Stiri din lumea auto

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mercedes SLK 2012 Poza teaser

    Daimler a intrat in jocul pozelor teaser lansand prima poza cu noul Mercedes SLK 2012 care ne dezvaluie geamul panoramic din sticla denumit Magic Sky Control.

    Acest acoperis panoramic Magic Sky Control al noului Mercedes SLK 2012 nu va fi oferit ca dotare standard si daca va amintiti de acoperisul modelului Maybach, acesta este foarte similar, permitand opacizarea sa in doar cateva secunde de la apasarea unui buton.
















    Optiunea Magic Sky Control pentru noul Mercedes SLK 2012 este controlata prin apasarea unui buton amplasat pe consola de pe acoperis si nu numai ca blocheaza radiatiile ultraviolete si infrarosii, dar aceasta poate mentine temperatura de la interior cu 10 grade celsius mai coborata. Acest lucru duce la reducerea utilizarii sistemului de aer conditionat ceea ce va ajuta la scaderea emisiilor de CO2.







    Sursa: Mercedes
    Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

    Comment


    • Pret Volvo V60

      Pretul noului Volvo V60 2011 pentru piata auto din Marea Britanie a fost anuntat.

      Fiind disponibil cu nivelele de echipare ES, SE, SE Lux si R Design, Volvo V60 2011 va fi echipat cu unul din noile motoare pe benzina si diesle cu puteri generate cuprinse intre 150 si 304 cai putere.

      Cea mai eficienta versiune Volvo V60 2011 va fi cea echipata cu un motor de 2.4 litri D5 ce dezvolta 205 cai putere si care vine conectat la o transmisie manuala sau automata Geartronic. Multumita acestui motor, Volvo V60 2011 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7.5 secunde, iar viteza maxima este de 230 km/h. Din punct de vedere al eficientei, V60 2.4 2011 are un consum mediu de 5.4 litri de carburant la 100 km cu valoarea emisiilor de CO2 de 142 g/km.

      La celalalt capat se gaseste versiunea Volvo V60 R-Design 2011 ce este propulsata de un motor T6 ce trimite catre roti 304 cai putere prin intermediul unei cutii de viteze Geartronic Premium.





      Pretul noului Volvo V60 2011 porneste de la 23,145 GBP si ajunge la 36,645 GBP pentru versiunea R-Design







      Sursa: Volvo
      Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

      Comment


      • Colectia de Craciun Mercedes 2010

        Mercedes a lansat Colectia de Craciun 2010, asa ca daca erati in cautare de idei de cadouri, atunci fabricantul auto german ar putea sa va dea cateva sugestii.

        Colectia de Craciun Mercedes 2010 include numeroase produse, de la ceasuri pentru barbati la bijuterii pentru femei, si chiar biciclete pentru copii si o macheta SL Roadster.

        Preturile incep de la 22.90 Euro, suma pentru care veti primi un ursulet de plus, si ajung pana la 399 Euro pentru un ceas de mana barbatesc.





















        Daca sunteti interesati de lista completa de produse in Colectia de Craciun Mercedes 2010, o puteti gasi pe websiteul www.mercedes-benz.de/collection



        Sursa: Mercedes
        Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

        Comment


        • Chrysler 200 2011

          Fabricantul nord american a dezvaluit noul Chrysler 200 2011 prin publicarea unui set complet de poze impreuna ca detaliile cu privire la motorizarile noului sedan.

          Chrysler 200 2011 a primit un design complet nou cu numeroase restilizari aduse atat partii frontale cat si partii din spate precum aripile laterale, grila fata, noua emblema Chrysler, noi proiectoare si noi stopuri cu LEDuri.

          Cat despre optiunile de motorizare, Chrysler 200 2011 poate fi oferit clientilor cu motorul de 2.4 litri I4 pe benzina conectat la o cutie de viteze manuala in 4 trepte sau automata in 6 trepte, sau cu un motor Pentastar V6 de 3.6 litri de asemenea conectat la o transmisie automata in 6 trepte.

          Performantele noului Chrysler 200 2011 nu au fost facute publice, dar fabricantul auto a mentionat ca noul sedan prezinta imbunatatiri atat din punct de vedere al confortului cat si al manevrabilitatii multumita noii suspensii.










































          Preul noului Chrysler 200 2011 urmeaza a fi anuntat, dar dealerii vor primi noul sedan la sfarsitul lui 2010.












          Sursa: Chrysler
          Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

          Comment


          • FAB Design Mercedes SLS AMG

            unerul FAB Design a prezentat noul proiect de individualizare pentru modelul Mercedes SLS AMG.

            Incepand cu partea frontala, este imposibil sa nu observam gurile de aer imense amplasate sub farurile ce prezinta LEDuri asezate pe verticala si noua buza pentru spoiler. De asemenea, FAB Design Mercedes SLS AMG a primit si o serie de elemente din firba de carbon precum noile sorturi laterale, noul spoiler spate, dar si un nou set de jante Evoline de 20 inch, o noua gura de aer pe acoperis si un nou sistem de evacuare.

