Citat:
ar ajuta vinzarile fantastic de mult in Europa.
Ei bine, aici te contrazici tu. Cum sa ajute vanzarile in Europa, cand niponele sunt oricum privite aici cu atata scepticism, si tu spui asta mereu? Felia de piata a STI si EVO oricum e mica, ce sa faca Honda, sa se inghesuie pe un 15-20% dintr-un un segment de nisa de 0,01% din total, pe care oricum n-are nici o traditie? E sinucidere curata asta, bani aruncati in vant. Uiti ca aici e taramul M-urilor, RS-urilor, GTI-urilor, VR6-urilor, etc. Stai linistit, ca nu viseaza nimeni WRC asa de des, mai degraba F1 decat WRC. Honda face masini de strada sportive excelente deja, pe felia ei de piata e imbatabila (sportive compacte FWD), deci si motivul asta scartaie rau.
ar ajuta vinzarile fantastic de mult in Europa.
Ei bine, aici te contrazici tu. Cum sa ajute vanzarile in Europa, cand niponele sunt oricum privite aici cu atata scepticism, si tu spui asta mereu? Felia de piata a STI si EVO oricum e mica, ce sa faca Honda, sa se inghesuie pe un 15-20% dintr-un un segment de nisa de 0,01% din total, pe care oricum n-are nici o traditie? E sinucidere curata asta, bani aruncati in vant. Uiti ca aici e taramul M-urilor, RS-urilor, GTI-urilor, VR6-urilor, etc. Stai linistit, ca nu viseaza nimeni WRC asa de des, mai degraba F1 decat WRC. Honda face masini de strada sportive excelente deja, pe felia ei de piata e imbatabila (sportive compacte FWD), deci si motivul asta scartaie rau.
cistigi curse, creezi traditie, vinzi masini.
Conceptia europenilor despre masini japoneze e total pe linga. Deci trebuie sa le vorbeasca pe limba lor, exact asa cum inteleg ei masinile.
lasa pe fraierii din polonia cu honda.
De ce nu te uiti la Signal (o firma extrem de tare in performance tuning pt japoneze) care are cea mai rapida Civic din lume, mai rapida decit orice ferrari. si are doar FWD si 4 cilindrii. este aia portocalie. Eu am si avut ocazia sa o vad.
cine naiba or fi polonezii de au ajuns punct de referinta in domeniul auto si mai ales de performance tuning la Honda?
iti recomand cu mare caldura www.k20a.org pentru a te documenta in adinc despre ce poate un motor seria K. de la oameni care se joaca cu Honda de zeci de ani. Nu de la aia din fundul pamintului care habar nu au cum actioneaza un vtec cu toate ca e mai simplu decit orice sistem.
la forumul ala (trebuie facut cont) gasesti oameni care sint mecanici, oameni care au facut schimbari si modificari serioase, oameni care au mai avut 10 Honda pina acum, oameni care numai cu Honda lucreaza, oameni cu idei extreme si multa practica, oameni care cunosc motoarele de honda si specificatiile de de stringere a fiecarui surub de la motor, mai bine decit ziua de nastere a nevestei lor.
altul din tara civicului www.socalcivic.com
credema ca vad honda mai mult decit vezi tu dacia pe strada.
voi cu totii sinteti noi la aceasta marca si inca aveti de invatat mult despre ce poate un motor de honda si cit de multa suferinta poate sa indure de la un maniac de posesor.
eu de multe ori nu am nevoie sa ma uit pe clipuri pe internet sa vad ce mai face o Honda, le vad pe strada bine.
De seria D de la civic se poate spune ca e un motor pe care poti sa pui Turbo?
100 de cai in plus fara sa schimbi nimic intern la motor se poate?
si sa mearga fara probleme.
oare cei nebuni care pun turbo pe S2k crezi ca nu stiu ce fac? si ca nu au oare ceva experienta in acest domeniu?
in legatura cu montatul unui turbo kit pe o masina fata de un S/C, gindestete un pic de tot cu capota desfacuta la masina ta sa iti dai seama cit de complicat si de greu va fi sa faci asa ceva.
Apoi imagineazati un S/C montat in 2 ore maxim.
cautai pe net pe cei de la signal auto, sper sa aibe ceva poze si articole despre ce fac ei in timpul liber.
Comment