA in WTCC dar cred ca ceea ce iti mai lipseste tie e faptul ca inca n-ai invatat ca intr-o democratie mai ai de a face, din cand in cand si cu pareri critice la adresa spuselor tale, ceea ce nu e un lucru rau, atat timp cat totul se intampla intr-o maniera civilizata si constructiva.
                                Daca ne-am facut prost intelesi unul catre celalalt, atunci sa fie vina noastra, dar cu siguranta voi citi si voi intelege mereu, asa ca si pana acum, ceea ce trebuie sa citesc si sa inteleg. N-am de ce sa fac la tine o exceptie din felul meu de a activa aici. De asta sa fi sigur!!

Comment

Working...
                                X