Logan - un cosciug umblator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan - un cosciug umblator

Imi cer scuze pt morbitatea titlului, insa am vazut ieri o stire la Antena 1 care efectiv m-a socat. Unui Logan, cu doar 800km la bord, nou-nouta, i s-a rupt efectiv lonjeronul in 2(atentie, nu de la bucsi) la 80-90km/h, fara ca proprietarul sa loveasca ceva! Proprietarul doreste sa dea in judecata uzinele Dacia si sa ceara despagubiri pana la 500.000$. O ruda a acestuia, care era cu el in masina, e internata in spital cu leziuni destul de serioase. Uzinele Dacia, in nesimtirea lor, afirma ca nu a fost vina masinii. Dar cui, a unui pitic cu un ciocan care lovea de zor in lonjeron? Este inadmisibil asa ceva, aceste masini sunt niste gunoaie ordinare, mai vor sa le vanda si in vest.

Eu rad neintrerupt de 5 minute la titlul acestui topic!
    Si pe mine m-a cam socat cat de bine- primit e Logan-ul in Vest, unele publicatii l-au si testat si pt. pretul cerut sant chiar surprinsi de ce-a iesit.
    Vanzarile / comenzile record pe care le are cred ca, ii dau dreptate, eu insa n-am fost niciodata pt. o Dacie, chiar daca am avut si noi una combi.
    Despre Logan inca nu ma pot pronunta pt. ca nu l-am vazut decat odata asta- vara in trecere si nici nu stiu cand voi avea ocazia sa vad unul, dar din ceea ce vad in poze si de altfel si asteptarile mele din partea Renault care nu sant prea mari, nu ma incanta cu nimic.Si asta bineinteles obiectiv vazut fara nici cea mai mica tendinta de a-l compara cu orice altceva din lumea asta.
    Marea mea neclaritate la ora asta este daca cumva masina asta va fi produsa vreodata si sub sigla Nissan.
    HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

nissan???? hahahahahahaha nu se pateaza ei asa de usor.

vezi ca sint multi care au patit belele la masini si in special cu directia. fabrica se face ca nu aude. ei vor doar profit pur. asta pina se va intimpla in vest si da in judecata careva si fabrica din ro si pe renault atunci sa vezi bilci.
      honda x 5
      "W" stands for Wrong
      Amerika ist Wunderbar

Comment

Da, umbla acum cateva saptmani un zvon prin care masina asta sa fie fabricata sub trei sigle: Dacia Logan, Renault Logan si Nissan Logan.

Sincer sa fiu nu trebuie generalizat cu Dacia. Totul depinde de noroc. Tata a avut trei Dacii pana acum (1300, 1310 si Solenza) si sincer nu a avut absolut deloc nici o problema cu ele. Mie chiar imi place Solenza. E foarte dinamica, asta si pentru ca e incredibil de usoara.
        Without racing, there is no Honda

Comment

Cred ca cei din Vest vor cumpara la inceput Logan pt ca este f ieftina pt bugetele lor, dar cand vor vedea consumul si toate problemele de fiabilitate care vor aparea, nu cred ca se vor inghesui sa le mai cumpere ops:

Comment

de parca nu sunt cazuri de genul asta si cu marci din vest cum e mercedes, VW, si de aia tot se vind.
            http://www.autospeed.ro - Setari ECU (MoTeC, AEM EMS, Apexi, reflash pt. EVO si Subaru )

Comment

15.000 de Logan-uri vor merge inapoi la service.

LOGAN. BUILT BY RENAULT. QUALITY BY RENAULT :lol:

Mai bine ii lasa pe aia de la Pitesti in pace sa faca singuri masini.

Comment

Acum vreau sa aud ce zice clientela vest-europeana ce era asa entuziasmata de Logan!!! ops:

Comment

in arad a fost un caz acum cateva zile cu un logan, la care i s-a rupt bratul cu tot cu roata din fata, si s-au dat peste cap cu el, masina avea 600km, nici praf nu avea pe ea, acum se judeca cu Dacia ptr. despagubiri.

au bagat faza cu cricul ca sa para mai putin grav, dar cele 15.000 masini nu sunt chemate doar ptr. cricul cu problema, altfel ar fi chemat clientii sa vina doar cu cricul nu si cu masina.

cica mai sunt peste 2000 de bucati cu probleme la traction control si inca vreo 2000 de bucati cu un fir la motor ce se roade dupa un timp si face scurt.
                  http://www.autospeed.ro - Setari ECU (MoTeC, AEM EMS, Apexi, reflash pt. EVO si Subaru )

Comment

Eu as fii in stare sa fac o asociatie cu toti pagubitii care au cumparat Logan si care au avut de suferit sa dau in judecata Renault, nu Dacia, pt tentativa asta de caruta motorizata. Este pur si simplu o bataie de joc la adresa consumatorului roman, au fost exploatate la maxim atat preferinta romanului pt tot ce este ieftin indiferent de calitate, cat si comportamentul docil si extrem de permisiv ala acestuia cand vine vorba de drepturile sale ca consumator.
                    Astia de la autoshow sunt atat de disperati incat m-au banat de nu pot intra nici cu proxy, sau ma pandesc si cum imi fac user nou prin proxy mi-l sterg, doar pt ca am criticat vehement Logan.
                    Doamne, cati oameni distrusi in tara asta, ne meritam soarta, de ne aduc astia aici toate gunoaiele lor si se asteapta sa ne inchinam la ele cu 2 maini.

Comment

@ bogdan 16_v: pai cum sa isi stie romanul drepturile de consumator dupa 50 de comunism, dupa salam cu soia, dupa dulapul mergator care se numea dacia (veche). nu ar trebui sa ne miram ca renault exploateaza preferintele "ciudate" ale romanilor, atat timp cat o buna parte a populatiei este exploatata politic fara jena. ce pretentie poti avea de la acea parte a natiunii careia ii intra in casa doar tvr1 si care e la limita cea mai de jos a nivelului de informare. se poate vedea asta si dupa rezultatele votului. dar sa nu deviem in off-topic. am auzit ieri parerea naucitoare a unor conationali de-ai nostri care spun ca prin actiunea de retragere a atator masini pentru teste, renault dovedeste ca este o companie cu adevarat mare dand dovada de transparenta si de recunoastere a greselilor comise :vom: dupa toate astea eu nu pot sa spun decat ca asa cum o mare parte dintre noi reprezentam o masa de manevra politice, asa suntem si pentru companii gen renault. LA MAI MARE NATIUNE !!!

Comment

http://www.ziarulcn.com/article/aid/13239

Deja o dam din ras in plans. Logan tinde sa devina un pericol pe strada, mie mi-e si frica sa mai merg langa ele, poate ma pomenesc langa unul caruia i se rupe roata si ne umplem de Doamne-fereste.

Comment

Curios ca la Solenza nu au fost probleme ...

Comment

Tocmai am vorbit cu tata la telefon si mi-a spus ca s-au plans oamenii ca Logan-ul consuma 11 litri / 100 km in oras!!!! Asta la un motor de 1400 cmc!

Comment

E clar, nu tot ce zboara e de mancat si Giovany cred ca, ar trebui sa ia aminte la faza asta, nu de alta, dar ori ca-s 13 ori ca-s 14L /100km, nu stiu zau daca mai are vreo relevanta.

Comment

Working...
                              X