            Din punct de vedere al performantelor, noul FAB Design Mercedes SLS AMG dispune acum de 611 cai putere in loc de 571 cai putere de care dispune modelul standard.

            Pachetul de tuning FAB Design Mercedes SLS AMG este completat de o noua suspensie sport.

            Pretul noului pachet FAB Design Mercedes SLS AMG urmeaza a fi anuntat.





















            Sursa: FAB Design
            Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

            Comment


            • Lexus CT 200h F Sport 2011

              Saptamana trecuta, la Salonul Auto din Australia, fabricantul auto japonez a dezvaluit noul Lexus CT 200h F Sport 2011 ce va fi lansat pe piata auto din Australia in 2011.

              Asa cum indica si numele sau, Lexus CT 200h F Sport 2011 a primit o serie de upgrade-uri ce imbunatatesc aspectul exterior, precum noile bare de protectie, noile jante din aliaj, culoarea Flame Blue la exterior si noile embleme.

              La interior, Lexus CT 200h F Sport 2011 vine echipat cu o noua tapiterie, volan F Sport, pedale sport, geamuri fumurii si noi instrumente de bord.

              De asemenea, Lexus CT 200h F Sport 2011 a primit o suspensie mai rigida si pachetul de performanta al fabrcantului ce imbunatateste manevrabilitatea si confortul.






















              Pretul noului Lexus CT 200h F Sport 2011 urmeaza a fi anuntat.










              Sursa: Lexus
              Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

              Comment


              • Video: teaser Toyota Prius MPV

                Fabricantul auto japonez isi extinde gama de modele cu noul Toyota Prius MPV ce va debuta anul viitor la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie.

                In momentul de fata, fabricantul auto a lansat un video teaser cu noul model Toyota Prius MPV ce prezinta MPV-ul in spatele generatiei curente de modele Prius. Chiar daca nu am primit o confirmare, Toyota Prius MPV se asteapta sa ofere o configuratie de 7 locuri, in timp ce sistemul hibrid de propulsie se asteapta sa primeasca un nou set de baterii litiu-ion si o serie de modificari pentru a putea face fata noilor dimensiuni.

                Vom prezenta mai multe detalii cu noul Toyota Prius MPV o data cu apropierea Salonului Auto de la Detroit.



                Urmariti noul video teaser cu Toyota Prius MPV:

                YouTube - Prius Puzzle









                Sursa: Toyota
                Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

                Comment


                • Originally posted by sebip View Post
                  Record de distanţă: Volkswagen Passat BlueMotion parcurge 2457 kilometri cu un singur plin:
                  http://www.zf.ro/auto/record-de-dist...r-plin-7451182
                  e interesant ca nu specifica cati litri are rezervorul si nici consumul...
                  ca idee, avem colegi care au scos consum de 3.46 la Eco Challenge, si cum o masina din clasa medie are un rezervor de min 70l (din cate stiu parca atat are un Passat) am avea un scurt 2000+KM...daca ne gandim la recordul de 3l si un pic, cum a zis un coleg mai sus, avem ~ 2300km...si asta cu un motor de 2.2 s nu de 1.6...
                  Daca ne gandim ca 1.4HDI (de pe 206, motor care are 10ani sau chiar mai mult) consuma 4% la un mers cat se poate de normal si nu mers la consum...

                  Dar oricum, felicit Marketingul VW care e intr-adevar cam cel mai tare din lume...
                  '17 Civic TypeR FK8 Championship White
                  '08 RAV4 2.0 VVTi 4WD
                  ex : 06' Civic 5d 2.2 i-CTDI 140cp
                  ex: '09 Civic TypeR Nighthawk Black

                  Comment


                  • Tehnologia Mazda SKYACTIV

                    Fabricantul auto japonez a facut publice informatiile cu privire la noile tehnologii Mazda SKYACTIV ce vor debuta la modelul Mazda Demio prin noul motor cu injectie directa ce va putea parcurge 30 Km cu doar 1 litru de carburant.

                    Tehnologiile Mazda SKYACTIV includ noul motor cu injectie directa supereficient SKYACTIV-G ce dispune de cea mai mare rata de compresie din lume, si anume 14.0:1, SKYACTIV-D ce reprezinta noul motor diesel cu rata de comprsie de 14.0:1 plus SKYACTIV-Drive care reprezinta noua transmisie automata.

                    De asemenea, tehnologia Mazda SKYACTIV include si noua caroserie usoara si superrigida si noua generatie de sasiuri usoare de inalta performanta ce ofera un raport perfect intre confort si precizia manevrelor.














                    Sursa: Mazda
                    Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

                    Comment


                    • Despre Honda Civic Hibrid. Dezamagitor..
                      sigpic

                      HONDA - THE POWER OF DREAMS
                      Honda Civic Type-R FN2

                      Comment


                      • Originally posted by Taz View Post
                        e interesant ca nu specifica cati litri are rezervorul si nici consumul...
                        ...
                        Powered by a Volkswagen 1.6-liter common rail TDI engine, the Passat BlueMotion has a 77.25-liter (20.4 gallon) fuel tank.
                        Volkswagen Golf V, 2.0TDI, BKD, MTM Engine Performance Upgrade, GOODRIDGE Brake Lines Hoses, Front&Rear EBC Turbo Groove Brake Discs, Front&Rear EBC Redstuff Brake Pads, Zandvoort 17" + GY Eagle F1 Asymmetric, Hella Xenon-look Headlights, Hella LED Clear Taillights

                        Comment


                        • Mansory Range Rover Sport 2010



                          In tip ce fabricantul auto britanic celebreaza cea de a 40-a aniversare Range Rover, tunerul suedez Mansory a lansat un nou program de individualizare a modelului Range Rover Sport 2010.

