Eu nu sunt de acord cu articolul. Nu-mi iau masina ca sa se auda bestial evacuarea. Daca nu se aude nimic, atunci cu atat mai bine. Parerea mea...
Diverse despre motoare
Collapse
X
-
nebunia turbo este peste tot; impinsa inainte de producatori ca VW care a devenit pe internet referinta
eu ma tot uit pe net de vreo luna pentru ca ma gandesc sa imi schimb masina si daca as avea un banut pentru numarul de dati in care am citit despre vreunul din motoarele aspirate care mai supravietuieste ”cat??? pai VW scoate cu 50% mai mult din x,z TFSI!!!” as fi bogat
chiar eu cand am f in showroom la mazda si am spus ca vreau sa fac drive test cu cx5 2,5 benzina s-au uitat la mine cel putin ciudat
evident nu au asa ceva la drive test
in experienta mea masinile de pana in 2000 cm cubi turbo arata bine pe hartie dar daca le ceri sa fie rapide la peste 100km/h se comporta ca niste gaini isterice anesteziate
incl diesel
X3 cu motorul de 2 litri diesel e un exemplu f bun - e agil si rapid si foarte bun dinamic in oras - il duci pe autostrada si ceri mai mult de la el.... il cam ia lesinulLast edited by Turkish; 28-01-16, 19:09."Ethics. That's always so inconvenient."
Cal Lightman
Comment
-
La fel la Jaguar, la tirg m-au interesat XF si XE. Benzina pe ele? 2l turbo doua soiuri, 3.0 V6 e si-ala turbo dus la 340 de cai parca. Motorul cel mai mare iese din discutie in ce ma priveste. Oferite in stoc? Diesel 2.0. Merci frumos, nu."In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."
Comment
-
[QUOTE=Turkish;547367]
in experienta mea masinile de pana in 2000 cm cubi turbo arata bine pe hartie dar daca le ceri sa fie rapide la peste 100km/h se comporta ca niste gaini isterice anesteziate
incl diesel
Eu am condus vreo 2 ani un Leon 1.8t 180 de cai si nu as fi de acord cu tine. Tragea foarte bine si de la 120 si de la 140...nici nu ma gandesc cum e Cupra de 220 de caluti.
Daca te referi la motoarele de generatie noua 1.2 1.4 de la VW sunt convins ca sunt gaini cum le zici tu
Comment
-
1.8T de 180cp e unul din motoarele as zice eu, cele mai vanoase insotite si de tractiunea pe toate rotile. Si pe tt si pe cupra si pe a4
Sent from my SM-N910F using TapatalkEx: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD
Comment
-
Inginerii Ford, la prezentarea de astăzi:
"sistemul nostru AWD cu torque vectoring poate muta puterea nu doar de pe puntea față pe puntea spate, ci și între roțile de pe puntea spate, până la 100% pe una dintre ele"
"în loc să frânăm roata din interior, noi trimitem mai multă putere la roata din exterior"
"vechea generație de Focus RS, cea cu 300 de cai pe puntea față, a fost spectaculoasă, dar când am conceput-o pe asta nouă am vrut nu doar să îmbunătățim produsul, ci să-l ducem la nextlevel"
"cheia pentru a obține aceste drifturi spectaculos de ușor de executat cu tracțiune integrală stă în software"
Comment
-
cica e tare masina
https://m.facebook.com/masinicugiurg...775056/?type=3
motiv ptr care cand e la jumate rezerva te anunta ca e nevoie de carburant
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk"Ethics. That's always so inconvenient."
Cal Lightman
Comment
Comment