If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Normal ca vine.
O sa apara la vanzare exact cum a aparut Insight anul asta, undeva pe la inceputul verii.
Momentan, insa, nici nu s-a lansat oficial, asa ca mai avem de asteptat.
acu sincer, parca n-as renunta la civicoasa mea sa-mi au CR-Z-ul cand o aparea la romanica
e prea meseriasha masina asta ....
...
s-au urcat amandoi, pe rand la volan si nu mai conteneau: mama ce spatiu mare, ce bord, ce meseriasha masina
...
apropo de CRZ: de cand am aflat ca va avea 2 locuri, m-am cam "desumflat"
apropo de civicoasa: asa sunt astea gri/silver , "meseriashe" rau
'18 BMW X1 18xd
'15 BMW i3 range extender ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe
E cu 4 locuri man, numai ca cele din spate par foarte mici si inghesuite si se si pliaza perfect plan a.i. sa obtii un portbagaj mare.
Cel putin asa am vazut in pozele oficiale care au fost puse si pe aici pe forum.
E frumoasa au aratat-o la Tokio. Se aseamana cu insight parca in spate. Daca i-ar pune si varianta in 4 usi chiar ar fi viitorul succes Honda in vanzari. Un nou civic hybrid de ce nu fac chiar si pe caroseria 5d!? Oricum VAd ca Honda se remarca prin desighn futurist. Innainte faceau masini bune dar uratele. Acum le fac si bune si frumoase. S-o tina tot asa!
bordul difera insa destul de mult de ceea ce au prezentat anul trecut la concept
asta nou nu prea e asa spectaculos
sincer e mult mai meseriash la civicul actual
Comment