                          Mansory Range Rover Sport 2010 a primit un aspect agresiv, tipic celor de la Mansory, realizat print-o serie de noi elemente din plastic PU-RIM ce imbunatatesc in acelasi timp si aerodinamica vehiculului. Lista acestor noi elemente include un spoiler frontal imens cu guri de aer mari si LEDuri aliniate vertical, o noua capota, noi sorturi laterale, arcade aripi laterale mai mari, un nou spoiler spate, un difuzor pentru acoperis si insertii din fibra de carbon pentru pilonul D.

                          De asemenea, Mansory Range Rover Sport 2010 a primit un nou set de jante de 23 inch din aliaj usor imbracate in anvelope de performanta de dimensini 315/25 R23 si o noua suspensie pe aer mai joasa cu 30 mm.

                          Cat despre performante, Mansory Range Rover Sport 2010 dispune de un plus de 30 cai putere si 40 Nm multumita noului sistem de evacuare sport, noilor filtre de aer sport si unitatii ECU ce a fost optimizata.

                          La interior, tunerul suedez ofera clientilor noului Mansory Range Rover Sport 2010 un volan sport, pedale din aluminiu, precum si diverse insertii din lemn si fibra de carbon.
















                          Sursa: MANSORY
                          Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

                          Comment


                          • Porsche 911 GT3 RS Cup 2011

                            Porsche a introdus noua masina de curse Porsche 911 GT3 RS Cup 2011 care reprezinta versiunea de circuit a modelului GT3 RS.

                            Fiind propulsat de un motor in 6 cilindri de 3.8 litri ce produce 450 cai putere, Porsche 911 GT3 RS Cup 2011 a primit o serie de noi elemente estetice, iar partea din spate a fost latita cu 44 mm pentru a acomoda jante mai mari si slicuri. De asemenea, Porsche 911 GT3 RS Cup 2011 a primit arcade ale aripilor laterale fata mai mari, iar puterea este trimisa catre roti prin intermediul unei cutii de viteze secventiale in 6 trepte si unui diferential cu alunecare limitata.

                            Pe langa aceste modificari tehnice, Porsche 911 GT3 RS Cup 2011 a fost supus unei curi de slabire, astfel greutate a fost redusa cu 170 kg pentru a obtine un total de 1,200 kg ceea ce are un impact puternic asupra performantelor.

                            De asemenea, Porsche 911 GT3 RS Cup 2011 a primit si o serie de imbunatatiri aerodinamice, iar la interior a primit o serie de modificari specifice masinilor de curse.








                            Pretul noului Porsche 911 GT3 RS Cup 2011 este de 94,600 GBP.






                            Sursa: Porsche
                            Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

                            Comment


                            • STaSIS Audi R8 V10 Spyder

                              Pentru prima daca in istoria companiei, Audi va participa la solonul de tuning SEMA din acest an, asa ca divizia nord americana a companiei a apelat la tunerul american STaSIS pentru a dezvolta un Audi R8 V10 Spyder supraalimentat.

                              Pe langa motorul supraalimentat, STaSIS Audi R8 V10 Spyder va dispune si de un sistem de evacuare sport, astfel totalul de putere dezvoltat va fi de 710 cai putere si un cuplu de 709 Nm, destul pentru a propulsa vehiculul de la 0 la 100 km/h in doar 3.1 secunde.

                              STaSIS Audi R8 V10 Spyder va dispune de singurul motor supraalimentat din lume cu garantie de 4 ani sau 50,000 mile, iar alta atractie a standului Audi va fi conceptul Audi TTS Pikes Peak.

                              De asemenea, vizitatorii editie din acest an a salonului SEMA vor putea vedea si modelele Audi S5, Q5 si S4 modificate de STaSIS.





                              Sursa: STaSIS
                              Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

                              Comment


                              • H&R Nissan Juke

                                Cei de la H&R au lansat o noua suspensie pentru modelul Nissan Juke.

                                Multumita acestei noi suspensii, H&R Nissan Juke are garda la sol mai joasa cu aproximativ 30 mm, ceea ce se traduce atat printr-o manevrabilita imbunatatita, cat si printr-o stabilitate sporita la viteze mari.

                                De asemenea, H&R Nissan Juke a primit si distantierele tunerului pentru roti TRAK + Wheel Spacers fabricate din duraluminiu, astfel apectul exterior a primit o nota sportiva.

                                Tunerul german H&R ofera o gama extisa de suspensii pentru mai mult de 1,350 vehicule, toate suspensiile fiind certificate TUV.















                                Sursa: H&R
                                Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

                                Comment

                                Working...
                                X