CR-V - vremea reviziei si nu numai

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CR-V - vremea reviziei si nu numai

    Salutare Hondari!
    Cu venirea pandemiei, nu am mai pornit CR-V-ul pana zilele trecute. Toate bune si frumoase pana cand am pus cheia in contact si mi-a aparut legendara "cheita" ce reprezinta schimbul de ulei si filtre. Si nu doar atat, ci si cifra "4" cu o pompa desenata langa ea. Oare ma puteti ajuta ce reprezinta acea pompa? La ce ar trebui sa ma astept cand duc masina in service la schimbul de ulei?
    Multumesc!
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 08-07-20, 15:10.

  • #2
    Pai in primul rand spune si ce versiune de CRV ai. Nu de alta, insa mie nu mi-a aparut cheita aia niciodata. Si constant sar pragul reviziei cu 1-2000 de km.
    Apoi, toate simbolurile alea ar trebui sa existe explicate in cartea masinii. Dupa arata icoana aia, cred ca te atentioneaza ca benzina a stat in rezervor cam mult si e posibil sa se fi adunat mizerii pe fundul rezervorului. Sau ceva pe acolo. Incearca sa alimentezi intai sa vezi daca dispare. Eu as zice ca da, dar doar in teorie.
    Acel 4 pare a fi un numar de ordine dintr-o lista de mesaje. Sau numarul de zile de cand trebuia sa faci revizia. Daca maine arata altfel, aia e. https://www.honda.co.uk/engineroom/c...arning-lights/

    Comment


    • #3
      Lucrarea 4 inseamna sa schimbi bujiile la benzinare si sa verifici jocurile valvelor la rece. Pompa si semnul de filtru e evidend: schimbare filtru combustibil. Numarul de zile (sau uneori numarul de km) se intelege astfel: e in ordine descrescatoare pana cand lucrarea trebuie facuta, apoi o sa ai tot timpul cheita galbena in bord pana faci lucrarea si resetezi in calculator.

      Comment


      • #4
        jules_k
        Senior Member
        jules_k e un cr-v 4, din 2013, 2.2 manual. Se pare ca masina ma atentioneza ca sa fac schiml de ulei cu filtre siii sa schimb in special filtru de motorina.

        multumesc
        Irinel
        Junior Member
        Irinel si
        jules_k
        Senior Member
        jules_k !!!!

        Comment


        • #5
          probabil saptamana asta voi face comanda la ulei si filtre...

          Comment


          • #6

            Comment

            Working...
            X