Diverse despre motoare
Collapse
X
-
2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
2000 Honda S2000 Berlina Black
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/
-
Razvane, tu degeaba te superi fiindca vina trebuie sa o cauti mai intai la tine si apoi la altii. Uita-te ca mai nimeni nu sta de vorba cu tine pe subiectul asta care te roade pe tine de atata timp si pe care nu ca nu l-ai intelege ci pe care nu vrei sa-l intelegi si sa-l accepti.
Eu am condus 1an de zile VW (1998-1999) si cand m-a dezamagit l-am lasat si am inceput experienta cu Honda si ma intreb: cum pot unii dintre voi sa traiasca cu atata amareala in suflet si vesnica nemultumire legate de masina lor si marca auto care pana mai ieri o admirasera? Eu nu as lasa niciodata ca o firma auto sa ma dezamageasca in halul asta. Ori ma dau fan ori ma las, scurt, dar schimbatul taberei asa peste noapte, pur si simplu nu-l inteleg. Adica ceva se bate cap in cap.
Ma uit la atatia oameni care schimba marca fiindca nu gasesc nimic interesant la Honda, dar circ de asta nu vad si nu aud la nimeni si de asta nu mi se parea justificat de ce faci tu atata taraboi pe un subiect cu care nici n-ai avut tangenta si cine stie daca si cand vei avea. Iar cine se pune in scena la nivelul asta trebuie sa se astepte ca mai devreme sau mai tarziu va fi intrebat si ce te-am intrebat eu mai sus.
Ba da, ai voie sa deplangi "situatia critica si prapastioasa" de la Honda, dar noi am inteles lucrul asta inca de acum 2-3 ani de cand ai inceput si nu inteleg unde vrei sa ajungi cu asta? Chiar crezi ca isi schimba cineva strategia numai fiindca exista niste oameni nemultumiti?
Nu stiu, dar eu nu m-as tine atat de important.HONDA. The finest from Japan. Since 1963.
Comment
-
Eu pana la capat nici nu inteleg ce e asa senzational cu motoarele astea turbo... Eu ma declar NEmultumit ca fan BMW ca usor usor vor avea numai motoare turbo. Hai ca 335i l-am inghitit cand a aparut, desi daca aveam banii in mana imi luam M3 sau 330i, dar acum toate sa devina turbo... ?! WTF!@
Eu nu prea inteleg de ce toata lumea vrea turbo. Motoarele sunt complexe, asta inseamna costuri ridicate, fiabilitate scazuta. Daca e sa comparam corect (exemplu 1.4 TSI vs. 2.0 k20 domestic - de Accord adica, nu Type R) consuma cam la fel (si sa nu imi sariti in cap ca nu e asa ca am prieten cu Scirocco 1.4 TSI), costa la fel de mult, intretinerea la fel, merg la fel de bine/ rapid. Iar k20-ul e vechi de cand lumea... Si foarte fiabil. E doar un trend, mai mult eco cred, sa ai numai motoare turbo in gama. Pe mine nu ma gadila in mod deosebit.
Sigur, nu vorbim de motoare turbo speciale, gen STI, GTR etc. Acolo da, turbo e ce trebuie, putere cu nemiluita, cuplu etc. La fel si posibilitatile lejere de chip tuning la turbo, toti vb de ele intr-o comparatie, dar in realitate putina lume apeleaza la tuning. Majoritatea isi fac vise de care uita dupa ce isi cumpara masina. Deci posibilitatile astea raman tot pentru STI & Co. In rest lumea vrea masini normale, sa ii incante, sa ii bucure, sa fie cool. Si aici depinde de tine ce vrei. Eu inca nu am gasit o masina capabila sa imi fure ochii de la Accordul asta chel din 2007 pe care il am in posesie. Ma tot gandesc la un FN2, la un 330i etc, ambele mai bune si mai rapide, dar viata nu sta in 402m... Cine analizeaza masinile doar dupa timpi de 0-100 sau specificatii tehnice inseamna ca nu iubeste masinile.'02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG
Comment
-
downsizing-ul e declansat de aparentul trend spre supraimpozitarea cilindreei mari; care e o tendinta clara din cate stiu eu in eu - din motive ecologice sau nu, naiba sa-i ia;
ca sa scoti din putini cc multa putere (ma refer la motor otto si nu wankel si alte nebunii) se pare ca la ora asta cel mai simplu e cu turbo;
o sa treaca si asta cand s-or trezi astia sa impoziteze exclusiv dupa cp/kg"Ethics. That's always so inconvenient."
Cal Lightman
Comment
-
Pai cei care au promovat agresiv downsizingul (cel putin din cum vad eu treaba) au fost VAG, care sa fim seriosi, habar nu aveau sa faca un motor aspirat capabil, exceptiile le numeri pe degete... La BMW treaba e un pic altfel, ei nu au apelat la downsizing (cel putin nu momentan), ci au produs turbo pentru a aduce mai multa putere si cuplu si a face puterea mai "disponibila". Sigur pentru cine vrea sa traga de masina, asta e un minus. Bine ca inca exista M-uri aspirate, desi se aude ca sunt ultimile...'02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG
Comment
-
s-a unplut netu' de zvonuri legate de relansarea NSX. cred ca sunt macar doua surse pentru ca unii i-au stalcit numele CEO-ului (i-au zis Takashi) si altii l-au nimerit bine
tare as fi vrut insa sa vad o bucatica de video in care Ito chiar rosteste cuvintele alea. banuiesc ca pe la sfarsitul sezonului trecut de SuperGT nu-si mai incapea in piele de bucurie vazand ce rezultate fantastice a avut HSV-ul
Comment
-
Eu in timp am adus unele reprosuri Hondei, dar si multe laude .... in functie de stituatiile cu care m-am confruntat. Poate ii mai lipsesc unii senzori .... poate n-are cele mai bune frane .... DAR la partea de MOTOR .... Nota 10. Aici nu am ce comenta si nici nu cred ca voi avea vreodata. Am tras de ea cum putini au facut, iar ca putere sunt 99% ca a fost cel mai potent CL7 din tarisoara asta. Motorul a fost intotdeauna la inaltimea asteptarilor, poate de multe ori peste, si nu o sa il schimb pe 1.4TSI sau 1.8TSI niciodata.
Da, am mai luat apararea grupului VAG(dar prin VAG nu inteleg doar VW, si prin motor VAG nu inteleg doar 1.9TDI), dar doar cand unii colegi de forum chiar bateau campii , si aici mai mult cu razvan p. m-am certat. Am ramas blocat cand am vazut cum din fan, fanatic de fapt, razvanel a devenit dusman Honda .... poate intr-o mica masura am si eu o vina aici.
@Hondatu: 100% de acord cu semnatura ta, atata timp cat cuvantul "motoarele" ramane in ea
Comment
-
N-as zice ca Razvan e dusman Honda. A fi dusman inseamna a ura tot la ceva/cineva ori el nu uraste nici pe departe TOT ce inseamna Honda, ci doar il sacaie calea luata de Honda in ultimii 3-4ani.
Pur si simplu a facut cunostinta cu Honda atunci cand acestia si-au schimbat (radical?) macazul si cu slabe perspective de a reveni prea curand la "ceea ce au fost".
Dar daca vrea sa savureze creatiile ultimilor 20 de ani, poate sa o faca, chiar daca cu masini folosite, ceea ce nu e chiar un cap de lume.
Nu e vina lui ca asa a fost sa fie si nici a celor de la Honda ca nu mai ofera in 2011 ceea ce oferea acum X ani un urma fiindca unii dintre noi am trait unde am trait, e o trecere care se poate observa foarte usor la 75% din lumea auto.
Fani dezamagiti de marca lor preferata se pot gasi la absolut orice marca si aici chiar putem insira zeci de exemple dar eu raman la parerea ca acolo unde nu pot influenta cu nimic mersul lucrurilor, n-are rost sa ma consum la nesfarsit. Sigur, iti spui parerea dar sa faci din lucurul asta dezamagirea vietii si sa umblii parca-ai fi tras, n-are rost ci inveti cu timpul sa accepti ori o lasi balta de tot. (Acest ultim aliniat e o generalizare si rog a nu se lua personal!!).
Semnatura e de neschimbat fiindca alternativele care ar putea inlocui "motoarele" sunt aproape nule.HONDA. The finest from Japan. Since 1963.
Comment
-
Originally posted by Xander View PostEu inca nu am gasit o masina capabila sa imi fure ochii de la Accordul asta chel din 2007 pe care il am in posesie. Ma tot gandesc la un FN2, la un 330i etc, ambele mai bune si mai rapide, dar viata nu sta in 402m... Cine analizeaza masinile doar dupa timpi de 0-100 sau specificatii tehnice inseamna ca nu iubeste masinile.
http://www.automotiveaddicts.com/wp-...toque-side.jpg
se aude ca intra in fabricatie:
http://demaraj.ro/Noutati/Lambo-Estoque.aspx
Comment
-
Originally posted by andreicsa View PostDa, am mai luat apararea grupului VAG(dar prin VAG nu inteleg doar VW, si prin motor VAG nu inteleg doar 1.9TDI), dar doar cand unii colegi de forum chiar bateau campii , si aici mai mult cu razvan p. m-am certat. Am ramas blocat cand am vazut cum din fan, fanatic de fapt, razvanel a devenit dusman Honda .... poate intr-o mica masura am si eu o vina aici.
mai degraba "as diseca" problema unora care conduc compania acum!
Originally posted by hondatu View PostN-as zice ca Razvan e dusman Honda. A fi dusman inseamna a ura tot la ceva/cineva ori el nu uraste nici pe departe TOT ce inseamna Honda, ci doar il sacaie calea luata de Honda in ultimii 3-4ani.
Pur si simplu a facut cunostinta cu Honda atunci cand acestia si-au schimbat (radical?)ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
Comment
-
Originally posted by razvan p. View Postandrei tata,fan fanatic apoi dusman,ce ai patit?fan fanatic,da.dusman al brand ului,nu!dimpotriva!cum a spus si UDO mai jos,nervos si secat de noua tendinta honda care doreste sa nu-mi mai ofere nimic!
mai degraba "as diseca" problema unora care conduc compania acum!
sa speram ca nu radical!mai cred ca dupa anumite esecuri vor trebui sa reconsidere cate ceva!deci trebuie sa avem rabdare!)))))
Si apropo de citit in par, parca promisesei ca NU mai scrii aici ....
Comment
-
da nu spuneai ca nu e bine sa fii radical..!!??
cat despore motoare,aveai dreptate!sunt chiar unii tip jaguar/mercedes care au probleme tip dacia berlina cu semeringuri de palier si alte bunatati!S-Klasse si XJ cu motoare si transmisii date jos si schimbate ori S65 AMG cu o turbina cazuta!
deci vrei sa incerci sa vezi cum e??
cu una cu alta du-te si fa cete-va poze la showroom ul actual honda!ca se pare si de ala vom vb curand la trecut!
mai bine cu caciula decat cu balta de ulei sub S-Klasse))))
ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
Comment
Comment