If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Inginerii Ford, la prezentarea de astăzi:
"sistemul nostru AWD cu torque vectoring poate muta puterea nu doar de pe puntea față pe puntea spate, ci și īntre roțile de pe puntea spate, pānă la 100% pe una dintre ele"
"īn loc să frānăm roata din interior, noi trimitem mai multă putere la roata din exterior"
"vechea generație de Focus RS, cea cu 300 de cai pe puntea față, a fost spectaculoasă, dar cānd am conceput-o pe asta nouă am vrut nu doar să īmbunătățim produsul, ci să-l ducem la nextlevel"
"cheia pentru a obține aceste drifturi spectaculos de ușor de executat cu tracțiune integrală stă īn software"
[QUOTE=Turkish;547367]
in experienta mea masinile de pana in 2000 cm cubi turbo arata bine pe hartie dar daca le ceri sa fie rapide la peste 100km/h se comporta ca niste gaini isterice anesteziate
incl diesel
Eu am condus vreo 2 ani un Leon 1.8t 180 de cai si nu as fi de acord cu tine. Tragea foarte bine si de la 120 si de la 140...nici nu ma gandesc cum e Cupra de 220 de caluti.
Daca te referi la motoarele de generatie noua 1.2 1.4 de la VW sunt convins ca sunt gaini cum le zici tu
La fel la Jaguar, la tirg m-au interesat XF si XE. Benzina pe ele? 2l turbo doua soiuri, 3.0 V6 e si-ala turbo dus la 340 de cai parca. Motorul cel mai mare iese din discutie in ce ma priveste. Oferite in stoc? Diesel 2.0. Merci frumos, nu.
Leave a comment: